Løkkas disipler tomhendt fra Ekeberg!

kfum

 

17. Seriekamp; KFUM 3 – Bærumsløkka  6-2 (2-2)

Ekeberg kunstgress; 14 grader og starten på høsten

Tilskuere; Dalen senior og ca. 30 fra KFUM

Lagoppstilling:

4-4-2:

Forn
Dahle –  Andersen – Kaspersen – Morris

Nordraak – Oleg – Hauger – Dalen

Lal – Sørensen

Benyttede innbyttere:
Borgen

BB: Ivar Forn

Oppsumering:

Yes, Yes…

Vi snakker nest siste kamp i serien, og bortekamp mot serielederen KFUM 3 på Ekbergsletta denne torsdagskvelden. Det skal jo sies at etter tapet for Røa sist, så hadde KFUM 3 allerede vunnet serien. Men du vet jo hvordan det er, det blir jo en seriefinale uansett. Og sist vi spilte på Nadderud så ble det 3-2 til KFUM så Løkka hadde mye å revansjere denne kvelden.

Det var igjen en del forfall, men Løkka har så mange kvalitetsspillere at dette ikke var noe problem. Det var 13 superklare spillere som var klare til kamp, og når du bare kan bruke 11 av gangen så forstår de aller fleste at det går i orden. Og når en av de 13 er bursdagsbarnet Sigurd Dalen, så forstår alle at vi snakker kvalitet, vi gratulerer Sigurd med dagen! KFUM eller «Kåffa» som de blir kalt, hadde mange flere spillere, eller om det var spillere eller profetene vet jeg ikke. Profetene er nemlig supporterklubben til KFUM. Og ikke vet jeg, men tenk om døperen Johannes og Jesus selv var på sletta for å se toppoppgjør. Hadde vi storfint besøk…? For i det nye testamentet, blir nemlig Johannes og Jesus omtalt som profeter. Og det er jo greit og lese det nye testamentet, for det gamle er jo tross alt gammelt.

I det Rektor Torgersen skal til å trakte litt kaffe til napoleonskakene han kjøpte i store-fri, blåser dommeren i gang kveldens oppgjør. Det er et meget godt KFUM-lag som absolutt har planer om å ta med seg alle poengene, akkurat som Jeremia. Ingen har vel glemt hans bok «Fra liten gutt – til stor profet»?  Og etter snaue kvarteret for de også uttelling og scorer 1-0. Om det er fiskeren Peter, eller hans bror Andreas som setter scoringen vet jeg ikke. Men jeg vet at Løkkas-disipler bare et par minutter etter dette reduserer ved Oleg, som setter et fint skudd nede i hjørnet etter pasning fra Nordraak. Plutselig var det 1-1 og like langt. KFUM vil det annerledes og scorer igjen og tar ledelsen 2-1, egentlig scorer de ut av ingenting og det er Løkka selv som gir KFUM sjansen. Men Løkka har Andreas Hauger og Jan Derek Sørensen som sammen lager 2-2, Hauger finner Sørensen med en fantastisk pasning og Sørensen gjør ingen feil og setter ballen i mål etter å ha rundet keeper. Det skjer ikke så mye mere i omgangen og bortsett fra et KFUM har et par store muligheter, som vår frelser Ivar Forn redder mesterlig, ellers er det ingenting annet å nevne. Torgersen leter etter en serviett, etter og ha sølt napoleonskake på et par prøver han sitter og retter, og dommeren blåser til halvtid.

I pausen burde det vært høytlesning fra Paulus brev fra romerne «Tro er tingen» men det var det ikke. Istedenfor har det blitt helt mørkt og kiosken eller alteret hadde stengt, det var bare svak lukt av vaffel som var igjen.

Vi er i gang igjen og denne omgang skal vise seg å være KFUM sin. Og det tar dem snaue kvarteret også denne omgangen før de setter 3-2 og igjen opp i føringen, det går rykter om at det var den hellige ånd som var sist på ballen, men dette blir bare spekulasjoner. Etter denne scoringen er det KFUM som har full kontroll, med et par unntak hvor Løkka kunne fått noe mer ut av situasjonen. Men KFUM scorer 3 mål til hvor 2 av de er helt på slutten av kampen og vinner helt fortjent 6-2 til slutt. I dag møter vi et bedre lag og vi gratulerer KFUM med seier og seriemesterskapet. Og åpenbaringen er komplett for de unge kristne… Amen!

I dag møter vi som sagt et meget godt lag, og gjør det beste ut av det. Det er liksom ikke så mye mere å si, vi henger godt med i første omgang, og da er vi egentlig gode. Men vi klarer ikke å følge opp i andre omgang, og etter 3-2 målet kommer vi aldri tilbake. Det er keeper Ivar Forn som får BB i dag. Og når du etter 6 baklengs får den, så forteller det mye. Og han var god, meget god, han var vår frelser! Vi tar med Kaspersen må ut med skade, og vi håper at alt er bra og at det ikke er noe alvorlig.

Torgersen er blitt litt «fysen» igjen og lager seg litt kveldsmat, i det han slår av Løkka-TV for å finne en ny serie han kan følge med på. Han tenker at resten av prøvene kan han rette i morgen, eller slå terninger. Han bryr seg ikke om folk med uflaks uansett. Sirkus løkka pakker sammen og tenker at nå er det bare en kamp igjen, den skal vi for f… vinne!

Om du vil være med på høstens siste eventyr, så møt opp neste torsdag 20:15 hjemme på Nadderud. Da er det Kjelsås 3 som skal finne veien ut av Teknisk museum… kom da vel!

Bærumsløkka – Fordi vi er best!

 

# 21

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s