Null uttelling, tross fint spill!

10. Seriekamp; Bærumsløkka – Fremad Famagusta 0-3  (0-2)

Nadderud kunstgress, ca 14 grader, overskyet litt sol

Tilskuere: Morisbak og Dalen senior, samt en med en svart hund og Jan Espen Slinning

4-4-2:

Gulbrandsen
Halvorsen  – Wæhler – Kaspersen – Morisbak

Bakke – M.Torgersen  – Hauger – Dalen

Sørensen – Kolle

Benyttede innbyttere:
Nei da…

BB = Fremads keeper

Oppsumering:

 

Yes, Yes…

Tror du ikke det var Torsdag igjen a…

Serien har snudd vi har spilt mot alle og vi har bare et tap, og det var et arbeidsuhell. Så det ser veldig bra ut. Fremad Famagusta slo vi på Ekeberg sist 6-5, det var en thriller som like gjerne kunne vært skrevet av Alfred Hitchcock. Men nå var det faktisk ikke han som skrev den.

Gutta møter klare til kamp og revansjelystne etter sist kamp, og i dag er det ingen som snakker om målforskjell eller lette poeng. I dag virker gutta klare til og ta i et tak og avslutte godt før sommeren. Det er noen forfall denne kvelden også, men ellveren tatt i betrakning så ser dette veldig bra ut. At mange er dritlei fotball og klare for en sommer pause, er det ingen som ser.

Kampen er igang og det er to lag som spiller fin fotball, og det er Fremad som får uttelling etter bare 8 minutter. Et raid nede på siden som ender opp foran mål og der står en Fremad spiller akkurat der ballen havner, og det er 0-1 på Nadderud. Løkka spiller god fotball og har en del halvsjanser, og kan like gjerne score mål, men velger og ikke gjøre det. Også er det Fremad som igjen er frempå etter 40 minutter og setter 0-2. Utrolig rart at når Fremad velger og score på sine sjanser, så bør jo vi gjøre det samme? Dommern finner frem fløyten sin og det er pause. Løkka har gjennomført en fantastisk god omgang, og har spilt godt, men ikke scoret.

I pausen er det Haave som tar ordet, jeg husker egentlig ikke hva han sa… Men med tanke på at vi tapte 0-3 så kan det ikke ha vært noe som spillerne tok til seg, eller om de gjorde det,  må han ha sagt noe feil. Det er sjelden at et lag gjør alt man blir enige om i pausen også blir tapet bare større…. Har det skjedd før?

Det er ny omgang og det er mye godt spill. Løkka har igjen en del gode sjanser, og vi får til og med straffe, uten at vi omsetter til scoring. Det er ikke ofte Jan Derek ikke har truffet målet på en keeper med ulike farger på strømpene? Finn en feil… Hva skal man egentlig si? Løkka er gode, og Fremad bytter inn så mange mann at «lovens lange» kunne tenkt seg og benytte skjema «forenklet forelegg». Det gjør han ikke, men påpeker handlingene. På sidelinjen gjøres det et trekk fra Tiger Nils som er sjef for taktiske trekk for kvelden. Og det pleier ikke og slå feil. Wæhler roper på og bytte, men Tiger tar grep umiddelbart og setter Wæhler høyere i banen istedenfor og bytte han ut. Et grep som gir resultater, men feil vei. Fremad scorer på en kontring i det 44 minuttet av omgangen, og vi snakker 0-3. Hvis det er slik at en kamp kan punktere, så var dette en slags punktering. Løkka har dessverre ingen lappesaker, og må bare konstatere at vi taper på en god dag. Vi tar med at Fremads keeper gjør en meget god kamp, og redder såpass mange at løkka kunne vunnet dette.

Vi er gode og kommer til mange sjanser. At vi ikke scorer skal vi ikke tenke på, overgangsvinduet åpner i sommer og hovedsponsoren Branding Products har gitt uttrykk for at lommeboka står åpen.  Vi kan reise hjem fra Nadderud denne kvelden og være fornøyd. Hvis man faktisk kan se bak resultatet så må vi gjøre det nå, for der er det mye fint spill.

Vi trenger helt klart en sommerpause, den kommer ikke mer passende. Jeg skal gjøre som mange norske fotballspillere i sommer, sitte på en benk et sted i europa.

Benytter anledningen til og ønske alle en god sommer!

Det viktigste er ikke å delta, men og se bra ut!

Bærumsløkka – fordi vi er Bærumsløkka!

 

# 21

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s