Løkka vant toppoppgjør!

Løkka 34

 

13. Seriekamp; Oppegård – Bærumsløkka  1-2  (0-1)

Østre Greverud kunstgress; 14 grader og opphold, fin dag for fotball.

Tilskuere: Ca 16 stk,  inkludert brødrene Torgersen

4-4-2:

Tømmerhoel
Halvorsen  – Wæhler – Kaspersen – Morisbak

Bakke  – Hauger – Dahle  – Dalen

Kolle – Sørensen

Benyttede innbyttere:
Ingen

BB = Pål Tømmerhoel

Oppsumering:

Yes, Yes…

Østre greverud kunstgress er neppe et sted jeg hadde besøkt om ikke det var for breddefotball og 5 divisjon. Men det bor mye historie på Greverud, den eldste er om Greverud gård fra år 1289, og den nyeste handler om et løkka lag som hentet 3 poeng i et toppoppgjør. Oppegård skal få for et fint anlegg med idrettshall, tribuner og reklameskilt. Men det fine anlegget kommer i skyggen av en underholdene fotballkamp.

Oppegård hadde selv tidligere på dagen annonsert på egne hjemmesider at dette var et toppoppgjør de hadde lyst til og vinne, og  løkka ble omtalt som en nedtrappingsklubb med mange stjerner. Og de har helt rett i det med stjernene…

Manager gjorde noe nytt og lagoppstillingen ble offentlig gjort tidlig på dagen. Mulig det var for og unngå spekulasjoner fra pressen om et par usikkre plasser? Manager er ikke kjent for og eksperimentere, og start ellveren til løkka er kjent for en hel fotballverden. Var manuset skrevet på forhånd?

Kampen er igang og det er løkka som helt klart er det førende laget. Oppegård låner ikke ballen mye og løkka har en god del halvsjanser. Men utellingen kommer ikke før omgangen er 42 minutter gammel. Kaspersen slår en lang ball til Bakke, som han omsider henter nede ved hjørneflagget og legger inn til Sørensen. Sørensen får hodet, nesa og luggen på ballen og vi snakker 0-1. Mål er mål og løkka er helt fortjent i føringen. Oppegård har vel ikke en eneste målsjanse i førsteomgang, og det kan vi takke den fantastiske fireren bak. Morisbak, Kaspersen, Wæhler og Halvorsen hadde full kontroll på alle de lange ballene. De vant kort og godt alt som kom!

I pausen er det Kolle som prater, han prater på både inn og ut pust og alle er enige i det han sier. Ellers er det lite underholdning på Greverud i pausen, her har Oppegård mye og hente.

I andre omgang er det Oppegård som bare etter sekunder har en god målsjanse, men keeper Tømmerhoel redder mesterlig. Oppegård er litt mere med, men ikke mer enn at løkka fortsatt har overtaket. Etter 6 minutter av omgangen er det Andreas Hauger som scorer 0-2 etter en nydelig detalj av Dahle. Fin scoring av Hauger som iskaldt setter ballen i nettet. Etter 76 minutter reduserer Oppegård, de klarer det ikke selv, så de får litt hjelp av Wæhler, en liten dytt i ryggen som gjør at ballen treffer hodet og i mål. Det er 1-2 på Greverud. Det er en spennende avsluttning på kampen og Oppegård har et par farlige sjanser som like gjerne kunne gått i mål. Men igjen er det Pål Tømmerhoel som har redninger i høyklasse. I det det er to minutter igjen, stikker brødrene Torgersen for å slippe kø ut av stadion, og det var et smart trekk for det blir ingen flere scoringer denne kvelden. Løkka vinner helt fortjent mot et til tider godt Oppegård lag. Men det er forskjell på lagene.

Løkka gjør igjen en god fotballkamp, vil berømme fireren bak og Keeper Tømmerhoel som har flere»match» redninger, og blir BB i dag. Men jeg vil også trekke frem Andreas Hauger, han er ikke langt unna BB han heller, jobber som en maskin på midten, bidrar sterkt defensivt og scorer vinnermålet. Det har vel aldri vært noen agenter på Greverud, og det skal løkka være glad for, for i dag hadde det vært flere navn på blokka. Det blir en meget spennende høstsesong, det er flere lag som ligger helt der oppe.

At dommern har en svak dag på jobben setter vi på kontoen for «overtent», og det kan skje den beste. At han syntes gult er kult, er det ingen tvil om.

Sirkus løkka pakker ned igjen, og på vei ut er det mange som skal ha en bit av løkka. At Sigurd Dalen er litt nervøs for hva gutta på kontoret sier etter flere dager med sykdom, for så og herje på Greverud, er det ingen som tenker på. Alle gutta tar seg tid til og svare på spørsmål… det er nærmest allsang på Greverud. I tillegg til å bli hyllet etter seieren, får også manager en del spørsmål rundt tidlig offentliggjøring av lagoppstilling og ingen bytter, men han bare gliser og snakker om at det handler om å levere…

Hovedforskjellen på lagene i dag er litt som i slagordene. Mens Oppegård fotball har  – «Der alle har glede av å være»! Har Bærumsløkka – «Fordi vi er best»! Og ingenting er bedre at alle gleder seg når løkka vinner.

Bærumsløkka – Fordi vi er best!

 

# 21

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s