TidsforDriv på Nadderud!

Driv

 

14. Seriekamp; Bærumsløkka – Driv  7-1 (2-1)

Nadderud kunstgress; ca. 13 grader og oppholdsvær

Tilskuere; Ola J, Line og Adrian Sørensen, D .Moir, N. Halvorsen og 4 ukjente.

Lagoppstilling:

4-4-2:

Arnfinn
Halvorsen –  Wæhler – Kaspersen – Haave

Dahle – Oleg –  Hunstok – Gilbert

Helstad – Sørensen

Benyttede innbyttere:
Tiger, Nordraak og Lal

BB: Erik (Playboy) Dahle

Oppsumering:

Yes, Yes…

I kveld var det Driv sin tur til og besøke Nadderud kunstgress, sist møte vant Løkka komfortabelt 6-1 på bortebane i Enebakk eller Ytre Enebakk for å være helt korrekt.  Da jeg tok en liten prat med Driv sin trener før kampen, mente han at en tur til Nadderud bare er en kose-tur og at en times reising for disse gutta ikke betyr noe, det er idretten og gleden ved å delta som er i høysetet. Og vi skal ikke glemme at Driv Idrettslag tross alt har; Trivsel – Glede – Kvalitet, som de tre grunnpilarene i klubben. I kveld skal iallfall ingen ta fra de trivsel og gleden ved å spille fotball. Han fortalte også at det var to 15-åringer som spilte i bakre firer. Og det skal vi gi de all honnør for.

Løkka på sin side hadde fått mail kvelden før som vanlig, med hvem som var i troppen og hva som skulle av klær i baggen. Om det bare var meg, eller om andre som også lurte litt på om den røde drakten, shorts og strømper skulle i baggen eller ikke, vet jeg ikke. Men det sto helt klart i mailen, at i baggen skulle kun; Sort oppvarmingsjakke/regnjakke, sort langbukse, leggskinn og fotballsko. Men vi skulle spille i rødt…?

Kampen nærmer seg start, og i det vi går ut for å hilse på Driv spillerne er det Helstad som imiterer tidligere trener Per Joar Hansen (Perry); «Stå på gutta»! Herlig, Ikke rart at Perry hentet frem det beste i gutta, når det gjaldt.

Vi er i gang, og vi skal innrømme at det er litt slapt løkka lag som ikke helt finner den tenningen vi skal ha, noe kaptein Wæhler også understreket i garderoben etter kampslutt. Og selv om det bare tar 7 minutter før Playboy Dahle setter 1-0 etter herlig corner fra Jan Derek, så er Driv godt med. Det er en meget god heading og en presis corner som gjør at Løkka kan ta ledelsen. Etter dette er det nesten en halvtime med noe upresist spill, eller som Høgmo ville karakterisert som en meget god periode. Men igjen er det duoen Dahle og Jan Derek som setter 2-0, men denne gangen har de byttet roller. Jan Derek noterer scoring og Dahle assist. Rett før pause er det Driv som er på en liten visitt og setter reduseringen 2-1, og tar med seg en god porsjon selvtillit i garderoben.

I pausen skjer det lite som vanlig. Men det er egentlig utrolig deilig og bare sitte i en garderobe noen minutter og ikke gjøre noen ting. Ikke tenke, spise en lakrisbåt eller to. Drømme seg bort, høre på det vanlige «pjattet» fra manager… Utenom det kan vi melde om at Sørensen og Helstad byttet til langermet undertøy. Og det var fornuftig.

Andre omgang er helt nyfødt da Jan Derek setter 3-1, og denne gangen har han byttet ut Playboyen med vår Latviske perle, Oleg som makker. De er på nivå med melkesjokoladen, ingen over og ingen ved siden… Og det skal vise seg at Løkka har lagt igjen den litt slappe starten i garderoben og virker mer klare nå. Og det er Oleg som setter 4-1 ved et herlig gjennomløp alene og agentene tar frem penn og papir, og Oleg sitt navn er garantert på blokka. Og etter dette var det mye Løkka, eller nesten bare Løkka. Tiger Nils har kommet innpå og briljerer og svarer manager med fin 5-1 scoring etter pasning fra Helstad. Og med det finner  også Helstad frem tidligere tryllekunster og setter 6-1, med noe hjelp fra Oleg i forkant. Manager har også gitt Lal sjansen i sluttminuttene, og når Oleg blir felt og dommeren blåser straffe, er det nettopp Lal som får muligheten fra 11 meteren. En hyggelig «gest» som Lal tar vare på og omgjør til scoring. Med det setter Løkka punktum for kvelden og om vi har telt riktig er det 7-1 til Løkka. Det er kanskje ikke noe vits i å nevne Lals skuddforsøk eller lobb som traff kryss/stanga og ut, det var som om hele Bekkestua sto stille noen minutter. Men uansett, kampen er ferdig og løkka vinner komfortabelt 7-1.

Det er Erik (Playboy) Dahle som så fortjent får prisen BB, han har en fot med i alt som skjer og setter Playboy tilværelsen på pause, og tenker fotball i 90 minutter. Han lar damer være damer, presse være presse og bare gjør som Erik kan, nemlig briljere på Løkka…

Supporter-shoppen melder om totalt kaos, og draktene til Tiger, Helstad, Wæhler og Hunstok er helt utsolgt. De åpnet klokken 11:00, men da var det lang kø utenfor. Da en journalist spurte en ung jente som sto lang foran i køen, hva hun skulle kjøpe? Svarte hun at hun regnet med at Løkka ville spille i helt hvite shorts istedenfor de vanlige røde, da Driv også hadde røde shorts, noe hun hadde helt rett i. Og det var selvfølgelig den helt hvite shortsen med nummer 25 hun skulle ha. Hun var utrolig svak for Gilbert og fortalte også at hun måtte bli fort ferdig, for hun hadde time hos «Løkka Tattoo Studio» kl. 12:00, og hun skulle nemlig ha «Gilbert forever» med hjerte, på underarmen.

Sirkus løkka pakker sammen, og putter 3 poeng i sekken. Nok en seriekamp er historie, og på veien hjem får jeg en tekstmelding fra kona. «Fint om du tar med et brød»!

Bærumsløkka – Fordi vi er best!

 

# 21

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s