Løkka fortsatt ubeseiret!

 

IMG_0685

 

8. Seriekamp; Kurer – Bærumsløkka 4-4  (2-1)

Bjølsen kunstgress, sol og fint ca 18 varme, meget fint.

Tilskuere: Hele familien Sørensen, Christer Basma og Thor Wæhler

4-4-2:

Gulbrandsen
Halvorsen  – Haave – Bakke – Morisbak

Tiger Nils  – Dahle  – E. Torgersen – Dalen

Sørensen – Kolle

Benyttede innbyttere:
M. Torgersen, Hartmann, Kaspersen og Lal

BB = Banens beste, hvis du lurte…

Oppsumering:

Yes, Yes…

Det er ny kamp og det er Kurer som er hjemmelag denne kvelden, det betyr at Bærumsløkka må finne frem til Bjølsen kunstgress, noe vi klarer utmerket godt. At Kurer spiller på Bjølsen kunstgress er helt naturlig. Kurer er et lag stiftet i 1994, og har tradisjonelt rekruttert spillere gjennom, og rundt bymenighetene i Oslo. Det var ingen tegn til Tooji denne kvelden, men han kunne jo blitt rekruttert gjennom Frogner Menighet?

Bjølsen kunstgress ligger rett ved siden av gode gamle Voldsløkka. Det var der jeg ble frastjålet olabuksen min under en bandykamp for fryktelig mange år siden. Det husker jeg meget godt… Du tenker sikkert ikke, når du ser en fyr i skjorte, pensko og bandybukse, at han bare har blitt frastålet olabuksa si? Man stikker ikke innom Kiwi på veien hjem da…

Uansett, vi må ha riktig fokus. Det er ny kamp og nye muligheter. Manager, Øivind Gulbrandsen sliter med mange forfall også i dag og både keeper Moir og Tømmerhoel er utilgjengelig. I tillegg er kaptein Wæhler ute med skade fra sist kamp. Det betyr at manager selv tar plassen mellom stengene, buret, kassa eller mål. Litt usikker på hva Thor Eggen ville sagt der…?

Kampen er igang og det er Kurer som tar føringen, og etter bare 12 minutter tar de ledelsen 1-0. Ikke nok med det men de scorer 2-0 også før Thor Wæhler kommer syklende for og se på. I følge Christer Basma er 2-0 scoringen en klassisk høyre back feil, men vi tenker ikke så mye på det. Axel Kolle forstår alvoret og setter 2-1 etter nydelig innlegg fra Sørensen. Vi kan ta med at manager Gulbrandsen redder oss et par ganger på mesterlig vis, og holder oss inni kampen.

Det er pause på Bjølsen, og det er Thomas Wæhler som har tatt ansvaret. Han står for praten, byttene og står frem som en leder også utenfor banen. Vi går ikke inn i garderoben i pausen, det er fordi det ikke er garderober på Bjølsen. Men det er greit når det er strålende sol og 18 varme. Ellers kan vi melde om yrende liv på Bjølsen-feltet denne sommer dagen, sandvolleyball og soling. Lite viste de at det var Bærumsløkka som gjestet Bjølsen, og godt er det…

Andre omgang er 49 sekunder gammel når Sørensen justerer regnskapet, og det er 2-2. Det er Sigurd Dalen som gjør Sørensen god med en god gammel innlegsfot. Vi er like langt, og det er en spennende fotballkamp. 15 minutter senere er Sørensen der igjen, han scorer 2-3 og gjør det på egenhånd, slik bare Sørensen kan. Løkka er i føringen igjen, og alt er som det skal. Kurer er på og presser oss, og det er keeper Gulbrandsen som ryker en sikring og feller en Kurer spiller innenfor 16 meteren på et tilbakespill, og det dømmes korrekt straffespark. Vi kan ta med at dette var den andre sikringen som ryker for Gulbrandsen. Kurer scorer på straffen og det står 3-3.

Glenn Hartmann har kommet inn, og det er gledelig og se at legenden er tilbake i Løkka-drakten. Han scorer 3-4 på en corner som går via en Kurer-spiller, men samma det, vi er i føringen igjen! Det er ikke mange minuttene igjen av kampen og vi skal klare og holde dette inn! Det er nettopp dette som gjør fotballen så spennende. Kurer scorer 4-4 etter mye frem og tilbake foran Løkkas mål. Det er kun sekunder igjen og det ender 4-4. For en nøytral tilskuer er dette en spennende fotballkamp. Vi tar med at flere av Løkka-gutta kan avgjøre dette, men de velger og ikke gjøre det, og det er veldig rart? Kurer er et godt lag og kommer til og ta mange poeng fremover, vi gleder oss til og vise dem hvordan fotball skal spilles til høsten, da også med garderober. Den hadde de ikke sett komme…

Vi er vel ikke helt fornøyde i dag, og føler at vi reiser fra 2 poeng på Bjølsen feltet. Om det er noen som finner poengene så kan dere gi dem til Fotballforbundet eller til noen som trenger dem mer enn oss, vi har tross alt 20 poeng på 8 kamper, og er ubeseiret!

I bilen hjemover er Manager, Hartmann og undertegnede enige om at fotball fortsatt er viktig. Vi snakker om detaljer, om hva vi gjør feil og kommenterer ulike situasjoner. Jeg lurer alltid på hva resultatet hadde blitt hvis vi hadde spilt kampen om igjen. Da hadde vi bare snakket om nye situasjoner, og sånn går no dagan…

Av alt det uviktige her i livet, er fotball det viktigste.

Det viktigste er ikke å delta, men og se bra ut når du er ubeseiret!

Bærumsløkka – fordi vi er best!

 

# 21

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s