Knalltøft på Nadderud!

FullSizeRender (2)

2. Seriekamp; Bærumsløkka – VIF 3   4–2 (3-1)

Nadderud kunstgress; ca. 7 grader, sur vind.

Tilskuere; S. Massie, Nico H,  Mor Hauger, Vanay, Ola J, J. Kraft, Martin G + 9 uidentifiserte.

4-4-2:

Moir
Halvorsen  – Wæhler – Kaspersen – Morisbak

Hunstok – Andersen – Hauger – E. Torgersen

Kolle – Sørensen

Benyttede innbyttere:
Haave – Dalen – Edner Dahl – Bakke – M. Torgersen -Tiger

BB = Andreas Hauger

Oppsumering:

Yes, Yes…

Da var det plutselig kamp igjen! Vålerenga kom til Nadderud med en porsjon selvtillit etter 3-1 seier i premieren mot Kjelsås, om det oppgjøret var like tøft, er jeg usikker på. Men denne kvelden var det ikke spart på noen ting, når det gjelder tøffe taklinger.

Manager hadde igjen tatt ut en 18 manns tropp, og hvordan han tenker å løse denne utfordringen fremover, er det vel bare han som vet. Men det er jo alltid en bit som blir den siste i konfektesken, og noen får til og med ikke plass i esken engang.

De fleste kjenner til Vålerenga, og det er nok fotballen som har gjort navnet kjent. Og det skal de få for, og siden 29 Juli 1913 har Vålerenga betydd mye for mange, og gjør det enda. Om du ser et par store gutter uten hår og Vålerenga tatoveringer klemmer hverandre, så har sikkert Vålerenga scoret. Noe som har blitt sjelden vare de siste årene.

Når du ser start elleveren til Løkka denne kvelden, så skjønner du at det er alvor. Med Kolle og Sørensen på topp, den faste fireren bak og Andersen og Hauger midt på midten blir det litt «pengene tilbake» om vi ikke vinner. Kampen er omtrent 20 minutter gammel når nettopp Sørensen finner rektor Torgersen og vi snakker 1-0. En pasning du slipper melding med hjem, der var alt i orden. Noen få minutter senere er det Sørensen selv som setter 2-0, etter pasning fra Morisbak. At ikke motstanderen lærer, dette har jeg jo skrevet mange ganger før. Vålerenga setter 2-1 etter 40 spilte minutter og lager nytt liv i kampen, men det varer ikke så lenge før Andreas Hauger tar en corner der Vålerenga gjør selvmål, og det takker vi for.

I pausen kunne det tatt helt av om de 55000 tilskuerne som ikke var der, hadde sunget av full hals, og om kiosken hadde vært oppe. Slik var det ikke, men det var noen innbyttere som varmet opp, i håp om at manageren skulle benytte deres tjenester. At Helstad sender melding fra solsengen i Syden og lurer på hvordan det går, vitner om at fotballinteressen fortsatt er stor. At kona ber han litt irritert legge ned telefonen, og ikke tenke fotball nå, ripper vi ikke noe mere oppi.

Det er igjen Hauger som henter frem kvaliteter fra øverste hylle når vi øker ledelsen til 4-1, et utagbart skudd fra ca. 20 meter. Andre omgang er ca. 25 minutter gammel og løkka har full kontroll på en litt rotete fotballkamp. 4-2 setter Vålerenga etter feil i Løkkas egne rekker, og tenner nytt liv i et ellers lunkent bål. De siste 20 minuttene blir en transport etappe, i det som utvikler seg til å bli en litt grisete kamp. Vi tar med at Vålerenga allerede etter bare 20 minutter av kampen får et rødt kort. Et kort som trolig bare var et engangskort, da vi ikke får se det igjen.

Det er Andreas Hauger som stikker av gårde med banens beste, han er god, scorer et fantastisk mål og er løkkas siste på selvmålet. Vi gratulerer!

I dag skal vi være glad for at vi kommer noenlunde skadefrie fra dette oppgjøret, vi får et par småskader og en mulig hjernerystelse, men i det store og hele er det ingenting mot hva som kunne skjedd. Vi møter Vålerenga igjen etter sommeren, og da håper vi på en mer «fair play» kamp. Og ønsker dere lykke til i mellomtiden. Vålerenga taper for et bedre lag i Bærum, og det gjør de i Molde også, og det spiller vel ikke noe rolle hvor kampene spilles, de hadde tapt uansett.

Etter kampen spekuleres det i at Playboy Dahle er i Milan, og er observert på San Siro med et kobbel av damer. Og det er manager som må svare på de litt ubehagelig spørsmålene om laguttaket, byttene, troppen og Playboy Dahle? Ingen kommentar svarer han, før han setter seg i bilen og tørker svetten på vei hjemover. Du blir ikke gammel i dette sirkuset med «ingen kommentar», bare spør Ronny Deila.

Dette er definitivt et gull lag uttaler ekspertene seg i studio, mens de prøver å analysere ulike situasjoner på en helt ny tavle, hvor de ikke vet hvilke knapper de skal trykke på. Noe må de gjøre mens de venter på oppdateringer fra de andre kampene. For hvem lurer vel ikke på hvordan det gikk med KFUM 3 mot Bøkeby?

Sirkus løkka pakker ned og reiser fra Nadderud på tabelltopp!

Det viktigste er ikke å delta, men og se bra ut når du vinner!

Bærumsløkka – fordi vi er best!

# 21

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s