Bærumsløkka på tabelltopp!

3. Seriekamp; Hasle/Løren – Bærumsløkka 2-4  (1-1)

Løren kunstgress, oppholdsvær ca 9 grader varme, fin dag for fotball.

Tilskuere: Det skal ikke du bry deg om…

4-4-2:

Tømmerhoel
Tiger Nils  – Wæhler – Kaspersen – Morisbak

Dalen  – Torgersen – Moen – Bakke

Kolle – Sørensen

Benyttede innbyttere:
Dahle,  Haave og Aref

BB = Thomas Kaspersen

Oppsumering:

Yes, Yes…

Hasle/Løren, bare navnet er spennende…! Det var duket for topp mot bunn på Løren kunstgress denne siste aprilkvelden. Og hva er vel bedre enn en tur til andre siden av byen for spille ball med gutta fra Hasle/Løren? De er vel best kjent for ishockey, selvom damelaget i Bandy ble norgesmestere seks år på rad på åtti-nitti tallet., men hvem i allverden går rundt og vet det?

Manager hadde trykket nye hvite borte trøyer for anledningen, og det skulle tatt seg ut om vi spilte i hjemmetrøyer på bortebane. Hvem gjør vel det…?

Sigurd Dalen hadde klippet seg og kjørt en variant av voksing før kampen. Om det var ren rutine, eller en baktanke bak er noe usikkert. Og han ble ikke noe mindre elsket av fansen for det, den hvite drakten med «Dalen» på ryggen, ble utsolgt fra shoppen den siste timen før kampstart. Det er noe med Dalen, han har liksom den X-faktoren som du trenger i dette sirkuset.

Det er alltid hyggelig med åpen kiosk på fotballkamper, men at den stenger i det kampen starter er ikke bra. Lurer på om vakten hans var slutt, eller om han vurderte omsetningen de neste to timene?

Det er blåst, og kampen er igang. Det første kvarteret er det løkka som har et lite overtak. Men det er Hasle/Løren som starter showet med 1-0 etter 16 minutter. Vi setter det på kontoen for «personlige feil». Kampen er akkurat en halvtime gammel når akkurat Sigurd Dalen setter 1-1 på et frispark, og at den går via en Hasle/Løren spiller bryr vi oss ikke noe om. Det står 1-1 og vi er akkurat like langt. Eller vi er jo ikke akkurat like langt, vi er faktisk kommet lengere, det er snart pause.

I pausen blir Dahle og Haave satt i oppvarming. Det koker på kunstgresset når gutta setter igang, bamser og blomster blir kastet ut. Du ser ikke menneskene for bare plakater med «I love you Dahle» og «Det fins bare en Haave». Men noen stjernenykker har de ikke, Dahle plukker opp en bamse og vinker til de fremmøte. I garderoben er det Kolle og Morris som tar kommandoen, de mener at her er det muligheter. Vi må bare og «kjøre på» så går dette vår vei, stemmningen i gruppa er god. Vi har troa, og har du troa kan du vinne fotballkamper.

Andre omgang er ca 9 minutter gamel når Jan Derek bestemmer seg for at nok er nok. Han setter 1-2 på et skudd fra 16 meter, nede i høyre hjørnet utaggbart for Hasle/Løren sin keeper. Det er slike mål som får fotballkeepere til og begynne i speidern eller korps isteden. Jeg blir ikke overasket om det er nettopp keepern du ser først i 17 mai toget på Løren, om det så kun er fanen han bærer.

Etter dette er det Rektor Torgersen og lærer Morisbak som gjør noen endringer i læreboka. Noen gode pasninger, med et par riktige løp og vips så ligger ballen bak fanebæreren. Når endrigene i boka er ferdig, står det 1-4. Duoen setter 1-3 og 1-4 etter henholdsvis 20 og 30 minutter ut i andre omgang. Men 1-4 i sekken, 15 minutter igjen av kampen og stengt kiosk, er det vanskelig og få tilbake troa for Løren.

Troa kommer aldri tilbake for Løren og det er løkka som har spillet, vi gjør som vi vil. Men vi vil ikke score flere mål, vi velger og sette sjansene utenfor. At Løren for en sraffe på overtid, gjør ingenting. At de scorer på den gjør heller ingenting, 2-4 ser bra ut. Vi vinner lett, og Løren kan si at de var med. Og det var de jo, de var jo tross alt med….

Tabellen sier at Bærumsløkka ligger øverst med 9 poeng på 3 kamper, Løren derimot ligger nederst. Kanskje de bare skulle holdt på med det de kan, nemlig bandy for damer?

Ingebrigt Steen Jensen sier at det er bra for et sammenrasket lag i en planløs klubb og vinne de 3 første kampene som Stabæk har gjort. Jeg kan fortelle at du vinner ofte de 3 første kampene med en god gjennomtenkt plan med et godt sammensat lag også. Arkitekten i dag er Jan Derek Sørensen, Torgersen og Morisbak er gode, men vi trekker frem Thomas Kaspersen som dagens mann. Han gjør alt riktig, gode klarreringer og har mange avgjørende inngrep. Eller vi tar med alle gutta, alle gutta er gode. For en gjeng….!

Spillerbussen har litt utfordinger med og komme ut av stadion, men med politieskorte går det greit. Sirkus Bærumsløkka pakker og drar, vi har fokus på neste kamp, da kommer oppegård til Nadderud. De utendlanske jornalistene mener serien blir avgjort da. Det kan bli litt mye, alle skal ha en bit av løkka. Og det snakkes om «Bærumsløkka – minutt for minutt».

Det viktigste er ikke å delta, men og se bra ut når du vinner!

Bærumsløkka – Fordi vi er best!

 

# 21

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s