Sterk arbeidsseier av Løkka!

Løkka2121

16. Seriekamp; Lindeberg – Bærumsløkka  1-3  (1-1)

Haugerud kunstgress; 10 grader og mye regn, egentlig litt trist

Tilskuere: Thomas Wæhler, Dalen senior og en taxisjåfør

4-4-2:

Moir
Halvorsen – Kaspersen – Haave – Morisbak

Tiger  – Dahle  – Dalen – Nordraak

Sørensen – Aref

Benyttede innbyttere:
Lal og selveste Manager Gulbrandsen

BB = Playboy Dahle

 

Oppsumering:

Yes, Yes…

Det var plutselig fotballkamp igjen, og det var bortekamp mot Lindeberg på Haugerud Kunstgress. Lindeberg er en drabantby i groruddalen sørvest for Furuset, og Haugerud kunstgress ligger rett nedenfor Lutvann for de som kjenner til det. Lindeberg ligger utsatt til på tabellen, nærmere bestemt rett over nedrykkstreken. Det å møte et lag som er i poengnød på slutten av sesongen, er som å møte en gjeng gladiatorer.

Det var også denne kvelden fryktelig mange forfall/skader på løkkas lag, mange profiler var borte med gode begrunnelser mens det ryktes om at Kolle er i Cannes på reklame oppdrag? Dette vil ledelsen se nærmere på, samtidig er det prisen og betale for og ha store profiler på laget. Det er uansett ikke de som ikke var på Haugerud denne kvelden vi skal snakke om, men de som var der. Det er godt med en bred stall og løkkas ellver er det ingenting og si på. Fireren bak begynner snart og bli en turistattraksjon selvom Wæhler fortsatt er ute, midtbanen med Dalen og Playboy Dahle sammen med Tiger og Nordraak er en gave til divisjonen, og Sørensen og Aref på topp, ja hva skal man si. Ja og ikke nok med, men Sigurd Dalen har tatt på seg kapteinsbindet. For de som elsker fotball er dette kunst.

Kampen er igang i regnværet og det er en jevn kamp i startminuttene, Lindeberg har et par gode sjanser og Sørensen kommer farlig nærme, men det er Lindeberg som scorer 1-0 etter et litt klønete spill bakover av løkka. Vi kan vel si at vi gir dem ballen og dermed gir dem scoringen. Scoringen gir Lindeberg en vitamininnsprøytning, og det er selvfølgelig Løkka og Sørensen selv som ordner balanse i regnskapet med 1-1 etter pasning fra Dahle når kampen er 27 minutter gammel. Løkka er egentlig ikke veldig gode i denne omgangen, og Lindeberg er nærme scoring, og hadde det ikke vært for David Moir i løkkas mål, så hadde Lindeberg scoret flere.  Vi har vært inne på dette med øyblikkene tidligere, at du må være der for og forstå, og David Moir har et slikt øyeblikk, en redning det er umulig og beskrive. Magi, illusjon og ferdigheter går i hverandre, det skal ikke være mulig og redde den? Du vet når du redder et skudd og gir retur, også kommer Lindeberg spilleren på 3 meter og skal bare sette returen, men så ligger David nede i hjørnet og slår ballen over mål. Det stoppet faktisk og regne et par minutter også… Det var verdt turen, takk skal du ha David.

I pausen skjer det merkelig nok lite på Haugerud, jeg hadde sett for meg litt kulturelle innslag men det utgikk i regnværet. Men taxisjåføren blinket litt med lysene og prøvde vindusviskerne i alle ulike hastighetsintervaller, kult! Det går rykter om at han hadde varme i setet på nivå 4 også, sykt!

Jeg tror det er senior Dalen som ikke lot seriekamp på Haugerud gi slipp på et par glass rødvin til maten, og dermed taxi. At han lar taxien vente mens løkka spiller, gir han varme og medbragt servering i pausen, rutinert…!

Det er klart for andre omgang og det er løkka som tar føringen. Og etter ca 10 minutter blir det blåst frispark til løkka på ca 10 meter etter et tilbakespill til keeper fra en Linderg spiller. Morisbak gjør ingen feil og setter frisparket i mål, det ser liksom så lett ut når Morisbak gjør det… Etter dette er det litt press fra Lindeberg, og de har et par småsjanser. Men så tar Manager Øivind Gulbrandsen grep og setter inn på seg selv. Et grep som skal vise seg og gi resultater. Etter en kamp som kan vippe begge veier er det Sørensen som gjør forarbeidet, et skudd som treffer keeper men som det blir en retur av. Og det er nettopp på returen Manager dukker opp, og setter spikeren i kista. Sist Manager scoret i en seriekamp var det ½7, ti i skuddet og gul sony sports walkmann som var greia. Det er alltid moro med scoring, og vi gratulerer Manager! Det skjer ikke noe mere og løkka vinner 3-1 på en regntung Haugerud kunstgress med mye forfall, dette er en arbeidsseier.

Det er mange som gjør en god jobb i dag, og David Moir burde vel fått BB bare for den ene redningen, men han får kamp av både kaptein Dalen og Sørensen. Men vi gir BB til Playboy Dahle, han jobber hele tiden, løper mye og og har alltid en finger med i spillet slik playboyer ofte har. Men dette er en lagseier en seier for et jobbende løkkalag på en trist bane i trist vær.

Sirkus løkka har igjen erobret 3 viktige poeng i oppryksstriden og nå er det 3 lag i teten, to lag på 35 og et på 34 poeng så her kan alt skje. Som vanlig er det en del autograf skriving og Playboyen Dahle tar på seg slipersene, bolebuksa og forlater stedet som bare han kan. Manager er selvfølgelig også et godt intervjuobjekt, og sier at det er deilig med scoring og at den absolutt ikke var ferdig scora osv… Som kaptein Sigurd Dalen selv sa; Vi plantet flagget på Haugerud i kveld, og på flagget står det med feit skrift, «HOW DO YOU LIKE THEM APPLES»!!!

Bærumsløkka – Fordi vi er best!

# 21

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s