Toppkamp men bortelaget kom aldri!

17. Seriekamp; Bærumsløkka – Kurer  3-0 på WO

Nadderud kunstgress; 11 grader og regn

Tilskuere: Færder, Ford-August og Ole Rosen-Lystrup samt Truls Moen.

Antatt lagoppstilling:

4-4-2:

Moir
Halvorsen – Kaspersen – Wæhler – Morisbak

Tiger  – Dahle  – Dalen – Bakke

Sørensen – Kolle

 

Mest sannsynlig benyttede innbyttere:

Umulig å tippe da Manager er totalt uberegnelig

Antatt BB = Thomas Wæhler

 

Oppsumering:

Yes, Yes…

Alt var klart for toppkamp i 5 divisjon denne Tirsdags kvelden, og nytt for uken var at kampen spilles på Tirsdag mot normalt Torsdager. Det er jo tross alt morsomt med litt forandring også. Det er en spennende avsluttning på sesongen og det er som sagt 3 lag som ligger helt der oppe, og løkka er et av dem. Kurer er et godt lag, og de har flere talenter som viste seg frem sist når vi spilte 4-4 på voldsløkka før sommeren.  Det var en nærve av en kamp, som kunne vippet begge veier, derfor kunne dagens kamp blitt en virkelig thriller. Men i 5 divisjon kan alt skje..?

Løkka møter 15 spillekåte klare til kamp, men det er noe feil denne kvelden. Lakrisbåtene og seigmennene er ikke på plass, Manager henger litt med hode og du kan merke den trykkede stemningen når du kommer inn i garderoben. Manager mottar beskjeden om at Kurer ikke kommer fordi de ikke klarer og stille lag og dette kun 1 time før kampstart. Kolle blir irritert med en gang beskjeden kom, det er fordi han er dedikert til fotball og ville spille kamp. Det at han også skulle i en bursdag, var ikke det viktigste. Etter noen sekunder så smiler også han og sier, hadde vi fått tilbud om 3-0 seier til lunsj så hadde vi tatt den. At Sigurd Dalen selv hadde bursdag denne kvelden og hadde brukt 40 minutter i bil for og spille fotballkamp, er det ingen som tenker på. Og Sigurd er såpass profesjonell og tenker med en gang fremover mot neste kamp. Dessuten virket han litt tung i shortsen etter mye kaker gjennom hele dagen, så innerst inne var han like blid. Også kan vi ta med at vinnerne av tidligere konkurranse om å vinne en signert løkka drakt, fikk sin premie. Vi gratulerer Færder og Ford-August Rosen-Lystrup med og få møte gutta og få autografer på løkkadrakten sin.

Vi vil aldri få svar på hvordan kampen hadde utspilt seg om Kurer hadde kommet, og det er akkurat det som er med fotball. Det handler om hvem som hadde vunnet akkurat den kvelden. Vi kan sikkert spille kampen igjen, men hvem som hadde vunnet akkurat den kvelden vil vi aldri få vite.

Men i går ville kampens gang vært noe slikt;

Det er to lag som er jevn gode i starten, men Kurer har en 100% sjanse etter ca 15 minutter som David Moir redder mesterlig, og holder oss inne i kampen. Det tar ca 30 minutter når det er Kurer som tar ledelsen 0-1 etter en corner. Utrolig svak klarering og Kurer krangler ballen i nettet etter mye frem og tilbake foran mål. Etter dette tar løkka mer og mer over, Sørensen og Kolle har hver sin store mulighet som Kurer sin keeper redder. Minuttet før pause er det Kolle som får en nydelig pasning fra Tiger, Kolle gjør ingen feil og setter 1-1 mellom beina på Kurer sin keeper, og hilser fra redningen sist.

I pausen er det programlederne fra åndenes makt som gjennomsøker Nadderud Kunstgress og lurer på om det spøker, det står jo tross alt 1-1 i en fotballkamp som aldri ble spilt? I garderoben er det Wæhler og Kolle som tar ansvar og sier at vi må gi mer av oss selv, være tettere i markeringene og løpe mere.

Det er løkka som tar føringen i andre omgang, pausen gjorde godt for løkka og gutta har hørt på hva som ble sagt. Det tar kun 12 minutter av omgange før Sørensen setter 2-1 etter en nydelig pasning fra Sigurd Dalen. God pasning til riktig mann, det betyr mål. Dette var løkkas omgang og bare minuttet etterpå er det rockestjernen Marcus Bakke som tar frem gitaren igjen og øker ledelsen til 3-1, etter et løp som hadde kvalifisert han til OL i friidrett. Han setter ballen oppe i krysset etter pasning fra playboy Dahle. Denne scoringen tar all selvtilitt fra Kurer, og det er bare et lag på banen det siste kvarteret. Vi kunne scoret mange flere mål, men det er Thomas Kaspersen som setter spikern i kista med 4-1 etter en corner som han setter i mål etter og ha vunnet en hodeduell med flere meter. Dommern legger ikke til noe, det er flaut nok som det er for Kurer. Løkka vinner 4-1, en litt svak første omgang men en andre omgang vi dominerer totalt.

Denne forestillingen kunne vi vært vitne til i går, men Kurer kom aldri. Når et lag ikke kommer, vinner man på walk over og det betyr automatisk 3-0 seier. Vi takker for det, men skulle heller vunnet 4-1 i en kamp fullt av øyeblikk vi aldri får opplevd.

At det er Thomas Wæhler som blir antatt BB, begrunner vi med at vi trente da det ikke ble kamp, og Thomas virket utrolig klar etter noen kamper ute med skade, og var den beste på et ellers dårlig gult lag. Han dirigerte, tok ansvar, og hadde også flere gode avsluttninger.

Nå er det kun en kamp igjen om to uker mot Vestre Bærum, og med seier i den er opprykk et faktum. Alle gutta merker trykket nå, det er et enormt press rundt sirkus Løkka og fansen er fornøyd. I går gikk ikke fansen hjem fordi det ikke ble kamp, vi trente for fulle tribuner og sjelden har jeg trent for et slikt trykk. Nødblus, allsang og mange tusen på treningsfeltet er lenge siden. Mulig fansen står og synger enda? For en gjeng og for et lag!

Bærumsløkka – Fordi vi er best!

 

# 21

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s