Årsbeste av Bærumsløkka!

Løkka 12

12. Seriekamp; Bærumsløkka – Hasle/Løren 8-3  (5-0)

Nadderud kunstgress, 20 grader varme, sol og fin dag for fotball.

Tilskuere: 78.654 , med Vanay, Storstrøm og Dalen senior i spisssen, takk skal dere ha!

4-4-2:

Tømmerhoel
Halvorsen  – Wæhler – Kaspersen – Valland

Bakke  – Hauger – Moen – Dalen

Kolle – Sørensen

Benyttede innbyttere:
Haave, Nordraak, Lal og M. Torgersen.

BB = Alle gutta!

Oppsumering:

Yes, Yes…

Alleredet da jeg var på vei til jobb denne morningen, begynte folk og henge ut bærumsløkka flaget sitt på hverandaen. På bussholdeplassene så jeg flere folk i løkka skjerf og med drakten på seg, både Halvorsen, Moen og Valland ventet på 131 bussen denne tidlig morningen. For meg er det ikke noe nytt at det er «trøkk» rundt sirkus løkka, men for Hasle/Løren kan det komme litt brått på… Det er alltid moro når det skjer ting, men nødbluss i løkkashoppen rundt lunsjtider er litt vel mye… vi må bare sette det på kontoen for overtente supportere!

Jeg møtte tilfeldig en nøytral tilskuer et par timer før kampstart, og han forstod hvilket umenneskelig press spilllerne og lederne må leve med, resultater er det eneste som teller i denne bransjen.

Sørensen kom i harley, men tilhørende skinnjakke, og parkerer så nærme som mulig garderobedøra. Eneste forbedringspotensialet her, er bar overkropp under en åpen skinnjakke. Uansett, han vant kampen alleredet der!

Manager hadde 16 spillere til disposisjon denne kvelden og da er hverken Morris, Hartmann, Moir, Torgersen eller Dahle tilgjengelig. Men Manager finner sine elleve utvalgte, og istendenfor å eksperimentere med lagoppstillingen prøver han med musikk i garderoben. Den mannen slutter liksom aldri og overraske.

Selvom ikke alle tilskuerne er på plass, må dommern bare blåse igang kampen, du vet når det er TV bransjen som bestemmer tidspunkt… Denne omgangen skal vise seg å være årsbeste for et fantastisk løkkalag. Det er Sigurd Dalen som åpner kontoen etter kun 5 minutter, et skudd fra 16 meter som i utgangspunktet kunne blitt den fineste scoringen denne kvelden, men det skal vise seg at det er knall tøff konkurranse. Hvis du ikke har hørt om Markus Bakke, så søk om å få tilbake skolepengene dine. Han tar et valg etter kvarteret spilt, drar av en mann og setter den over keeper fra 20 meter. Han får hjelp av et løp fra Halvorsen, et løp som betyr plass for Bakke, og et løp som var helt avgjørende for scoringen, slike løp skal berømmes. Bakke og Halvorsen, de gutta sammen på kanten er som Asbjørnsen og Moe…

Vi har en periode på ti minutter hvor vi scorer 3 mål, det starter med at Wæhler vinner en hodeduell som vanlig, hvor Kaspersen setter nedfallsfrukten i mål. Godt jobbet av de to stopperne våre, som viser at de kan mer enn og bare klarere til innkast. Etter dette er det Axel Kolle som forteller gutta at de må tidligere opp om morningen. Først et nydelig gjennomspill av Sørensen etter at han har dratt av par mann, spiller fri Kolle og vips så er et 4-0. Thomas Haave har kommet inn for en skadet Moen, og vil vise at den andre kanten også kan hvis de vil. Herlig spill med et fint gjennomspill som Kolle setter bak en frustrert Hasle/Løren keeper, vi snakker 5-0. Og til informasjon Hasle/Løren spiller god fotball de også, jobber som bare det og er aggresive selv på 5-0. Men løkka er bare bedre og varter opp med herlige scoringer, denne omgangen er årsbeste av bærumsløkka når dommern blåser av til pause.

I pausen kunne det vært håndbak eller brytekamp mellom Steen Jensen og Hegnar, det kunne jo vært underholdning, men etter en slik første omgang trenger publikum bare hvile. Så det bare loddes ut noen biler, og et par leiligheter.

I andre omgang er det fortsatt utrolig nok god fart og Hasle/Løren er fortsatt aggresive. Det skal de få for, det er lett og gi opp etter 5-0 til pause. Stadionuret viser bare 2 minutter av omgangen når Lørengutta setter den første reduseringen. Det er da Haave kommer på løp igjen, løpet, innlegget og Kolles pannebrask inn i mål, hva skal man si, ord blir fattige. Det står 6-1, og Kolle har scoret 3 mål, og akkurat da var det han som burde kjørt Harleyen til Sørensen hjem. Men det vil ikke Sørensen noe av og tar saken i egne hender. Han setter et skudd fra 24 meter i hjørnet for keeper og det er 7-1. En scoring som selv Aune Sand ville hatt utfordringer med og beskrevet. Men det er Andreas Hauger som blåser ut lysene på kaka, han blir spilt gjennom av selveste Kolle, og gjør ingen feil. Han tar det første kakestykke selv og sender kaken videre, og mens gutta spiser kake får Løren et par reduseringer på slutten. Det står 8-3 når dommern mener at nok er nok.

Det skulle vært slik at alle fotballkamper var gratis. Men at du betalt når du dro, også skulle du betalt utifra underholdningsverdien. Hva mener du kampen var verdt likssom…? Vi spilte inn en årskavalkade med 8 mål på 90 minutter, varet opp med festfotball mot et faktisk meget godt lag Hasle/Løren.  Det er umulig og trekke ut en spiller til BB i dag, alle er gode og da mener jeg alle! Når du ser på scoringslisten, Kolle x3, Hauger, Sørensen, Kaspersen, Dalen og Bakke. Tar du med alle herlige assistene og løpene rundt, så forstår alle at dette igjen er en lagseier.

Publikum trekker omsider hjemover, og det er nok mange som sliter med ettervirkningene av en slik forestilling når de kommer hjem. Det blir nok litt «tomt» for mange. Dalen senior får politieskorte ut av stadion, og må bare hjem for et glass rødvin og litt debrifing med kona. Manager er et hett internvjuobjekt sammen med alle andre. Løkka er med på og endre norsk presse, makan til tøff dag på jobben for en journalist skal du lete lenge etter. Alle skal ha en bit av løkka, det er en del av spillet, – elsker det!

Da jeg stopper på Statoil på vei hjemover treffer jeg Hartmann og Torgersen. De skal ut og feire med fansen…

Bærumsløkka – Fordi vi er best!

 

# 21

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s