Enkel seier i premieren!

FullSizeRender

1. Seriekamp; Lindeberg – Bærumsløkka 0–9 (0-5)

Haugerud kunstgress; ca. 8 grader, grått og trist, lett regn

Tilskuere; Dalen senior og ca. 15 totalt ukjente.

4-4-2:

Rekdal
Halvorsen  – Wæhler – Kaspersen – Morisbak

Dalen  – Hunstok – E. Torgersen – Bakke

Helstad – Sørensen

Benyttede innbyttere:
Andersen, Dahle, Mathisen og Edner Dahl

BB = Thorstein Helstad

Oppsumering:

Yes, Yes…
Da var det seriestart i 5 divisjon, avdeling 3. Endelig er ventetiden over vil sikkert noen si, mens andre har ikke mere enn akkurat pakket ned baggen fra i fjor. Det er rart hvor brått på denne seriestarten alltid kommer. Det er noen som sier at tiden går fortere når du blir gammel?

Det er en del nye spillere i årets stall, og med et gjennomsnitt på 22 mann på treningene i vinter, og totalt 26 mann i stallen har manager et luxus problem. Det er ikke mange i denne divisjonen, som må ta ut en 18 manns tropp til seriekampene. Og hvordan i all verden skal manager klare å holde hele stallen «varm»? Han har uttalt til pressen at han stiller sin stilling til disposisjon om vi ikke rykker opp. Noe som for øvrig kommer 15 år for sent, og dessuten vil jeg si at om det ikke det blir opprykk i år, bør han utestenges fra all fotball på lang tid eller linkes til Høgmo.

Det er ikke noe å legge skjul på at det er nedtur å ha premieren på bortebane, og det gjør det ikke noe bedre at det er på Haugerud kunstgress i lett regnvær. At Liverpool spiller mot Dortmund samme kveld gjør nedturen komplett.

Om du ikke vet hvor Lindeberg er, så er det en drabantby i Groruddalen. Og om ikke det er nok i seg selv, kan de trekke frem Raymond Johansen som den største kulturpersonligheten.

Det er klart for kamp, og nervene er alltid på plass i en seriestart uansett mot hvem og i hvilken divisjon man spiller. Litt artig er at nyervervelsen Thorstein Helstad og løkkas yndling Jan Derek Sørensen spiller sammen på topp. Hvem hadde vel trodd det, for bare noen år siden? Det skal sies at dette er første seriekamp de spiller sammen, selv om de begge har spilt i Rosenborg, men da i ulike perioder. Mulig de har en landskamp eller to sammen, men det driter vel jeg i.

Det tar akkurat 12 minutter før nettopp Helstad setter 0-1, etter nydelig gjennomspill fra Morisbak. Det er ingen som kan se på Morisbak at han akkurat kommer fra en lang dag på jobben i Oslo skolene, med IKT på dagsplanen. Hvor henter han det fra? At Helstad setter en så tidlig scoring, gjør at han kan senke skuldrene og slippe presset. Jeg har alltid vært en stor fan av det å bare spille ball og score jevnt og trutt. Og det er nettopp det vi gjør. Når dommern blåser til pause, står det hele 0-5. 0-2 er det Sørensen som gjør etter forarbeid av evig unge Torgersen. 0-3 gjør Torgersen selv, da med hjelp fra IKT spesialisten i Oslo skolene. 0-4 gjør Helstad igjen, med en ny nykommer Kim-David Hunstok som hovmester.0-5 gjør Sørensen som bare han kan, igjen har IKT-spesialisten en finger med i spillet. Det skal sies at Morisbak var god i denne omgangen.

I pausen skjer det fint lite. Men det er moro å være tilbake igjen å høre flosklene til manager. «Deilig med serieåpning, det betyr at fotballen ruller» eller «0-5 gutter, nå er det bare å kjøre på» pauseprat på høyt nivå, med en stor dose motivasjon. Det gjøres noen bytter i pausen og de fremmøte får se det de mest sansynlig har kommet for å se, playboy Dahle skal inn på midtbanen. At vi også setter inn Trond Andersen med 38 landskamper for Norge og Nikolai Mathisen, kan vitne om tidenes benk.

I andre omgang kan vi ikke se så mye av motivasjonen som gutta fikk av manager i pausen, det er litt «slapt» i starten. Men Helstad finner nettmaskene ca. 17 minutter ut i omgangen på en straffe, etter 28 minutter på en corner og etter 30 på nydelig pasning fra Hunstok. Etter noen minutter med Helstad magi så er denne kampen definitivt over, det står 0-8. Moro er det at det er nyervervelsen Nikolai Mathisen setter punktum for kvelden med 0-9, etter pasning fra dirigenten selv Jan Derek Sørensen.

Om dere har fulgt godt med så har dere skjønt at Helstad scoret 5 mål i dag, og da er det vanskelig å komme unna banens beste, og gavekort fra 4men.

Jeg vil trekke frem Morisbak som gjør en meget god 1. omgang, også skal vi ta med oss at vi holder nullen bakover. Med Rekdal bakerst, Wæhler, Kaspersen, Halvorsen og nettopp Morisbak foran seg så skal det bli vanskelig å score mål på løkka i år. Ta med nål og tråd, uttaler de såkalte fotball ekspertene seg på løkka-TV. De som sier at fotball er 22 idioter i shorts løpende etter en ball, har ikke skjønt det. Det er en dommer også, kommer det humoristisk fra en annen ekspert. Som forøvrig ser stappmet ut i den litt for trange dressen. Noe som tyder på god og lun stemning i studio.

Lindeberg møter et bedre lag i dag, men vi kan nevne at de har et stolpeskudd og 2 andre sjanser. Vi ønsker dere lykke til fremover både på og utenfor banen.

Sirkus løkka er i gang igjen, og dette er bare starten på en lang sesong med mange gode fotball øyeblikk. Løkka fansen snakker allerede om gull, og etter kampslutt ble de stående og synge og synge. Supporter shopen melder om kaotiske forhold ved lunsjtider, og kan bekrefte at alle gutta selger godt med drakter. Men at nummer 20 Dalen og 19 Bakke, er helt utsolgt. Ungjentene får ikke nok av dem.

I dag har vi 9 mann som ikke er med, blant dem er Axel Kolle og Andreas Hauger, jeg bare nevner det. Vi hadde slått Lindeberg med de 9 som ikke var med i dag også.

Akkurat i det Liverpool scorer 4-3 etter tidenes kamp, kommer jeg hjem og er en breddefotbalkamp rikere.

Det viktigste er ikke å delta, men og se bra ut når du vinner!
Bærumsløkka – fordi vi er best!

# 21

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s