Løkka vant fortjent i Enebakk!

Trond Andersen

(Bildet viser en litt yngre utgave av banens beste Trond Andersen)

5. Seriekamp; Driv – Bærumsløkka 1-6 (1-0)

Mjær stadion kg; ca. 12 grader og litt yr i luften.

Tilskuere; 41 fordelt på ca 26 campingstoler og en hund samt en lokal fotograf.

Lagoppstilling:

4-4-2:

Gulbrandsen
Halvorsen  – Kaspersen  – Haave – Gilbert

Sørensen – Hauger – E. Torgersen – Dalen

Helstad – Kolle

Benyttede innbyttere:
Dahle, Andersen, Oleg og Tiger

Banens Beste: Trond Andersen

Oppsumering:

Yes, Yes…

Denne kvelden var det Driv som var motstander, og de spiller på Mjær stadion. Og for de som lurer på hvor det er, så er det i Ytre Enebakk. Stedet hvor mopedoriginalen «Fridtjof» har vært konge i en årrekke.

Manager hadde igjen tatt ut en tropp til bataljen, og offentliggjorde dette som vanlig dagen før kamp. At det er 4-5 stykker i troppen som faktisk ikke kan være med, er svært dårlig «research». Det er som å forberede seg til 3. verdenskrig med sprettert og blåserør. Etter å febrilsk ta kontakt med de hjemmeværende reservene, klarte han til slutt å stable 15 spillere på beina en torsdag kveld i Ytre Enebakk. Her har manager en lang vei å gå… ikke nok med det, han måtte stå i mål selv også. Snakk om tikkende bombe!

Driv hadde gjort det utrolig hyggelig, med åpen kiosk og driv-flagg rundt campingplassen skulle alt være i orden for en fin fotballopplevelse i 5. divisjon. Takk skal dere ha, det er noe med åpen kiosk og speaker.

I starten er det litt frem og tilbake, som i utgangpunktet ikke sier noen ting. Men det er jo det man sier, når det ikke skjer en drit. Hjemmelaget tok kommandoen og etter 32 minutter er det Enebakk-stjernen Hovel Heiaas som scorer 1-0 til Driv. Et skudd som forøvrig «Fridtjof» hadde tatt, men som manager slipper lett igjennom kakefingrene sine. Når du som Heiaas er oppvokst i Enebakk, og kan skryte av en karriere i tippeligaen. Hvor han blant annet var innom Vålerenga, da har du gjort noe riktig. For det er jo ikke alle agentene som tråkker ned Mjær stadion.

Dommeren finner fløyta og mener at nå er det pause, og da er det bare å konstatere at hjemmelaget har helt klart vært best i omgangen og leder fortjent 1-0, mot et stjernespekket løkka lag de selv har kalt det på sine egne hjemmesider. Men med tanke på at det bor 4041 mennesker i Ytre Enebakk, så er det fortsatt 4000 på ville veier. HALLO, det er et stjernespekket lag på Mjær stadion med vafler med kefir i pausen…

Foruten at Trond Andersen kommer inn for Kaspersen i pausen, måtte også Halvorsen gi seg etter bare noen minutters spill i første omgang. Noe som betyr endringer i fireren bak!

Det er løkka som helt klart åpner omgangen best, og etter bare 57 minutter er det selvfølgelig evig unge Helstad som finner nettmaskene i all vaffel-lukten. Og det er også starten på slutten for Driv. Helstad og Sørensen sammen gjør 2-1 bare minuttet etterpå, hvor Helstad er sistemann på ballen. Når også rektor Torgersen blir med på leken og setter en straffe, og vi skriver 3-1, så blir resten en transport etappe. Før etappen er slutt, har Rektoren scoret en til, etter pasning fra Helstad. Sørensen har også satt seg på scoringslista som vanlig, og Oleg har satt spikeren i kista etter kveldens andre straffe. Som for øvrig kom inn for vår alltid gode Axel Kolle. Og, om jeg har telt riktig så er det 1-6. Og da er det ingen som tenker på at Tiger Nils brente et par halv sjanser…

Vi slipper ikke inn mål i andre omgang, og hvor mange ganger har en spiller med kun en omgang spilletid blitt banens beste? Det skjer kun i 5 divisjon. Men Trond Andersen kommer inn og stenger buret, skaper trygghet og gjør alle rundt seg gode, selv vaflene blir bedre når Andersen kommer inn. Da blir det vanskelig å ikke komme unne BB, vi gratulerer!

Kampen er historie, og løkka vinner fortjent mot et Driv-lag som var best i første omgang og løkka best i andre halvdel. Kampen kan minne litt om Sevilla – Liverpool, men bare litt. Vi takker Driv for en herlig kamp og fin ramme, og ønsker de lykke til videre.

Sirkus løkka pakker sammen på tabelltopp. Og mens mørket senker seg på Mjær stadion, skal journalistene i de store utenlandske avisene ha tak i Andersen, Helstad, Sørensen og Torgersen. Hva føler du nå? Har du mer å gå på?… og alt det vanlige maset, ingen kommer unna, alle skal ha en bit av løkka. Fordi vi er best! Playboy Dahle må selvfølgelig snakke med sine, de litt mere utenomsportslige bladene.  At Hovel Heiaas kun blir tatt bilde av den lokale fotografen, er det kun bikkja som ser.

Det viktigste er ikke å delta, men å se bra ut når du vinner!

# 21

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s