Ingen motstand før sommerpausen!

Løkka Lindeberg

10. Seriekamp; Bærumsløkka – Lindeberg 12-1 (2-0)

Nadderud kunstgress; ca. 15 grader og oppholdsvær

Tilskuere; Direktør Moir sin kone Trine og hans barn Helena og Emily, samt flere unge fremadstormende produsert av løkkas egne.

Lagoppstilling:

4-4-2:

Moir
Tiger –  Wæhler – Kaspersen – Haave

Oleg – Hauger – Hunstok – Andersen

Dahle – Lal

Benyttede innbyttere:
Mathisen, Rekdal og Sørensen

BB: Kim David Hunstok

Oppsumering:

Yes, Yes…

Om du valgte å gjøre noe annet denne St. Hansaften, enn å se Løkka feie over et svakt Lindeberg lag, så gjorde du noe riktig. Serien har snudd og vi møter alle lagene en gang til. Vi hadde seriepremieren borte mot Lindeberg sist, og da vant vi 9-0. Og det skulle vise seg at Lindeberg har ikke blitt noe bedre siden sist, tvert imot. Når det er sagt må vi også nevne at sist kona til Direktør Moir, Trine var på fotballkamp var 20 Mai 1999. Da spilte Norge mot Jamaica på Ullevål, og det var den kampen Trond Andersen debuterte for Norge. Trine, hva synes du, har det skjedd noe på 17 år? Eneste forskjellen er vel at den gang vant Norge bare 6-0, vi vant 12-1 denne kvelden. Dessuten scoret Andersen ingen mål den gang, i dag scoret han 2. Vi lar bare fakta tale for seg, Andersen blir bare bedre med årene.

Manager hadde invitert 16 spillere som vanlig til kamp, og igjen sliter troppen med mange skader og flere borte på ulike oppdrag rundt om i Europa. Om det faktisk var bålfeiring og grillpølser som satt en stopper for Thorstein Helstad denne kvelden, eller om det var nye undertøys oppdrag er vi faktisk ikke helt sikre på. Men der har vi godt med folk ute som jobber med saken. Og om Axel Kolle og Sigurd Dalen fortsatt gjør EM byene utrygge eller om de også er på oppdrag som ikke står i kontrakten, er også uklart. Denne kvelden var det mange spørsmål?

Manager presenterte uansett en startellever, som pressen uttalte som meget interessant. Spesielt spiss duoen Playboy Dahle og Lal, som en fra det engelske magasinet «Time Magazine» uttalte; Dette er den mest spennende duoen i Norge siden Per Kristian Indrehus og Geri Olav Bøkestad dannet pop-gruppen Creation i 1984. Utenom dette, ingen store overraskelser, og en ellers kjent lagoppstilling.

Kampen er i gang, og vi møter et Lindeberg lag som i første omgang var mer interessert i ufint språk, stygge taklinger og alt annet enn å spille fotball. Men løkka prøvde å spille litt den tiden spillet var i gang, og det er Andreas Hauger som setter fyr på bålet etter bare 12 minutter etter fin pasning av Playboyen. Løkka er der de skal være og bare 10 minutter etter dette, er det Oleg som setter fart og gjør 2-0 på et skudd oppi hjørnet, som jeg tror Trine kommer til å drømme om lenge. Eller kanskje er det kun redninger det tennes på i det hjemmet?

På 2-0 er det kun løkka som har kontroll, både Lindeberg og dommeren hadde kommet litt dårlig ut, og vi er godt fornøyd med å komme unna første omgang uten de helt store skadene. Ellers i pausen går det rykter om mye folk i middagsbukta, samt et par «pose fester» i lokalmiljøet.

Sørensen som for øvrig kom rett fra Glasgow, kom inn i andre omgang og Lal måtte gi gitaren videre. Sørensen bare stemte gitaren et par hakk også var det som om en ny verden åpnet seg. Det er bedre at Sørensen spiller det folk vil høre, enn at andre prøver. Hva han for øvrig gjorde i Glasgow, har vi også folk ute for å få mere informasjon om, men at både Celtic og Rangers er ute etter ny trener er vel ingen hemmelighet.

Andre omgang er i gang og her er løkka totalt dominerende. I den grad vi kan gi Lindeberg skryt, skal de ha for at de prøvde å ha litt mere fokus på fotball, men her kan også noe av årsaken være det tidlige røde kortet de fikk i omgangen, som var med på å roe spillet. Vi scorer 10 mål i omgangen, og Sørensen gjør 3 scoringer med nystemt gitar, Andersen, Hauger og Playboy Dahle gjør 2 hver og Oleg et. I tillegg til Sørensens 3 scoringer har han også 4 assist, for en mann. Mulig Sørensen trodde han spilte en viktig bortekamp i Europa, da kroppen igjen hadde en god flytur før kamp.

Det er Kim David Hunstok som helt fortjent går av gårde med BB, han jobber stein hardt på midten og spiller alle gode, slik at resten av bandet kan ta imot hyllesten. Dette er en kamp hvor Andersen også tar frem sine kunnskaper som gitarist for hardrockbandet Von Graven. Når du har Sørensen og Andersen på gitar, Playboy Dahle på key-board, Hauger og Oleg på bass, Hunstok selv som vokalist, og et kor med Wæhler, Kaspersen, Tiger, Haave og Mathisen ja da mangler du bare Direktør Moir og Arnfinn på trommer. Da blir det 12-1 da…

Sirkus løkka pakker sammen, og pressen er igjen på plass og forlanger å få snakke med alle. Denne kvelden står også fansen utenfor og synger og synger. I det jeg forlater Nadderud, overhører jeg en samtale fra to ivrige supportere i det de leter etter et nytt vannhull, «Skulle ønske jeg kunne spilt i Løkka, det ser så lett ut…»

At fotball er viktig er det liten tvil om. Det første den britiske pressen skriver om etter at Cameron har trukket seg og Storbritannia har takket nei til EU, er hvordan det i all verden skal gå med arbeidstillatelsen til Emre Can, Dejan Lovren og alle de andre i Premier League. Dette stjeler selvfølgelig også litt av oppmerksomheten rundt vår kamp.

Bærumsløkka benytter anledningen til å ønske alle en GOD SOMMER, også sees vi plutselig!

Det viktigste er ikke å delta, men å se bra ut når du vinner!

Bærumsløkka – Fordi vi er best!

 

# 21

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s