Poengdeling etter målkalas!

Bøkeby

 

13. Seriekamp; Bøkeby – Bærumsløkka  4-4 (3-3)

Ellingsrud kunstgress; ca. 14 grader og yr

Tilskuere; Dalen Senior og en til

Lagoppstilling:

4-4-2:

Arnfinn
Halvorsen –  Wæhler – Kaspersen – Morris

Dahle – Sørensen – Hauger – Dalen

Helstad – Torgersen

Benyttede innbyttere:
Haave, Tiger og Nordraak

BB: Ingen

Oppsumering:

Yes, Yes…

Det var plutselig fotballkamp igjen, og denne kvelden var det Bøkeby som skulle beseires på bortebane. Og Bøkeby på Ellingsrud kunstgress, er vel kanskje baksiden av medaljen. Si det en gang til og tygg litt på den, «Bøkeby» «Ellingsrud kunstgress» kan det bli mere spennende? Men Løkka stiller faktisk 16 mann klare til kamp, og det er imponerende.

Sist gang vi skulle spille mot Bøkeby hjemme på Nadderud, klarte de ikke å stille lag så vi vant 3-0 på såkalt walkover. Men denne gangen er Bøkeby klare, og ser frem til og møte et av topplagene på tabellen. De lurer veldig når manager henger opp drakter i garderoben, legger frem sokker, og det kan se ut som om Champions League har kommet til Ellingsrud kunstgress. Løkka ser jo utrolig gode ut før dommeren har blåst, faktisk så gode at det nesten ikke er noe vits i å spille kampen. Hvordan skal man vinne over noen med så fine drakter, alle har like shortser og sokker. Ikke bare er de like, men de er helt nye også. Kaffemaskin i garderoben og flere tidligere proffer på laget, trenger vi egentlig å spille kampen? Har ikke Løkka egentlig vunnet allerede? Om ikke alt dette er nok, så kommer Playboy Dahle i slippers og store hodetelefoner i baroverkropp, grå joggebukse og nøttebrun. Da er det ingen tvil, da har du tapt.

Det er alltid et spørsmål som går igjen i en fotballgarderobe, og det er «blir det låst?» Og da vi hører med laglederen før kampen så er svaret; Har dere verdisaker så ikke la dem ligge i garderoben, at det blir stjålet kan du banne på… At det er et og annet tjuveri i en fotballgarderobe har vi vel alle hørt om eller opplevd, men at det faktisk er større sjanse for tjuveri enn ikke, den er helt ny. Men Ellingsrud skal få for nytt og fint kunstgress og fin flerbrukshall, og neste gang er det klubbhuset som skal få litt midler om det ikke blir verneverdig.

Manager har satt opp sitt lag, og med Helstad tilbake på topp med Patsis, Sørensen med gjester på midten og en kjent firer bak så skulle dette være en grei sak. I det dommeren blåser i gang, stenger kiosken og det er ikke annet enn 90 minutter idrettsglede og se frem til på det fine kunstgresset.

Kampen er bare 9 minutter gammel når det er Bøkeby som setter 1-0, etter et fint gjennomløp. Bøkeby er i føringen og jobber mest i starten og ser ut til å «ville» mere enn Løkka, men det er Andreas Hauger som retter opp regnskapet etter et herlig frispark fra 18 meter nede i hjørnet. Det står 1-1 og det skulle tatt seg ut om de med de fine draktene skulle «ligget under».

Det er nettopp Hauger som også gjør 1-2 etter pasning fra Playboyen, som gjør det han blir betalt for og nå er det Løkka som er i føringen. Men det varer ikke lenge for 2-2 settes rett etterpå, og før dommeren rekker å blåse til halvtid har Playboyen igjen stjålet overskriftene med 2-3 scoring, etter fint forarbeid av Stian Halvorsen. Men Bøkeby følger Løkka hele veien og setter 3-3 bare minuttet før pause.

I pausen var det lite som skjedde, men de få tilskuerne som var der lekte leken «hva ville du hatt i kiosken hvis den var åpen». Ellers snakket løkka om hvordan de skulle vinne kampen, og merkelig nok gjorde Bøkeby akkurat det samme.

Kampen er igang igjen og det er Bøkeby som setter premissene og jobber meget godt, de jobber for hverandre og ser muligheten til en liten oddsbombe denne kvelden. Jobbingen blir belønnet med scoring og igjen er Bøkeby i føringen med 4-3, etter nok et frispark inn i vår 16 meter, som det blir scoring ut av. Men du har sikkert hørt om Sigurd Dalen? Og det er selvfølgelig Dalen som retter opp balansen og setter 4-4 etter pasning fra Playboyen, for en duo. Det skjer ikke så mye mere og 4-4 blir sluttresultatet, og han ene med uavgjort på kupongen, kan logge seg ut av restplasser og tenke nytt.

I dag møter Løkka et Bøkeby lag som jobber godt, setter sjansene sine og har mere innsats enn Løkka, som nevnt før så kommer du langt i 5 divisjon med innsats. Løkka har nok mere å gå på, og manager sine uttalelser sist uke om at han følte han fikk mye ut av gutta stilnet noe denne kvelden.

Pressen vil ha en syndebukk, men i mangel på det var det manager som fikk kjenne litt på alt trykket rundt sirkus løkka. Verdenspressen var ikke nådig, og lurte på hva Gulbrandsen hadde gjort med dette laget på en uke?

Bøkeby er utrolig profesjonelle på alt rundt arrangementet, hvordan de tømmer stadion på bare noen minutter. Flytter store folkemengder, på kort tid, uten kø, uten bråk og alt bare går på skinner. Renholds folkene bare kommer inn og rydder, spyler, og ordner opp, bare minutter etter at dommeren har blåst kan ingen se at det nettopp har vært besøk av et topplag på Ellingsrud. Der har mange mye å lære. Sirkus Løkka pakker sammen og nok en fotballkamp i 5 divisjon er historie, og godt er det.

Bærumsløkka – Fordi vi er best!

 

# 21

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s