Bærumsløkkas spillerstall 2016!

Manager har ikke ligget på latsiden denne vinteren, og har gjort noen spillerkjøp som er meget spennende og interessante før sesongen 2016.

Før vi presenterer de nye, ønsker vi å fortelle at vi også i år skal spille i 5 divisjon. Selv med opprykksplass sist sesong, har vi søkt om fortsatt spill i 5 divisjon. Noe som gikk igjennom hos forbundet. Vi gleder oss stort, og premieren er borte mot Lindeberg 14 April. Av lokaloppgjør denne sesongen, er Røa 2, og Snarøya og nevne. Om du vil se oss spille på hjemmebane, spiller vi første hjemmekamp på Nadderud torsdag 21 April kl 20:15 mot Vålerenga.

På keepersiden har manager i tillegg til seg selv og vår egen David Moir funnet Arnfinn Rekdal, en spennende spiller vi ikke vet noen tingen om egentlig. Han påstår han er fetter av Kjetil Rekdal, men det har ingen bekreftet. Kjetil Rekdal er heller ikke tilgjengelig på telefon i dag, da han trolig enda er på debriefing etter 4-stjerners middag. Manager, her vet du noe vi ikke vet, for han har storspilt på treningene. Eller har du bare tatt en sjanse?

Av nye forsvarspillere har vi gleden av å presentere Nikolai Mathisen og Trond Andersen. Nikolai Mathisen er mulig bedre kjent for sine mange år i TVNorge og mediaverden, enn driblinger på fotballbanen. Uansett, til Løkka TV, sier Mathisen at han har kommet for å løfte nivået et hakk. Vi følger med deg Mathisen!

Trond Andersen er det sikkert mange som kjenner fra tidligere, han har erfaring fra Molde, Wimbledon, Ålborg og Brøndby og det skulle jo holde akkurat for en plass i troppen i alle fall. Og det er vel tiden i Wimbledon sammen med Drillo, som folk husker han best kanskje.

På midtbanen har vi av ny er vervinger,  Kim-David Hunstok (NY–fra RØA), Fredrik Gilbert (NY–fra Lørenskog ), Henrik Dahl (NY–fra LYN Toppfotball ), Andreas Borgen (NY-fra Fossum). Her er det mange om beinet, men manager har klinka til. Mulig han endelig hører på pressen, som i alle år har sagt at hvis du vinner midtbanen så vinner du kampen. Det er ikke sant da, for om du ikke scorer mere enn det andre laget så taper du, selv om du vinner midtbanen. Bare til informasjon der altså…

Manager har også sett alvoret av dette med og score flere mål enn det andre laget. Derfor har han hentet Thorstein Helstad. Han bør være unødvendig å presentere, men vi gjør det uansett. I tillegg til Bærumsløkka hvor de fleste kommer til å huske han etter denne sesongen, har han også spilt for, Ham/Kam, Brann, Lillestrøm, Monaco, Austria Wien og Le Mans. Vi tror han kan tilføre 5 divisjon noe… dessuten har han klippet seg, og kastet hårstrikken. Kan Dahle få en utfordrer til playboy tittelen?

Jeg har ikke hørt noe, men det har vært rykter om at manager også burde vært skiftet ut, men det er mye som tyder på at Bærumsløkkas Manager også i 2016 sesongen heter Øivind Gulbrandsen. Om det lønner seg, gjenstår å se. Men på en annen side, hvor dårlig kan du gjøre denne gjengen…? Han har i alle fall alt å tape, for på papiret er denne gjengen Norges beste 5 divisjonslag. Men som alle vet, kampene skal spilles først, og det er litt synd egentlig. For om de ikke skulle det, kunne vi hevet pokalen sammen med en gang. Bare nevner hva Axel Kolle har sagt i alle år; «Skal vi heve pokalen sammen, må vi heve glassene sammen».

Ja, da skulle vi vel ha nevnt alle ny signeringene for i år, men minner om at overgangsvinduet i 5 divisjon sjelden lukkes. Håper og se deg på en kamp i år!

Når jeg spurte manager, om hvem han ville utpeke som spillerprofiler i år, svarte han;

 • Jan-Derek Sørensen, Eks.: LYN, Rosenborg, VIF, Bodø/Glimt og Borussia Dortmund.
 • Thorstein Helstad, Eks.: Ham/Kam, Brann, Lillestrøm, Monaco, Austria Wien og Le Mans.
 • Trond Andersen, Eks.: Molde, Wimbeldon, Ålborg og Brøndby.
 • Henrik Dahl, Eks.: Varberg, Häcken, GAIS, Silkeborg og LYN
 • Axel Kolle, Eks.: LYN og Stabæk
 • Marcus Bakke; Eks.: Bærum, Brann og Molde
 • Thomas Wæhler, Eks.: LYN, Mjøndalen, Skeid, Bærum og Strømsgodset
 • Andreas Hauger, Eks.: Bærum, Hønefoss og Stabæk
 • Stian Halvorsen; Eks.: Bærum og Strømsgodset
 • Sven Morisbak, Eks.: LYN, Ullern og Lillestrøm
 • Kim-David Hunstok, Eks.: MIL, Harstad IL, Drøbak/Frogn, Frognerparken, Røa og LYN.

Løkka består vel bare av profiler. Så her mangler det mange navn. Allerede her er manager ute å kjører…

Her er årets stall:

Keepere:

1. Øivind Gulbrandsen ( Manager )

24. Arnfinn Rekdal ( NY )

32. David Moir

Spillere:

2. Nicolai Fjeld Halvorsen

3. Thomas Haave

4. Jan-Derek Sørensen

5. Sven Morisbak

6. Thomas Kaspersen

7. Thorstein Helstad ( NY )

8. Kim-David Hunstok ( NY)

9. Axel Kolle

10. Andreas Hauger

11. Erik Dahle

14. Espen Patsis Torgersen

16. Morten Torgersen

17. Thomas Wæhler

18. Mats Nordraak

19. Marcus Bakke

20. Sigurd Dalen

21. Knut Axel (Lal) Gulbrandsen

22. Nils Inge Valland

23. Stian Halvorsen

25. Fredrik Gilbert ( NY )

26. Nikolai Mathisen ( NY )

27. Henrik Dahl ( NY )

28. Trond Andersen ( NY )

31. Andreas Borgen ( NY )

 

#21

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s