Løkka sviktet mot Vålerenga!

15. Seriekamp; Bærumsløkka – Vålerenga 3  0-3  (0-1)

Nadderud kunstgress; ca 10 grader og oppholdsvær!

Tilskuere: Dalen og Morisbak senior, Storstrøm med store og små og Harthold med følge.

4-4-2:

Moir
Tiger  – Halvorsen – Kaspersen – Morisbak

Bakke  – Hauger – Dahle  – Dalen

Kolle – Lal

Benyttede innbyttere:
Kenneth Eckmann og Jan Derek Sørensen

BB = Alle tilskuerne, tusen takk for oppmøte

 

Oppsumering:

Yes, Yes…

Det er knall tøft og stå opp og lese aviser i dag! Med 0-3 tap for Vålerenga på hjemmebane blir det vanskelig og finne frem gode superlativer. Det er jo dette som er så moro med fotball, at Manager som ble genierklært for bare en uke siden, er totalt ubrukelig nå. Og Løkka som virkelig hadde noe på gang, er totalt tannløse. Nei, noen må gå… ingen kan vel bare se på at 0-3 tap på hjemmebane ikke får noen konsekvenser? Hvem skal ta ansvaret?

Det var et noe skadepreget løkkalag som stilte klare til kamp, med en hel ellver på skade/forfallslisten blir det naturlig nok noen rokeringer i laget. Men du verden for et lag løkka stiller selv med profiler som Wæhler og Sørensen ute. Den tidligere løkka legenden Kenneth Eckmann hadde funnet frem løkka drakten igjen og var sugen på og spille ball med de store guttene, og det setter fansen pris på. Det ryktes om totalt kaos i shoppen før start, bokstavene i Eckmann er helt utsolgt. Vålerenga derimot kom til Nadderud i poengnød og med mye folk. Det er vel ikke noe vits i og fortelle så mye mer om Vålerenga, alle har hørt om dem og enten så elsker du de eller så hater du de…

Dommern er på plass og kampen er igang, det er i og for seg en jevn kamp hvor begge lag vil vise seg frem, og det er løkka som har et par halvsjanser, men når var det halvsjanser ble tellende i fotball? Halvsjanser er noe tull, enten så er det en sjanse eller så er det ikke. Og sånn sett hadde ingen av lagene noen sjanser i starten. Det tok ca 20 minutter av omgang når den første sjansen kom, og den kom til Vålerenga, de valgte og ikke misbruke den og dermed 0-1 til gjestene. Lang ball, med et fint nedtak og i mål, vi kunne vel mulig vært litt mer våkne her… Løkka kommer mer med i kampen etterhvert og vi noterer en 2-3 store sjanser uten mål. Det er 0-1 til pause!

I pausen er det Sørensen som tar ansvar og forteller hva vi må gjøre, hadde vi bare gjort som han sa så hadde vi vunnet. Rart det der at folk kan bli enige om og vinne en fotballkamp, men faktisk ikke gjøre det? Det ville vært mer forståelig hvis gruppa var splittet, at noen ville tape og noen ville vinne. Men i dette tilfellet var alle enige om og vinne? Men etter mange år i denne bransjen, har jeg forstått at etter at alle er enige om og vinne, så man også i tillegg ville det mer enn mostanderen, først da har du en mulighet. Og jeg tror at i dette spesielle tilfelle ville begge lag vinne, men de andre ville det litt mer enn oss… rart, for vi ville jo veldig gjerne vinne vi også?

Andre omgang er 25 minutter gammel når Vålerenga scorer 0-2, egentlig scorer Vålerenga i en god løkka periode, men slik er altså fotball. Samtidig skal vi gi ros til Vålerenga for tidvis godt spill og at de faktisk scorer, det er jo det det handler om. Hvis vi kan bruke uttrykket «lufta ut av ballongen» så gjør vi det, den scoringen var litt sånn, og når vi i tillegg har en del sjanser vi skal score på uten at vi gjør det, så kan vi tydelig se at dette ikke er løkkas dag. Vi kan fint score en 2-3 mål på våre sjanser, og vært i føringen her, men den «driven» vi har hat de siste 2 kampene var borte. Vålerengas  0-3 mål kommer på et meget godt treff fra 30 meter fra en som ikke trenger og spille lotto på en stund. Vi kan ikke annet enn og gratulerer vålerenga med seireren og 3 meget viktige poeng.

Sirkus løkka må pakke sammen uten poeng, noe som har vært sjelden vare denne sesongen. Pressen skal ha sine intervjuer og leter etter syndebukker. Men hvem leter egentlig etter dårlige pressefolk? Det er deilig med breddefotball, frisk luft og garderobeprat, du kommer langt med det. Denne kampen er glemt og vi ser fremover, og neste uke skal vi starte på 0-0 igjen. Det er ting som er viktigere enn fotball, så når det gjelder hvem som må gå, eller hvem som tar ansvaret så får vi la dette gå for denne gang.  Verden har andre problemer enn 5 divisjon fotball, hvis ikke ville det vært en mer eller mindre perfekt verden.

Det er meget tøft i toppen av tabellen nå, det er to poeng opp til tabelltopp, og det er 3 serierunder igjen, her kan alt skje. Det står mellom 3 lag, og to rykker opp. Bærumsløkka for en gjeng, og for et lag!

Bærumsløkka – Fordi vi er best!

 

# 21

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s