Løkka vant igjen…!

Sigurd DALEN

(Bildet viser Sigurd Dalen som intervjues av NRK, rett etter twitter meldingen)

6. Seriekamp; Bærumsløkka – Snarøya 4-2 (3-0)

Nadderud kunstgress; ca. 14 grader, litt surt utover for de på benken.

Tilskuere; Knut og Kristian Ankjell, Hartold med frue, Rønnevig, Kraft, Fakiri samt 9 andre uidentifiserte.

Lagoppstilling:

4-4-2:

Rekdal
Haave –  Wæhler – Andersen – Gilbert

Dahle – Hauger – Oleg – Hunstok

Helstad – Sørensen

Benyttede innbyttere:
Moir – E. Torgersen – Kaspersen – Borgen – Nordraak

BB: Fredrik Gilbert

Oppsumering:

Yes, Yes…

Det var Snarøya som var kveldens motstander, og vi kan vel kalle det et slags lokaloppgjør. Men for all del ikke bland Snarøya med Fornebu, det er nemlig ikke samme sted. I alle fall ifølge de som bor der. Til Snarøya regnes Halden og Langodden, og grensen går mellom det nye Fornebu og det som tidligere het Rolvsøya. Og her kan det være fort gjort å gå i fella. Hvem fra Snarøya vil vel ha på seg at de bor på Fornebu? Selv ikke sjøflyhavna vil de ha på seg…

Manager hadde tatt ut en tropp igjen, og etter noe bedre forarbeid denne torsdagen, måtte han igjen forstyrre 16 spillere og 2 keepere denne nydelige torsdagskvelden. Manager var klar på at Snarøya hadde 0 poeng før denne kampen, og at vi ikke måtte på noe som helst måte undervurdere dem.  Og vi undervurderte dem ikke, men hvis du hører mange nok ganger at du møter de som ligger nederst, ja så blir jo klar over det da… Igjen har manager mye å lære.

Det var ikke de helt store overraskelsene i start elleveren til manager, bortsett fra at Rektor Torgersen, ikke var med fra start og heller ikke på benken ifølge manager. Det er aldri moro og rekke opp hånda og si at jeg også er her… I skolesystemet hadde det vært en klar melding med hjem.

Kampen er i gang, og det er et noe labert tempo som preger de første 25 minuttene. Sånn med tanke på TV-sendingen, var det bra, for producer trengte bare et kamera for å følge hele kampen. Kampen er 26 minutter gammel når Oleg praktiserer noe av det han har lært på UEFA-B utdannelsen sin, og setter 1-0. Vi må ta med at det er publikumsyndlingen Haave som har assisten. Bare minuttet etterpå er det Fredrik Gilbert som noterer seg en brilliant scoring, og når det er playboy Dahle som blir kreditert assisten, er det nok flere som angrer på at de ikke prioriterte Nadderud denne kvelden. Og hvem andre enn dirigenten selv, Jan Derek Sørensen er det som setter 3-0 etter fin pasning fra Gilbert igjen, og kampen er på vei til å bli over allerede før pause. Vi tar også med at Snarøya hadde et par sjanser på slutten av omgangen som keeper Arnfinn Rekdal har full kontroll på.

I pausen er det som vanlig stor underholdningsverdi fra løkkas innbyttere som leker med ball, og flørter med publikum. De bare holder det på et nivå som gjør at alle vil ha mer… Manager har vel hatt bedre pauseprater enn denne, og når han forteller at det er 45 minutter igjen av kampen. Så kan vi vel helt klart si at det kunne vært mer fornuftige ting å tatt tak i. Det annonseres også noen bytter, og både Rekdal og playboy Dahle blir erstattet med Moir og Torgersen.

Andre omgang er det Snarøya som starter best, og istedenfor at Thorstein Helstad punkterer med 4-0, så går ballen i stolpen og Snarøya scorer bare minutter etterpå og reduserer til 3-1. Og ikke nok med det, men Snarøya reduserer til 3-2 bare minutter etter det også. Og plutselig er det spenning i en fotballkamp som egentlig var avgjort. Og da er det greit og komme på at vi har Torgersen, for når Snarøya er i en god periode er det Sørensen som legger en corner på pannebrasken til rektoren og vi snakker 4-2. Etter denne scoringen sliter Snarøya med å finne motivasjon og krefter til å hamle opp med et for godt løkka lag selv med lavt tempo.

Kampen er historie, og løkka sikrer seg 3 nye poeng i en fotballkamp som ikke blir husket som den råeste gjennom tidene. Men den ble spilt, og det var noen øyeblikk.

Det viktigste er at fansen og sponsorene får sitt, men selv med 3 poeng er fansen misfornøyde, de vil ha mer. «Hvem er denne karen med sekk med og lue på, han ligner litt på Gilbert i grunn…» synges i full hals, mens fansen går til puben for mere påfyll. Mens Gilbert selv skal hjem til kveldsmat og snart en ny hverdag. Ingen på Telia legger merke til at nettopp han ble banenes beste i går mot Snarøya, om han ikke tar med seg gavekortet på jobben da?

Sirkus løkka pakker sammen, Playboy Dahle blir tatt ut bakveien da han i ren skuffelse ikke orker å snakke med noen etter å bli tatt av til pause. Han må trøstes, og bli forklart at det meste i livet er viktgere enn fotball.  Det er det vanlige, alle skal ha en bit av løkka. «Same shit, new wrapping», twittres det fra en hjemmeværende Sigurd Dalen små brisen fra Lillestrøm regionen, og han har helt rett…!

Det viktigste er ikke å delta, men å se bra ut når du vinner!

Bærumsløkka – Fordi vi er best!

 

# 21

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s