Bærumsløkka – Fordi vi er best!

IMG_1972 2

 

5. Seriekamp; Bærumsløkka – Fjellstrand 5-1  (2-1)

Nadderud kunstgress, oppholdsvær ca  12 grader varme, fin dag for fotball.

Tilskuere: Arnesen, Moe, Kraft-Johhansen, Vanay, Storstrøm og Eckmann

4-4-2:

Moir
Halvorsen  – Wæhler – Moen – Haave

Dahle  – Hauger – Sørensen – Bakke

Kolle – Sørensen

Benyttede innbyttere:
Dalen, Aref og Lal

BB = Espen Torgersen

Oppsumering:

 

Yes, Yes…

Det er tid for kamp igjen, og etter en uke spillefri er det alltid deilig og spille ball igjen. Denne kvelden var det Fjellstrand som skulle gjeste Nadderud, og det er et lite tettsted i Nesodden kommune. Med bare 1065 innbyggere, kan de skryte av sin egen dag. De arrangerer nemlig «Fjellstrand dagen», en dag de lokale kan se hva tettstedet egentlig har og by på. I fjor var bla. Sverres TV-service, Frisøren og Lillevimz hjemmelaget barnetøy, blant utstillerne. Det kan jo være vanskelig og få med seg alle tilbudene dette stedet har og by på i en slik jungel…?

En av løkkafansens favoritter denne sesongen er unggutten Marcus Bakke, han har alltid hatt det lille ekstra. Vi tar med at både Brann og Molde har vært hans tidligere arbeidsgivere, og da blir Løkka et naturlig steg opp. Han hadde valgt ny frisyre for dagen «kort rundt øra, og party oppå». Med 7-8 tatoveringer av litt størrelse, skinnbukse og el-gitar, ville Valle Hovin blitt for lite, synd han bare spiller fotball. Er det rart han er elsket av fansen…?

Uansett, manager hadde funnet sine utvalgte også i dag uten store overaskelser, men med et par skader og noen på reise var det færre lapper i hatten. Hvor mange hatter manager operer med, er fortsatt usikkert. Men se på lagoppstillingen da, for et lag! Skulle gjerne hatt med Glen Hartmann også, men det ser ut som vi må vente enda en uke eller tre før vi ser han tilbake. Og da er det mange som skal passe seg…!  Mens de utvalgte skulle ut og varme opp, fant innbytterne den gode samtalen. Samfunnsansvar, grådighet og meningen med livet er noen stikkord, spørsmål du ofte trenger mer enn 15 minutter på og finne ut av. Det er løkka som har føringen fra start, vi har et par små sjanser i starten uten uttelling. Det tar ca 15 minutter når rektor Torgersen setter 1-0 etter nydelig innspill fra Stian Halvorsen.  Dette kommer faktisk ut av en «kort» corner, noe jeg aldri har sett blitt til scoring tildligere. Bare 5 minutter etter dette igjen får Fjellstrand en corner. Han skal få for en nydelig corner, men ballen blåser mer eller mindre i mål, går over alle sammen og direkte inn i bakre kryss. Stillingen er 1-1. Før pause er det duoen Kolle og Sørensen som finner frem nål og tråd, det er skreddersøm og presisjon som Lillevimz  hjemmelaget barnetøy ville misunt dem. Det står 2-1 og løkka er i føringen, når dommern blåser til halvtid.

I pausen var gutta overbevist om at dette ville gå veien. Kolle, Wæhler og Manager prøver sammen og finne fasiten på hvordan dette kan vinnes til slutt. Sigurd Dalen har satt press på manager og varmer opp, og trikser og holder tilksuerne igang. Det er også konkurranse i pausen som også du kan være med på, spørsmålet er; Hva er det rektor Torgersen jobber med til daglig? Send inn svaret på sms til 90561988 (merk sms med: Konkurranse og riktig svar) og bli med i trekningen av en signert løkkatrøye.

Vi fant fasiten i pausen, for andre omgang blir kort og godt for lett. Vi var vitnet til piloten til showet; «Torgersen og Sørensen med gjester!» Det er Kolle som er den første gjesten, og han spiller kameraten sin utrolig god med en fin pasning til Sørensen, og han har forvaltet gode pasninger videre før. Det er Torgersen som skriver under, og det står 3-1, og andre omgang er bare 7 minutter gamel. Dalen setter enda mer press på Manager og tar på leggskinn, og det byttes. Den ene playboyen bytter med den andre. 4-1 og 5-1 gjør Torgersen og Sørensen uten av gjestene anstrenger seg for mye, De har gjort dette så mange ganger før, det er lett når du kan det. I kveld var det Torgersen som fortalte vitsen, mens Sørensen skrev den. Det er ikke feil og si at Bærumsløkka var nærmere 6-1 enn Fjellstrand var 5-2. Både Aref og Lal, fikk noen minutter på topp, uten at det ga uttelling. Men du verden for noen spennende spillere.

Det er mye Torgersen og Sørensen i kveld, men igjen er Bærumsløkka et lag. Vi må skryte av alle sammen i dag også, vi jobber for hverandre, spiller på det vi er gode på, også må vi dessverre innrømme at vi har møtt tøffere motstand tildigere. At Torgersen blir BB, er naturlig etter 4 mål. Men trekker frem Hauger på midten også som gjør en god jobb. Om Fjellstrand tok Nesoddbåten hjemover er jeg ikke sikker på, men i såfall ville den vært tungt lastet. 5-1 er tung last.

Pressen snakker om opprykk, og skal ha en bit av alle gutta, ingen kommer ut uten og må slå av en prat. Bakke, Dahle og Moen er også populære, mulig de står og svarer på spørsmål enda. Torgersen sier at han ikke hadde vært den superstjerna han er i dag, uten de andre gutta. Manager vil ikke fortelle hemmeligheten med og få ut det beste av disse gutta, men bare gliser og sier at jeg tenker på neste kamp alleredet, dette er historie for meg. Jeg setter meg i bilen og smiler på hjemveien jeg også, om jeg fant meningen med livet på Nadderud i kveld er jeg litt usikker på, men det er utrolig moro!

Det viktigste er ikke å delta, men og se bra ut når du vinner!

Bærumsløkka – Fordi vi er best!

 

# 21

 

Én kommentar

  1. Nydelig Lal!
    Litt synd at ikke hvert enkelt referat kan deles individuelt på sosiale medier…
    Bare en innstilling??
    God helg min venn, ses neste lørdag 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s