Ny Løkka seier gir gullhåp!

Stian Lind Halvorsen

(Bildet viser dagens BB Stian Lind Halvorsen fra tiden i Strømsgodset, bildet er fra 2001. Foto: Strømsgodset fotball)

12. Seriekamp; Bærumsløkka – Grüner 2  3-1 (1-1)

Nadderud kunstgress; ca. 14 grader og en fin sensommerdag.

Tilskuere; Ca. 32. M.bla. Eckmann, Hartold, Wæhler, Sefland, S.Morisbak, S.Dalen  og løkkas fremtid.

Lagoppstilling:

4-4-2:

Forn
Morisbak –  Halvorsen – Kaspersen – Haave

Dahle – Oleg –  Gilbert – Mathisen

Dalen – Sørensen

Benyttede innbyttere:
Bakke, Arnfinn og Tiger

BB: Stian Halvorsen

Oppsumering:

Yes, Yes…

Denne nydelige sensommerkvelden var det Grüner 2 som kom på besøk, eller skulle gjeste Nadderud Stadion som Thor Eggen ville sagt. Harald Bredeli ville nok sagt at Grüner må reise til vest, eller at Løkka tar imot Grüner i egen storstue. Det er mange måter og si det på, men de de alle prøver å si er at Bærumsløkka skal spille mot Grüner på Nadderud. Sist møte mot nettopp Grüner ble 5-3 tap for Løkka, og dette må vi vel kalle et toppoppgjør da Løkka og Grüner har henholdsvis andre og tredje plass på tabellen.

Manager har vært ute med sjekkhefte i sommervinduet, eller kanskje han bare vippset? Men uansett var nyervervelsen Ivar Andreas Forn klar mellom stengene. Forn kan skilte med en fantastisk fotball-karriere, men valgte egentlig 3 Mai 2016 og legge opp? Når han først skulle legge opp kunne han like gjerne gjort det høsten 2009, da ble han lånt ut til Alta. Hadde jeg blitt lånt ut til Alta, hadde i alle fall jeg lagt opp. Ellers har han spilt i både Bødø/Glimt og Mjøndalen, så det er moro for Forn og endelig komme til en storklubb med tradisjoner og historie.

Løkka har igjen en god del skader og frafall, med profiler som Axel Kolle skadet er fansen svært bekymret. Og at Helstad hadde utfordringer med barnevakt og at han i tillegg måtte rydde opp etter middagen, åpnet nye dører for duoen Dalen og Sørensen på topp. Sist de spilte på topp sammen debuterte Dan Børge med underholdningsprogrammet Lørdan. Og da lurer du sikkert på når det var? 1987… Da var Forn 4 år, og var helt uvitende om utlånsavtalen til Alta.

Kampen er bare 11 minutter gammel når Playboy Dahle setter 1-0 og kan takke Sørensen for herlig pasning. At han fikk noen kommentarer for å ha smurt bodylotion under leggskinnene i garderoben før kamp, er det ingen som tenker på. Dahle feirer ikke mye, han er jo tross alt en «gentlemans Playboy». Det tar ikke mange minuttene etter dette, så er det Grüner som er på besøk og setter reduseringen 1-1 etter et godt angrep og skudd. Om Forn fikk tanker tilbake til Alta, er det bare han som vet…

Resten av omgangen er egentlig jevnspilt, ingen av lagene presterer noe det er verdt å nevne og da blir det 1-1 til pause.

I pausen er det Sørensen som tar ansvar og sier at ballen må gå fortere, og det har han helt rett i. Ellers er jeg litt usikker på hva senior Dalen og senior Morisbak finner ut av, men at de fant tonen er udiskutabelt. Plutselig er pausen over og dommeren er igjen klar, han har tydeligvis ikke reist til Nadderud for å ha pause. Hadde det vært opp til dommeren hadde 5 divisjon bare vært en straffespark-konkurranse i lunsjen?

I andre omgang går ballen litt fortere, og løkka har et lite overtak spillemessig. Det er innbytter Bakke som setter et skudd i stanga og forteller at han mener alvor. Men det er Sigurd Dalen som setter 2-1 etter et fantastisk skudd nede i hjørnet, og fikk samtalen til «senior-klubben» på nytt spor. At Løkka har overtaket denne perioden er ingen hemmelighet, det har verdens-pressen allerede fått med seg. Og at manager til en forandring gjør en genistrek ved å sette inn Løkkas store sønn Tiger Nils har avisene tydeligvis fått med seg. Tiger setter 3-1 ved et fantastisk angrep. Vi skal ikke ta fra Tiger noe av æren, men vi kan ikke unngå å nevne Oleg og Sørensen i forkant. Oleg tar med ballen ned ved corner flagget, ser Sørensen foran mål, og presist sitter ballen på Sørensens pannebrask, som elegant header til Tiger som signerer under på at her er alt i orden. Et mål de tre involverte kan reise på turné med, og jeg ser allerede for meg plakaten.

Kampen ender 3-1 og Løkka vinner fortjent mot et noe «rotete» Grüner 2, som ikke helt finner sin spillestil. Vi har spilt ferdig mot dette laget, og fakta sier 1 seier til hvert av lagene, og om jeg skal trekke frem noen hos Grüner er det fanklubben som stiller på bortekamp og synger og gjør en jobb. De har et par spillere som ikke burde gått videre fra audition, men det er jo ikke vårt problem.

Løkka er bra bakover i dag tross en skadet Wæhler og en syk Andersen, men det gjør at Stian Lind Halvorsen skinner og helt fortjent blir kåret til BB. Han rydder opp det som kommer, og eier halve banen i 90 minutter. Ellers uttaler en meget god kaptein for dagen Sven Morisbak, rett etter kampslutt at dette var en arbeidsseier, og når en lærer uttaler seg så ser du på han mens du lytter og nikker pent. Men han har rett, i dag måtte Løkka jobbe for seieren selv om vi har kontroll.

Det er god kok i «mixed zone» og mens Helstad fortsatt prøver og stable riktig i oppvaskmaskinen er det Halvorsen, Tiger, Haave, Mathisen, Gilbert og egentlig alle gutta pressen vil snakke med. Sirkus Løkka virker sterke og nesten ustoppelige! Manager roer ned pressen ved å si at vi bare er mennesker vi også, men samtidig sier han også at han føler han har gjort mye riktig med laget, og at han terper på detaljer på feltet. Det er slik man blir god avslutter Gulbrandsen før han forlater Nadderud i en hvit BMW X5, bare Justin Bieber kunne gjort etter han.

Det handler ikke om å delta, men å se bra ut når du vinner!

Bærumsløkka – Fordi vi er best!

 

# 21

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s