Løkka på vinnersporet igjen!

Løkka kjelsås

(Lagbilde med den EM-inspirerte franske dommeren, for en gjeng!)

9. Seriekamp; Kjelsås 3 – Bærumsløkka  1-5 (0-3)

Myrerfeltet kunstgress; ca. 16 grader og ettermiddagssol

Tilskuere; Merkverdig få, men Hartold lot seg ikke lure…

Lagoppstilling:

4-4-2:

Moir
Gilbert –  Wæhler – Kaspersen – Haave

Dahle – Oleg – Hauger – Hunstok

Sørensen – E. Torgersen

Benyttede innbyttere:
Rekdal, Mathisen, Nordraak og Lal

BB: Thomas Wæhler

Oppsumering:

Yes, Yes…

Kjelsås er et sted de fleste har hørt om men ikke har vært. Eller du var kanskje på teknisk museum som barn, i så fall har du vært i nærheten, men allikevel ikke nærme nok. Myrerfeltet er stedet hvor Kjelsås 3 holder fortet, og man skulle jo tro at når man kjører oppover er sikkert utsikten bra. Men å spille på Myrerfeltet er som å spille nederst i Flåklypa, med utsikt eller oppsikt til alle de nye terrasseboligene oppover i skråningen. Man kan se på det som en kjempestor stadion, og alle har sin egen VIP-boks, bare at ingen bryr seg om hvem som spiller der nede.

Manager har en hel ellever på skade/forfallslisten denne kvelden, og får første gang i år kan vi si at løkka stiller med A-laget. Utrolig flaks at hele B-laget var skadet samtidig, om det er misnøye i B-spillergruppa eller en annen konspirasjonsteori som ligger bak er fortsatt uløst. Men det går rykter om at flere er observert på kontraskjæret med øl i plastglass.

Den franske dommeren har blåst i gang kampen, og det er løkka som tar initiativet fra start. Kampen er 20 minutter gammel når hovmester Sørensen selv skaffer et korrekt dømt frispark fra ca. 24 meter. Han tror han spiller et slags kort spill og melder strak vrist og utagbart nede i hjørnet. Og da blir det slik, og vi snakker 0-1. Det er som å spille «vri åtter» for Sørensen, han har alle åtterne men vrir aldri, bare kjører samme farge og vinner alltid. Irriterende! Det eneste som manglet her, var at den EM-inspirerte dommeren hadde barberskum i beltet for å markere frispark punktet og mur.

Ti minutter etter dette er det Diego Armando Torgersen som viser seg frem for alle i VIP-boksene, henter ballen selv, driller de som er i veien og løper ballen i mål og det er 0-2. Noen kaller det ballkunst andre griseflaks. Før vi går til pause skal Torgersen vise seg frem igjen, og det gjør han på en corner lagt inn fra Sørensen, og det står 0-3 i en fotballkamp løkka har full kontroll på.

I pausen er det bingo i høyblokka ved siden av, hvor garderobene er sammen med Myrer-omsorg. Og det passer jo bra, omsorg er akkurat det vi trenger for nye 45 minutter. For det er jo det manager pleier å si til gutta i pausen. Hei gutta, følg med nå «nå er det 45 igjen, vi leder 0-3». Hvor i all verden er det han henter det fra…?

Andre omgang er egentlig en litt kjedelig forestilling. Og det kan ha noe med at Playboy Dahle og Telia-Kongen Gilbert er byttet ut. Det skjer lite den første halvtimen og mye feil pasninger fra begge lag, og det er som mange ganger tidligere motstanderen som scorer etter pause. Og plutselig er det 1-3, etter et skudd som går i tverrliggeren og i mål. Vår latviske perle som har jobbet godt hele kampen skal endelig få uttelling, han setter 1-4 etter godt forarbeid av Sørensen og også 1-5 på en straffe bare to minutter senere. En straffe han har trent på lenge, han vil ha en retur av keeper for så å sette den med hodet etterpå. Det høres kanskje lett ut, men prøv selv. Det er mye lettere og bare sette den med en gang.

Dommeren blåser av kampen, og resultatet blir 1-5 til et løkka-lag som var helt klart best på Myrerfeltet denne kvelden. Selv om det ikke er en kamp som vil bli husket for det fantastiske spillet, så jobber vi godt og jeg vil trekke frem Oleg og Hunstok på midten som jobber godt hele kampen. Men det er Thomas Wæhler som stikker av gårde med tittelen BB, og det er vel fortjent. Han leverer varene og sier at rutinene hans er med på å skape trygghet. En skive med leverpostei, to med kaviar til lunsj og en gulrot halv tre hver dag, er oppskriften sier Wæhler. Som ikke er så glad i forandringer, og liker det trygge. Men glem ikke de andre i fireren bak, han får god hjelp av både Haave, Gilbert og Kaspersen. Ja vi tar med våre fantastisk keeper også, læreren og direktøren.

Sommerens konkurranse; Hvem av våre keepere er lærer og hvem er direktør? Send inn svar til ; oivind@abv.no og bli med i trekningen av en signert løkka drakt.

Sirkus løkka pakker sammen, og merkelig nok er det ingen presse folk utenfor. Bare en lokal kjenning som spør om autografen til partyfikser Mathisen og Playboy Dahle. I fravær av alle pressefolkene, for han sitt livs møte med sine helter.

Det viktigste er ikke å delta, men og se bra ut når du vinner!

Bærumsløkka – Fordi vi er best!

 

# 21

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s