Sørensen tok 3 nye poeng

IMG_2130

 

7. Seriekamp; Jan Derek Sørensen – Lindeberg 5-2  (1-1)

Nadderud kunstgress, sol og fint ca 14 varme, fin dag for fotball

Tilskuere: Ja, Ola og Britt Bakke, Jostein Trulsrud, TB, Eckmann og et par hundre agenter.

4-4-2:

Tømmerhoel
Halvorsen  – Wæhler – Kaspersen – Morisbak

Bakke  – Hauger  – E. Torgersen – Haave

Sørensen – Lal

Benyttede innbyttere:
M. Torgersen, Aref og Nordraak

BB = Jan Derek Sørensen

Oppsumering:

Yes, Yes…

Vi snakker Torsdag kveld og det betyr fotballkamp. Lindeberg er dagens motstander og de skal gjeste Nadderud, som Thor Eggen ville sagt det. Nå skal det også sies at han har sommerfugler i magen, og magen hans rommer mange sommerfugler. Jeg tror Lindeberg spiller på Haugerud, og for og være ærlig, jeg veit da faen hvor det er hen…

Manager sliter med noen forfall, både Moen, Tiger Nils, David og Dahle er utigjengelig i dag. Og ikke nok med det, Axel Kolle har tatt med seg Sigurd Dalen på tur til Cannes, vet ikke om det lønner seg?  Gutta følger nøye med fra det store utland, og Sigurd prøver og fortelle ett eller annet på mail om at det sjelden blir en god konsert uten hovedpersonen osv…? Om gutta i Cannes alleredet hadde begynt og opprette toaletter lokalt da denne mailen ble skrevet, er fortsatt uvist?

Under oppvarmingen var det Rektor Torgersen som viser sin autoritære side. Det var; opp foran, spark bak, stigningsløp, gå og strekk, ja du har sett det før, ikke akkurat nytenkning,  drit kjedelig.. Her har vi mye og hente fremover, og ikke var det noe særlig «trøkk» i gjengen heller? Savner litt brasilianske rytmer i oppvarmingen fremover.

Kampen var igang og det var faktisk Lindeberg som var frempå i starten, ikke at de har de helt store sjansene, men de har noen muligheter. Det tar ca 23 minutter før Lindeberg setter 0-1, og det er ikke mange som har den på kupongen. Var det Lindeberg som skulle ødelegge løkkas statistikk? Om du ikke har hørt om Jan Derek Sørensen tildigere er du mest sannsynlig ikke interesert i fotball. Han scoret 1-1 etter 40 minutter, og det er Marcus Bakke som spiller han god. Lal fikk sjansen fra start til og vise seg frem, men han var ikke akkurat farlig den ene gangen. Ikke for det, planene fremme var og score jevnt og trutt, og det skal du se stemmer, og det viktigste er jo tross alt at det skjer? Vi tar med at Thomas Wæhler dessverre må ut med strekk etter ca halvtimen, noe som er et savn for løkka. Dommern blåser, vi hadde vist spilt i 45 minutter alleredet.

I pausen er det unge lovende Morisbak som tar ansvar, han sier at vi må ha trua på det vi driver med, ta mere tak på midten… osv… Dette er bare starten på en trenerkarriere Morris.

Andre omgang handler om Jan Derek Sørensen, han har en periode på 15 minutter fra 25 til 40 spilte minutter i andre omgang, hvor han scorer 4 mål. Det er mange like scoringer, gjennomløp med gode pasninger, foruten om Bakke er det Hauger, Halvorsen og Torgersen som spiller Sørensen god. Vi har vært inne på det før, hvorfor ikke bare la Sørensen score, istedenfor at vi andre skal prøve. Det var noen av tilskuerne som gikk hjem i pausen, det kan de angre på. Og til deg Sigurd, vi har fått ny vokalist. Ikke nok med det, han spiller gitar også. Jeg er litt usikker på når overgangsvinduet åpner i 5 divisjon, men det skal bli knall tøft og beholde Sørensen nå. Lindeberg scorer 5-2 sekunder før oppgjøret er ferdig, det er nesten ikke vits og skrive om, det er ingen som bryr seg. Det er nesten at dommern anullerer målet, da det er det mest uviktig målet som noengang er scoret.

Morten Torgersen fikk sin løkka debut i dag, han fikk 45 minutter og gjorde jobben godt. Vanskelig og komme inn på, etter måneder med medias oppmerksomhet. Det var ikke mange kameralinser som ikke fulgte Morten i det han begynte og varme opp. Alt tatt i betrakning leverer han godt, at han ikke fikk ballen flere ganger, skal ledelsen gå igjennom og analysere i dag. Både Aref og Nordraak gjør gode innhopp. Glenn Hartmann var i oppvarming, men det var vel av taktiske grunner, han valgte og ikke spille.

Løkka er i flytsonen om dagen, og i dag er det selvfølgelig Jan Derek som får BB etter 5 scoringer. Han har faktisk aldri scoret 5 mål i en og samme kamp før, så vi skriver historie. Men selvom han er vokalist og spiller gitar i kveld, har vi Andreas Hauger på bass og Marcus Bakke på trommer. Norge blir for lite for disse gutta.  Vi vinner igjen på en litt dårlig dag, og som dere vet det kjennetegner et topplag.Det er fortsatt mulig og vinne signert løkkatrøye. Spørsmålet er; Har Jan Derek Sørensen noen gang scoret 5 mål i en og samme kamp? Send inn Ja eller Nei på sms til 90561988 og bli med i trekningen. Har du skjult nummer, så drit i det.

Publikum reiser hjemover med et smil rundt munnen, de har fått øyeblikkene, korrekt kryss på kupongen, ekte fotballglede, og ikke minst de har sett Jan Derek Sørensen leke boksen går med Lindeberg.

Det viktigste er ikke å delta, men og se bra ut når du vinner!

Bærumsløkka – fordi vi har Sørensen!

 

# 21

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s