Vi har mistet 3 poeng, har du sett de?

I tidsrommet 20:15 – 22:00 ved Hundsund kunstgress, Torsdag kveld, har Bærumsløkka mistet hele 3 poeng. Hvis du har noe informasjon som kan hjelpe oss med og få våre kjære 3 poeng tilbake, vil vi være svært glade. Dusør utloves til de som kommer med opplysninger som oppklarer saken. Ta kontakt med Bærumsløkka fotball klubb eller nærmeste politistasjon! Snarøya Fotball er mistenkt i saken, takk for oppmerksomheten! 

16.Seriekamp; Snarøya – Bærumsløkka 3-2 (1-1)

Hundsund kunstgress: 11 grader og egentlig en god dag for fotball

Tilskuere: Johan Kraft Johanssen, Tom Sundby med Snarøya mafiaen, Nicolai Fjeld Halvorsen og Haaves barn.

4-4-2:

David
Stian  – Kaspersen  – Moen – Morisbak

Tiger – Jan Derek – Torgersen – Dalen

Axel – Kenneth

Benyttede innbyttere: Dahle, Haave og Mads

BB = Litt usikker faktisk…? Moen, Morisbak, Halvorsen eller Sørensen? Velg selv…

 

Oppsumering:

Yes,yes…

For pokker, skål! Her på Snarøen tar vi alltid et lite glass champagne før lunsj, da sklir dagen så mye bedre! Heisann…

Snarøya, eller Bærums svar på Lambertseter som det har blitt etter all byggingen, tydelig at det er inn og bo oppå hverandre? Jeg velger og tro at det er en kortvarig trend. Uansett vi skulle til Hundsund og spille ball med guttene denne Torsdags kvelden.

Sjøflyhavna var full stappet alleredet ved lunsj tider og det var Tiger, som fikk mest oppmerksomhet i form av sanger. Fansen hadde mange sanger på repertoaret denne ettermiddagen, og sangene; «All you need is Tiger, Tiger is all you need» og «Det bor en mann i det gule huset, han er så inderlig glad i ….»  gikk uten stopp. Hvis noen hadde spurt Tiger for 20 år siden om han kom til og feire 41 års dagen på Hundsund, så ville nok svaret sagt seg selv. Billettene gikk langt over ordinær pris på svartebørs og billett haiene hadde kommet langveis fra for å gjøre business på denne kampen. Stemningen var det ingenting og si på, og selv Snarøya supporterene var imponert over løkkafansen.

Som vanlig kom løkka i buss fra hotellet de alltid lader opp til kamp fra, og det ble ikke noe mindre hysteri da bussen ankom Hundsund. Manager hadde analysert ferdig og start ellveren var klar. Klare instrukser om hvordan Snarøya skulle smuldre sakte men sikkert opp, for og så sette ballen i nettet. Det er liksom ingen tilfeldigheter når løkka kommer på besøk.

Supporterne hadde kommet seg til stadion, gutta var ferdig varmet opp og dommern var klar for kamp. Dette er en fotball kamp hvor ingen egentlig tar ansvar. Underholdningsverdien er liten med mindre du er underernært på underholdning. Løkka har noen sjanser ved Kolle, Torgersen og Dalen men ingen setter ballen i mål. Litt synd egentlig mtp at mål preger fotballkamper.

Det tar 20 minutter før Snarøya tar ledelsen 1-0 etter svakt forsvarspill. Det er kaptein Truls Moen som tar ansvar, 20 sekunder før slutt av omgangen og setter 1-1 etter mye frem og tilbake fra en corner. Torgersen får assisten og det er balanse i regnskapet. Dette trengte løkka og kampen, og ikke minst fansen.

I pausen skjedde det ikke så mye. Faktisk ingenting…! Eller vi kan nevne at Nils Arne Eggen åpner for comeback i 2015.

Johan, Sundby og de de andre inviterte gjestene har kommet seg ut fra VIP losjene, og inntatt balkongen igjen. Noe som betyr at andre omgang er igang. Det meldes om rikelig med servering og god mat i VIP losjene på Hundsund denne kvelden. Andre omgang er bare barnet, når Torgersen finner ut at han skal drille innenfor egen 16 meter. Og mtp han i helgen gikk ut og sa at løkka burde bygge laget rundt nettopp han, så bør han være for god til og gå på en straffe imot, på stillingen 1-1? Snarøya setter straffen, og stillingen er 2-1. Tiger vil dette annerledes og får en god passning nede på siden. Han gjør ingen feil og finner nettopp Torgersen eller Patsis som han er bedre kjent som i kunstermiljøene.  Ballen treffer Patsis perfekt, og han retter opp feilen fra tidligere og stillingen er 2-2, og like langt. Fint innlegg og herlig avsluttning i kjent løkka stil. Andre omgang er ca 30 minutter gammel når Snarøya får et frispark på ca 35 meter. Frisparket legges inn foran mål, og på et godt gammeldags sleivtreff, så går ballen i bue over vår ellers gode David og i mål. Det er liksom som alt går i saktefilm, men du får ikke gjort noe. Det er ikke annet og gjøre enn og konstatere at hjemmelaget leder 3-2. Etter dette blir løkka litt «masete» i spillet og får ikke til allverden. Vi tar med Jan Dereks frispark som reddes mesterlig av Snarøyas keeper, og et par langskudd som fort kunne gått løkkas vei.

I dag taper vi for et lag som ikke er bedre enn oss, og det er surt. Manager sier ikke stort, og leter vel enda etter ord for nederlaget. Stemmningen i garderoben etter kampen var i tristeste laget, og vi vet vi kan bedre. Det viste vi allefall forrige Fredag.

Kampen er alleredet glemt,  og vi ser fremover. Livet er for kort til og irritere seg over dårlige fotballkamper. Det er fortsatt 6 poeng og spille om, og de skal vi kjempe som bare faen for. Hvis noen lurer, vi kan ikke rykke ned. Med mindre Jutul scorer 20 mål mere enn oss på de siste to kampene, og skaffer seg 6 poeng, og vi ingen. Det skjer ikke!

Det handler ikke om og delta, men og se bra ut!

Bærumsløkka – Fordi vi er best på fest!

# 21

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s