Bærumsløkka – Jutul 3-0 (2-0)

15. Seriekamp; Bærumsløkka – Jutul 3-0 (2-0)

Nadderud kunstgress: Ca 13 grader, fin dag for fotball, 100 lux og stor stemning.

Tilskuere: Jon Halvor, Christopher med hund, noen yngre løkkaspillere og John.

4-4-2:

David
Stian  – Nico – Moen – Morisbak

Dalen – Jan Derek – Torgersen – Dahle

Axel – Kenneth

Benyttede innbyttere: Kaspersen, Tiger, Mads og Haave

BB =  Espen Torgersen

 

Oppsumering:

Yes, yes!

Jutul, bare navnet er skremmende! De grønne glittrende fotballspillerene med Megaflis og Franzefoss som onkel skrue. Sist oppgjør på Jutulbanen eller hva de kaller det, endte med løkkaseier 2-1. Her er det muligheter hvis vi vil. Vi nevner også denne gangen Jutuls store sønn Thomas Finstad, det er vanskelig og komme unna Jutul og han. De er ingen talentfabrikk men når de først bestemmer seg, så blir det bra. Spørsmålet i dag var om løkka kan reise seg fra sist fadese mot Helset? Med 4 kamper igjen å spille, har løkka 16 poeng og Jutul 13, da kaller vi dette en 6 poengs kamp.

Manager var på plass igjen og prioriterte fotball fremfor noe annet denne Torsdagskvelden, og det skulle gi resultater. Lakrisbåter, seigmenn, småsjokolader og bananer var på plass, eneste som var nytt denne kvelden var garderoben. Vi byttet garderobe, det kan man i ettertid kalle en genistrek. At manager tar grep på denne måten, tyder på lederskap i verdensklasse.

18 mann på 40 år en Torsdagskveld på Nadderud, det tror jeg ikke selv Heimevernet hadde klart og samle sammen selv med flom i nærområdet? Noe må det være med denne klubben, en helt uimotståelig fotball klubb som har alt? Alle skal liksom ha en bit av løkka, pressen får aldri nok.

Manager har funnet sin startellver, og her er det fult av overraskelser. Jeg var en liten tur på pressetribunen, og over en kopp kaffe snakket jeg med noen som ikke kunne forstå hvordan Manager kunne tørre og eksprementere slik etter sist kamp. Tøft gjort mente de fleste, og som han fra fotball bladet «Boing» sa, her er det mye analyser og jobb bak. Som alle vet, ligger det ca 70 timer med analyse bak enhver seier. Men det var i gamle dager, i dag kreves det mye mer!

Dommern blåser igang kampen og løkka har presset fra start. Vi har et par store sjanser som vi kunne scoret på, akkurat som i de siste kampene, men ballen ville ikke inn. Jutul har et par de også, men David redder mesterlig de få forsøkene. At Nico må ut med skade etter 15 minutter, må vi vel putte på kontoen for uflaks. Og at Manager er mer opptatt av og snakke med de 4 tilskuerne enn og velge ut en til oppvarming, tenker vi ikke så mye på. Kaspersen skryter av tilbud fra Nordstrand oldboys og Aref følger med på resultater i de andre kampene. Vi skriver 28 minutter når evig unge rektor Torgeren finner Axel, og en herlig lobb over keeper gjør at løkka går i ledelsen med 1-0. Fint spill, gode bevegelser og avsluttning du må være over 18 år for og se på. Det er som om læreboka må skrives om…

Benken begynner og tenke på pause og smågodt, i det Jan Derek henter frem en langpasning av det kirurkiske slaget. Hvis det beste du kan gi kompisen din er en god pasning, så er det kun diskusjonen om de er kompiser som gjenstår. Torgersen gjør ingen feil og gjør 2-0 for løkka. Fantastisk pasning til rett mann!

I pausen er stemingen god, og det kan se ut som løkka er på rett vei. Manager holder en «peptalk» som ingen har hørt maken til, og sier at vi skal gjøre det samme en gang til. Da blir det jo 4-0 da, hvor vanskelig kan det være liksom! Han velger også og ikke gjøre noen bytter, det er liksom ikke slutt på riktige grep.

Andre omgang er igang igjen, og løkka fortsetter der de slapp og fører kampen. «Manager er i det gode slaget, og forteller vitsen om han som var skadet.  Og da treneren lurte på hvordan det gikk med han, svarer han at de leder 2-0…» En vits som ikke går i glemme boken med det første. Vi har kun har spilt 4 minutter av omgangen da den blir punktert av Jan Derek og Torgersen. Et herlig frispark som finner pannebrasken til denne Torgersen. Han dukker opp overalt, og styrer inn 3-0. En scoring som hadde fått Rekdal til og se lyst på norsk fotball. Alleredet her har vi egentlig vunnet kampen. Vi styrer showet og har full kontroll. Selv med noen bytter går alt på skinner, vi jobber for hverandre og gleden er tilbake igjen. Men så er det med løkka, at du vet aldri, vi kunne jo satt på klokka og tatt noen minutter på øyet, også vips var det uavgjort igjen. Men det skjer aldri denne kvelden, og Jutul er ikke spesielt farlige heller. Den gode dommeren kan ikke annet enn og konstatere at nok en fotballkamp er historie, og den vinner løkka 3-0.

I dag er det Axel, Jan Derek og Torgersen som er i hovedrollene, men de har hjelp av mange gode rundt seg. Jeg vil kalle dette en lagseier, vi holder nullen. David har mange gode redninger, vi løper og jobber for hverandre, vi spiller god fotball. Det blir vanskelig og ikke gi BB til Espen Torgersen, godt at overgangsvinduet er stengt. Hvis ikke kunne vi fort sittet igjen med et par hundre kroner, og et par fotballsko ingen ville klart og fylle! Og da kunne vi like gjerne solgt skoene også…?

I det Axel teller opp for fest på Fredag, sitter Sigurd og lurer på hvor stor kostnad det er for han og spille i løkka? Han skal jo tross alt igjennom 3 bommer til Rælingen. Han fant ut det må være minst 175 kroner gangen, hvis du tar med bensin også. Og da har vi ikke tatt med «en wiener for en tier» med sennep og ketchup tur/retur, i det statoil koppen fylles opp. Men på dager som dette er det vel verdt det Sigurd? I det Jan Derek sklir ut fra stadion på Harleyen sin, kommer presse folkene og skal ha en bit av Torgersen og Manager. Torgersen er ydmyk og forteller at alle er gode rundt han, og at han ikke gjøre dette alene osv… Manager sier at i dag gjorde vi alt riktig. Da den ene journalisten spurte om manuset var ferdig skrevet i dag også, er han svar skyldig. Dette kunne vel vært skrevet før kampen…? Men det er en ting pressen ikke så komme? Det var garderoben, den kom brått på…!

At akkurat det samme laget kan spille så forskjellig fotball fra uke til uke, er vanskelig og forstå. Mye tyder på at man i 5 divisjon kommer langt på innsats. Og ikke nok med det, vi trente på naturgress på mandag også.

Elsker løkka, for en herlig gjeng. Ikke for og legge noe demper på festen, men vi har slått Jutul 3-0. Ingen av oss har vunnet Nobelsfredpris. Av det mest uviktige her i livet, er fotball det viktigste!

Gleder meg til fest, og så utrolig deilig det er og vinne!

Det handler ikke om og delta, men og delta når du deltar!

 

Bærumsløkka – Fordi vi er best!

# 21

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s