3 poeng uten kamp…!

4. Seriekamp; Bærumsløkka – Bøkeby  3 – 0 på WO

Nadderud kunstgress; ca. 19 grader, fantastisk vær

Tilskuere; Knut Harthold og Morisbak senior. Samme hvor mange, bare det er kvalitet på de som er der.

Antatt lagoppstilling:

4-4-2:

Rekdal
Halvorsen  – Wæhler – Andersen – Morisbak

Dalen – Sørensen – Hauger – E. Torgersen

Helstad – Kolle

Benyttede innbyttere:
Ytterst få… manager er en ustabil type!

Oppsumering:

Yes, Yes…

Det var klart for seriekamp igjen, og det skulle passe bra nå med tanke på at det var spillefri forrige uke. Men det var en liten utfordring denne kvelden, og det var at Bøkeby som var motstander ikke klarte å stille lag. De skal få for en ting, og det er at de klarte å si i fra kvelden før, slik at vi kunne avtale en trening isteden. Og det er bra, for Axel Kolle liker ikke å gjøre seg klar til kamp for å få beskjed om å trene. Det husker vi fra i fjor…

I bakvendtland og 5 divisjon fotball, vet du aldri. Du vet ikke om motstanderen kommer eller ikke, og om dem kommer vet du ikke hva de kommer med? De kan være unge, gamle, ha med seg fanklubb, ha hver sin farge på shortsen, eller komme små brisne i taxi. Og midt oppi dette finner du de verste av de alle, nemlig Bærumsløkka. Alle klærne er helt like, press i shortsen, bil til måneds spiller, ipad-holder med logo… ja denne listen er lang, og vi kommer ikke unna den jern-trekanten du har ballen liggende på før kampstart, slik at dommeren kan ta matchballen i enden av spillertunnelen når han går ut.  Om du ikke skjønner hva jeg mener, så se en Champions League kamp når de går ut på banen. Når du har den med logo, fjerner du enhver tvil… Du kan ikke annet enn å elske divisjonen, vi leker fotball. Og det er utrolig morsomt!

Jeg er litt usikker på hva Bøkebys fotballag består av, men at de ikke har 11 mann å sende til Nadderud, på ca 6 mnd varsel. Kan minne om innkalling til heimevernsøvelse. Eller så har de fått tak i start ellveren, og tørr ikke å møte et stjernespekket løkkalag. Jeg skjønner de godt.

Det var et meget tent løkka lag som startet friskt, og bare etter ca. 11 minutter er det «månedens spiller» Morisbak som finner plass på venstrekanten og legger inn til Sørensen, men en meget god keeper i Bøkeby buret sørger for at det fortsatt er balanse i regnskapet, som Thor Eggen ville sagt det. Men det er selveste Axel Kolle som setter 1-0 til løkka akkurat samtidig som Stabæk scorer 1-0 mot Viking på banen ved siden av. Bøkeby er farlig frampå rett før pause, men vår siste skanse Rekdal, har full kontroll og sjansen ser nok større ut på TV.

I pausen leker innbytterne med ball, men blir avbrutt av en litt stresset Ingebrigt Jensen, som bare vil fortelle at Stabæk akkurat har vunnet en fotballkamp igjen. Vi gratulerer!

Andre omgang blåses i gang og det er Bøkeby som kommer best i gang, og reduseringen kommer på en litt dårlig klarert corner, og vi er like langt. Løkka tar sakte men sikkert mer og mere over, og sjansene er mange, at vi ikke scorer 3-4 mål må settes på kontoen for uflaks, og den kontoen har vi ikke brukt for. Manager gjør faktisk et par bytter og setter inn Mats Nordraak på topp for en litt solbrent Helstad, og når det gjenstår bare 1 minutt av ordinær tid skaffer han et frispark rett utenfor 16 meteren. Han tar selv ansvar og sier klart ifra at dette gjør han selv. Han gjør sitt livs spark på ballen, og setter 2-1 utagbart for keeper. Han løper ned til corner flagget mens han river av seg skjorta og veiver med den over hodet, strammer musklene som Ronaldo ville gjort det og spiller gitar med hjørneflagget. At de to tilskuerne Harthold og Morisbak  står på andre siden av banen, legger han ikke merke til. For et mål og for en scoring! Dommeren blåser av, og løkka vinner fortjent 2-1. Nordraak er mannen, og skjorta hans kan du være med og by på, på e-bay.

Dette kunne vært historien om Bærumsløkka – Bøkeby, om de hadde kommet, men det gjorde de aldri. Uansett, vi fikk en trening og Trond Andersen var treningens beste.

Sirkus løkka trener, og reiser fra Nadderud med 3 poeng!

Bærumsløkka – fordi vi er best!

 

# 21

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s