Lagseier i høstpremieren!

11. Seriekamp; Hauketo – Bærumsløkka  2-3  (0-1)

Prinsdal kunstgress; 20 grader varme, sol og fint vær

Tilskuere: På det meste 9 stk + Axel Kolles nevø, Knut.

4-4-2:

David
Halvorsen  – Wæhler – Moen – Haave

Dalen  – Hauger – Dahle – Tiger

Kolle – Sørensen

Benyttede innbyttere:
Kaspersen, Bakke og Halvorsen

BB = Jan Derek Sørensen

Oppsumering:

Yes, Yes…

Nei da, så var sommerferien over da, og det var første kamp etter ferien. Vi snakker en knall tøff start mot Hauketo på bortebane, nærmere bestemt prinsdal kunstgress. Den ene dagen i sommer solen virkelig skulle skinne over byen, var det fotballstart. Hadde jeg vært Manager hadde jeg tatt et par glass rosevin til middagen, og bare sendt lagoppstillingen i taxi, kanskje derfor ikke jeg er manager? Men det gjorde han altså ikke, og manager kunne telle 16 spillere til disposisjon denne nydelige sommer kvelden.

Når det gjelder Haueketo, er det ikke så mye og si. Men det er et godt fotballag som ikke kan noe for navnet sitt, og de ligger høyt oppe på tabellen og virket klare for å slå et løkkalag på hjemmebane. Men skal du slå løkka, må det mer til enn bare å møte opp…!

I garderoben før start var det en lett og fin tone, det var mye ferieprat og Sigurd Dalen var litt i  det emosjonelle hjørnet. Det var nemlig akkurat på denne banen Sigurd debuterte for Bærumsløkka for noen år siden, og hvem skulle tro at det var den overgangen som skulle få fart på karrieren hans. Om han kunne sett inn i fremtiden ville nok den overgangen kommet mange år tidligere.

Kampen er igang og det er to lag som føler litt på hverandre. Har du hørt sånn vås, «to lag som føler på hverandre»? Det er jo det alle fotball kommentatorer sier når det ikke skjer en drit…? Og det skjedde ikke veldig mye de første 25 minuttene. Løkka hadde spillet, og kom til mange nesten sjanser og Hauketo hadde et vådeskudd som ingen reagerte på, folk i Prinsdalen er vel vant med vådeskudd.

Det var spilt i 28 minutter da nettopp Sigurd Dalen finner kameraten sin Jan Derek Sørensen, og da blir det mål. Løkka hadde spillet i denne perioden, og tar fortjent ledelsen. Fint spill og Sørensen kan bare bredside ballen i nettet. Resten av omgangen ebber ut og underholdningsverdien er såpass liten at noen av tilskuerne finner på andre ting. Men det skal sies at av de 9 som var innom, var nok iallefall 3 av de på sykkeltur forbi, og da mener jeg at hvis du sykkler forbi en fotballkamp og stopper og ser på, så er det vel en liten underholdningsverdi der…?

I pausen er det de samme frasene fra manager, og de kunne han også bare sendt i taxi. Du har hørt det før; Nå må vi bare kjøre på, spill på riktig mann, den som vil mest vinner… ja du skjønner! Det beste som skjedde i pausen er at Axel Kolle tar frem megler kunnskapene sine og gjør at andre omgang blir spilt med løkka sine adidas baller. Ellers skjer det ikke så mye på Prinsdal kuntgress.

Omtrent i det sommerbåten til NRK starter sendingen sin i Holmsbu, får playboy Dahle sitt andre gule, og må forlate banen. Om det var korrekt dømt, er noe usikkert. Men det er iallefall skjedd og løkka må fortsette med 10 mann. Det er spilt 22 minutter av andre omgang når det igjen er Sigurd Dalen som spiller igjennom Sørensen, og han gjør ingen feil som vanlig og setter 0-2 bak en forvirret Hauketo keeper. Det er kanskje bedre at vi ikke er så mange på banen, så Dalen og Sørensen kan få litt bedre plass og leke seg på…?

Mulig vi blir litt overivrige etter 0-2 scoringen, for like etter på er det Hauketo som reduserer til 1-2 etter svakt spill og nok et vådeskudd som denne gangen treffer.

Thomas Haave bestemmer seg for et løp på kanten, og får ballen ved Hauketos 16 meter, meget godt løp og god pasning gjør at Hauketo må ty til ulovligheter. Dommeren blåser straffe! Nummer 20 på Hauketo er uenig i dette og tar et løp det virkelig lukter grillmat av, og vil fortelle dommeren at han har gjort en feil, ved å være svært nærme han. Det hjelper merkelig nok ikke, og dommeren står på sitt.

At det er nettopp Sigurd Dalen som setter straffen i mål, er vel ingen overaskelse! Han kunne gjort det 1000 ganger, det koster han liksom ingenting. At Hauketo reduserer enda en gang, 2 minutter rett før slutt gjør bare at de siste minutten blir litt spennende for de som syklet forbi og meg selv.

Dommeren blåser, og løkka vinner 2-3 og tar med seg 3 fine poeng hjem.

Bærumsløkka har startet høstsesongen, vi er der vi skal. I dag jobber vi godt mot et godt lag, og Hauketo kommer til og ta mange poeng fremover. Og da kommer vi til og ta flere. Jan Derek får BB i dag, scorer to fine mål og tar ansvar når Dahle går ut. Vil trekke frem Dalen også, to assist et mål og publikumsfavoritt, Hallo…. Men det er en lagseier! Hauger er god i dag han også, det er noen passninger der som sitter. Alle gutta jobber bra, for en gjeng!

Jeg feirer med en gul og en rød seigmann, Stian feirer med matpakken sin som vanlig. Alt er som det skal, vi er i det øverste siktet på tabellen og pressen og sponsorene er god fornøyd! Spesielt sponsorene, de bare ler på veien til banken!

Det viktigste er ikke å delta, men og se bra ut når du vinner!

Bærumsløkka – Fordi vi er best!

 

# 21

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s