Bærumsløkka nekter å tape!

IMG_1791

4. Seriekamp; Bærumsløkka – Oppegård 2-2  (2-2)

Nadderud kunstgress, oppholdsvær ca  8 grader varme, fin dag for fotball.

Tilskuere: Ja da, ca 8 (spesiel takk til Vanay og Morisbakk)

4-4-2:

Tømmerhoel
Halvorsen  – Wæhler – Kaspersen – Morisbak

Dalen  – Hauger – Dahle – Bakke

Kolle – Sørensen

Benyttede innbyttere:
Moir, Haave,  Torgersen og Tiger Nils

BB = Thomas Wæhler

Oppsumering:

Yes, Yes…

Det er kampdag igjen og vi snakker toppoppgjør på Nadderud. Det er Oppegård som skal finne frem i alle småveiene i Bærum, og det klarer de utmerket. Vi snakker nr 1 og 2 på tabellen – korrekt, det er Oppegård som er nr 2. For de som ikke vet hvor Oppegård er, så er det en kommune i Follo regionen. Og da lurer du sikkert på hvor Follo er, og det er i Follo. Av kjente Oppegårdinger kan de skryte av Roald Amundsen og Per Edmund Mordt.

Manager har et luksus problem i dag da det stiller 19 spillere klare for kamp, og det bare er plass til 11 på banen. Eller det er jo plass til alle på banen, men fotball spilles 11 mot 11 i utgangspunktet. Manager finner plass til en tilbakevendt Andreas Hauger på midtbanen sammen med Playboyen Dahle, og dytter Sørensen på topp med Kolle. På papiret er dette kunst.  At noen ikke finner navnet sitt i start ellveren, svelges med lakrisbåter og småsjokolader. Spørsmålet er om Manager fortsatt «vinner» garderoben…?

Dommern blåser og det koker på Nadderud denne maikvelden. Oppgjøret skal gjøres opp, og det tar ca 90  minutter. Det tar akkurat 1 minutt før Oppegård setter 0-1. Frispark som heades i mål, og vi kan ikke annet enn og si at det var en fin scoring. 8 minutter etter dette igjen kommer Oppegård igjen på en visitt, og setter 0-2 på et skudd fra 18 meter ned i hjørnet for vår alltid gode Tømmerhoel. For en start, vi snakker 0-2 og vi har spilt i 9 minutter? Det skulle jo bli 0-20 ca etter 90 minutter det?

Etter spilt 30 minutter finner Sigurd Dalen frem innleggsfoten og serverer unge lovende Sørensen en perfekt pasning, den var ikke  ferdig scora, men et meget godt innlegg var det. Sørensen header ballen nydelig i hjørnet og vi snakker 1-2, og et meget fint mål. Etter spilte 38 minutter er det Andreas Hauger som prøver et skudd mot Oppegårds keeper, han slipper ballen som en varm potet, og Sørensen er der han skal være og setter 2-2. Vi er tilbake og det er Sørensen som signerer alle papirene. Det er bedre at Sørensen scorer enn at vi andre prøver, vi tar med at han har 7 scoringer på 4 kamper. Det er pause og stillingen er 2-2.

Det skjer litt av hvert for den nøytrale tilskueren i denne første omgangen, bare synd at det ikke er noen av dem på Nadderud denne kvelden. Ikke at det ikke var noen tilskuere, men ingen nøytrale. I garderoben i pausen er det mye «guts» mye mer enn det var de første 9 minuttene. Hvis vi hadde startet med en pause, så hadde vi ikke ligget under 0-2, men det er vel ingen fotballkamper som starter med pause…?

Manager gjør et par bytter, keeper Tømmerhoel må kaste inn håndklet, og da er buret i David Moirs hender. Ellers får Torgersen og Haave tillit til og vise seg frem for agentene.

Andre omgang er igang og det er Løkka som har et ørlite overtak det første kvarteret. Men uten at det blir noen scoringer. Det er igjen god underholdning, og begge lag har store sjanser. Men hvem er det som teller sjanser, det er mål som preger kamper…! Dette kunne gått begge veier, men det står 2-2 når dommern blåser av etter 90 minutter. Oppegård er et godt fotballag, og de har med seg tildigere Lyn spiller Jørn Heggestad på midtbanen. Riktig nok et par sjokolader siden han var fuss i alt, men at han fortsatt er god i fotball er det liten tvil om. Oppegård twittrer under kampen, noe de skal få for. Og de sier at det var en god kamp av to gode lag. Det sier vi oss enige i, at det ene laget ligger på 1 plass og det andre på 2 plass på tabellen, ripper vi ikke oppi.

Uavgjorte fotballkamper er litt bortkasta tid egentlig. Akkurat like langt som når du starta, du starter på uavgjort, så hvorfor bruke 90 minutter på og ikke komme noe videre? Sånn sett er jo det og tape, enda verre. Du bruker 90 minutter på og gjøre situasjon dårligere, at noen gidder?

I dag vil jeg selvfølgelig trekke frem Sørensen som scorer 2 mål, David som kommer inn i mål i andre omgang og holder nullen, bakre fireren med «lovens lange» og Wæhler i front. At Wæhler har en helt avgjørende takling et par minutter før slutt, er med på og gi han BB i dag. Snakk om og blø for drakta, selvom det bare ble et skrubbsår på kneet. Men igjen er det alle gutta som vinner, også de som ikke fikk spille. Alle er gode i 80 minutter. De 10 første glemmer vi bare, vi trodde det var pause.

Det viktigste er ikke å delta, men og se bra ut når du leder serien!

Bærumsløkka – Fordi vi er best!

 

# 21

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s