Bærumsløkka – KFUM 2-2 (1-1)

lagbilde1

11.Seriekamp; Bærumsløkka – KFUM 3   2-2 (1-1)

Nadderud kunstgress; ca 18 grader varme, overskyet, perfekt dag for fotball.

Tilskuere: Glenn og William Hartmann, Kaspersen, Dalen Sr og 3 ukjente.

4-4-2:

David
Tiger  – Nico – Haave – Stian

Siggen – Jan Derek – Hauger – Moen

Axel – Torgersen

Benyttede innbyttere: Aref og Lal

BB = Axel Kolle

 

Oppsumering:

Yes, yes!

En sommerferie går fort, alt for fort vil mange si. Plutselig er det Torsdag og på kalenderen står det 7 August. Alle har levert inn treningsdagbøkene sine, og lesningen derfra er meget bra. Kolle går av med seieren for mengdetrening.

Uansett, Torsdag betyr nytt oppgjør i 5 divisjon, og på motsatt halvdel denne kvelden er det KFUM 3 som er motstander. Ja, dere leste riktig, KFUM 3. Når det står et 3 tall bak navnet på laget, er det kun noen få muligheter. Enten er vi langt nede i divisjonene eller så kan det være litt alderforskjell på lagene. Det nærmeste du kommer dette, må vel bli lærere mot elever på selveste 17 mai. Noe som viser seg og passe «Rektor» Torgersen perfekt, han vet hva det vil si og vise seg frem for elever med middels til  lave karakterer.

Manager har benyttet seg av overgangsvinduet og hentet inn forsterkninger. Årsaken til bruddet mellom Løkka og Dalen sist, var uenigheter om det økonomiske. Om Manager har gravd dypt i lommeboken, eller om Dalen har senket kravene er fortsatt uklart. Men at han slipper og se nærmere på «restplass.no» er vel ganske sikkert. Sigurd Dalen trenger ingen ytterligere presentasjon, han er kjent også utenfor Bærum. Ja, veldig langt utenfor faktisk. Unge, lovende Dalen er et av de «hotteste» navnene i norsk fotball om dagen. Kanskje ingen overraskelse mtp kombinasjonen branninspektør og fotballspiller… eller motsatt rekkefølge om du vil. Løkka er meget stolte av og igjen kunne ha med denne legenden i stallen. Løkka elsker Sigurd og Sigurd elsker løkka!

Dalen er selvfølgelig elsket av fansen, og drakten hans ble rapportert utsolgt fra shoppen en time etter åpningstid i dag. Faktisk så utsolgt at han måtte spille med drakten til Gulbrandsen. Mulig det var for og unngå «frimerke». Sirkus Dalen er tilbake, det merkes!

Vi kan ta med at sist møtet med de unge kristne, vant lærerne hele 3-1, og det på ukjent territorium. Men det var 1 Mai, mye har skjedd siden den gang.

Sommerferien er definitivt over og dommern blåser igang høstjakta. Manager har funnet sine 11 utvalgte og det er litt «Ronny Deila» over at Dalen er rett inn i startellveren etter kun 1 trening. Vi tar med at noen store profiler ikke er tilgjengelig denne aften, Morisbak, Eckmann og Kaspersen er noen.  Det sies at ingen kan vinne en kamp alene, det tror jeg disse gutta er uenige i.

Legenden Sven Morisbak følger kampen direkte på Løkka-TV, og etter bare 5-6 minutter spilt hører han at noe koker over på kjøkkenet. Det er wienerpølsene han hadde glemt oppi alt sammen. «Kan du ikke spille selv, er det alltid moro og følge med, når det er fotball på tv, er det alltid pølser og øl» sier Morisbak til Løkka-TV da de er hjemme hos han under kampen. Og akkurat i det samtlige pølser er sprukket, setter gjestene 0-1 på Nadderud. Svak markering og for mye «ball watching» i følge Aref.

Uret viser ca 10 spilte minutter da Rektor Torgersen viser seg frem for elevene, han tar ned et fint innlegg og skal vel til og skyte, da en KFUM spiller uheldigvis setter den i eget mål. Det kan sammelignes med faktisk og ha gjort leksene, men glemme dem igjen hjemme…  bittert! Det er ditt mål Torgersen og det er en fin prestasjon, men i historiebøkene vil det alltid stå selvmål. Men det viktigste er at løkka er tilbake, 1-1 er et faktum. Det er på kokepunktet på Nadderud etter dette, og det blir vanskelig og kommunisere på banen i alt bråket. Dommern er god, og resten av omgangen er det ikke de helt store sjansene. Etter 45 minutter står det fortsatt 1-1, og lagene er like langt.

I pausen er det Visar som tar ansvar for mer vann i flaskene. Aref og Lal veier opp for at det ikke er noe kiosk tilbud, de underholder såpass bra at kiosken ville blitt overflødig. Manager forteller hvordan vi skal vinne kampen og Glenn Hartmann klør enda mer i beina.

Det tar bare ca 7 minutter av andre omgang før Axel Kolle setter 2-1. Et perfekt skudd langs bakken fra ca 16 meter, et skudd hvor du kan se at han hadde tenkt til og legge den akkurat der ned i hjørnet for keeper. Kotrollert og rolig, ikke noe tull, bare akkurat nok til og levere varene. Pasningen er fra Andreas Hauger, og som alle vet; det beste du kan gi kompisen din er en god pasning. Axel Kolle og Andreas Hauger i samspill på Nadderud, du har hørt det før eller…?

Morisbak feirer med en i brød og rekesalat, og om det er til ære for Løkka-Tv er noe usikkert men drakten er også på.

Etter scoringen er det løkka som har litt overtaket, og kommer til et par avsluttninger uten og få uttelling på det. Men etter ca 17 minutter ut i omgangen er det igjen KFUM som scorer på et herlig skudd fra ca 25 meter. Det er et godt skudd og fin prestasjon av KFUM spilleren som kan kjenne trykket fra de tilreisende i svingen. Stillingen er 2-2, og vi er igjen like langt.

KFUM tar igjen over litt avspillet og det er litt frem og tilbake etter dette. Ingen av lagene var særlig interessert i og tape. Manager setter inn på Aref og Lal på slutten, uten at noen av de finner fasiten. Det blir 2-2, og kampen er historie. Uavgjort her er helt greit ut i fra sjanser, men kun 1 poeng mot de som ligger nest nedert på tabellen på hjemmebane? Vi er ganske gode i dag, mtp at det blir uavgjort er det ingen lagseier, men laguavgjort. Vi jobber godt, alle er jevnt gode ingen mye bedre enn de andre. Vi er gode bak, på midten og på topp. Vil trekke frem Hauger, Kolle og Nico i dag.

Manager svarer pressen med at, vi er gode i dag. Vi må se bak resultatet, vi har en sterk midtbane og den kommer dere til og se mer av. Mye svada her Gulbrandsen? Men du kjøper deg tid, og vi tar et poeng. Og du skal vite at du har tillit i spillergruppa, og så lenge du ikke mister garderoben er det store muligheter.

«Gi meg en B, gi meg en Ø, gi meg en R, gi meg en S, hva blir det BØRS…  LØKKA , LØKKA, LØKKA PÅ BØRS», sang fansen da de trakk ned mot perrongen på Bekkestua… for et lag, for et sirkus!

Det handler ikke om og delta, men og se bra ut når du vinner!

Bærumsløkka – Fordi vi er best!

 

# 21

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s