Komfortabel seier i premieren!

OSI

 

1. Seriekamp; OSI – Bærumsløkka 0-4 (0-2)

Domus Athletica kunstgress; 9 grader og tendenser til vår

Tilskuere; Ca. 40 fra start, men nede i 5 ved kampslutt.

Lagoppstilling:

4-4-2:

Rekdal
Halvorsen–  Wæhler –  Andersen – Morris

Hunstok – Strand – Hauger –  Oleg

Sørensen – Helstad

Benyttede innbyttere:
Dahle, Haave, Gilbert, Mathisen, Bakke og Nico Halvorsen

BB: Jan Derek Sørensen

Oppsumering:

Yes, Yes…

Endelig vil noen si, mens andre er noe mindre begeistret. Vi har vel ikke mer enn akkurat vasket julekakeboksene så er det seriestart i 5 divisjon avd 1.

Det er uansett OSI som er seriens første motstander, og da lurer du sikkert på hvem dette er og hva i all verden OSI står for? OSI står for Oslo Studentenes Idrettslag og består av studenter hovedsakelig fra UIO. Og hvis du ikke har studert så mye, akkurat som meg, så lurer du sikkert på hva UIO står for. Og det står for Universitetet i Oslo. UIO har over 27000 studenter og 6000 ansatte, og det skulle bli 33000 og ta av det. Og det er jo ca. 10% av det totale folketallet på Island, og de kom jo tross alt til kvartfinalen i EM. Det skulle bety at OSI er utrolig gode?

Løkka har dessverre mistet et par spillere før denne sesongen, også har vi noen som ikke helt har kommet i gang enda. Skal ikke nevne navn, men spillere eller legender som Sigurd Dalen og Espen Torgersen har mange gode kamper i vente, de vet det bare ikke helt selv. På listen over nye spillere, kan vi nevne Lars Iver Strand, bare navnet er spennende. Han kommer du sikkert til å høre mere om, om du ikke har gjort det allerede. En liten terrier fra Finnmark med bagasjen full av selvtillit, tippeligaspill og landskamper, som har reist til storbyen for å prøve lykken.

Seriestart for manager er som en bursdagsfeiring for en 10 åring, full av spenning, forventninger og sommerfugler i magen. Men noe mindre enn det er plass til i magen til Thor Eggen, han pleier nemlig også å ha sommerfugler i magen rundt seriestart. Og hvis du er nysgjerrig på hva som skjer i kulissene før kampstart så kan du jo bare følge #baerumsløkkafk på Instagram, så er du godt dekket. Manager kunne fint fått en plass i Bloggerne på TV2.

Manager har valgt ut de 11 beste til å åpne sesongen, og om det er på bakgrunn av treningene i vinter, eller rett og slett «trynefaktor» får han svare på selv, men det er flere medier som kommer med tung skyts. Morsomt er det at Marcus Bakke er tilbake igjen etter å ha spilt seg inn i troppen fra andre laget. «Bent Leikvoll» ble nevnt i garderoben, og du skal ikke se bort ifra at det er nettopp «Bent Leikvoll» som drar av gårde med årets-spiller.

Kampen er i gang og det er egentlig litt kjedelig på Domus Athletica kunstgresset, jeg tar meg selv i og tenke på morgendagens arbeidsoppgaver, men etter 21 minutter så er det Oleg som endrer fokuset. Han får ballen fra Sørensen og skyter fra 30 meter en fin bue over keeper og i borteste kryss, vi snakker 0-1 og stemmingen og fokuset er igjen på topp. Det skal ikke så mye til og de fremmøte snakker om gull i Bærum. Bare noen minutter etter dette, er det igjen løkka og Kim David Hunstok i samarbeide med Sørensen som gjør scoring. Legg merke til navnet Hunstok,  lokal pressen har uttalt at han allerede nå er aktuell for andre større klubber, det er bare et tids spørsmål før en slik diamant blir kjøpt. Selv sier han at han trives i utstillingsvinduet, men vil ikke spekulere noe mere og legger lokk på saken med å si at han trives godt i Løkka. Uansett han kommer seg ned på siden og legger inn til Sørensen som setter 0-2 med hodet, slik Myggen gjorde bare et par hundre meter bortenfor mot San Marino i 1992. Men Sørensen lot dansen være…

Vi skal være så ærlige og si at OSI kunne ha scoret et mål eller to de også før pause, men det er vel ingen som bryr seg om. Selv ikke de 26989 andre studentene fra UIO, som ikke var gode nok…? Og de ansatte for vel ikke spille før 17 mai kampen?

I pausen skjer det svært lite, bortsett fra at vi får beskjed om at Domus Atletica stenger garderobene kl 22:00, og det er før kampen er ferdig. Det er som om kinoen stenger før filmen er over? Er det mulig… Men vi  har fokus på riktig sted, og Morisbak lar ikke tanken på å sykle hjem i våt drakt og fotballsko ødelegge for gleden ved å spille ball. Det er mange som sykler med fotballsko og drakt til og fra kamp, men de er 14 år. Når du er 44, kan det virke noe rart.

Andre omgang er i gang, og det var vel litt sånn at OSI måtte ha en utligning for å komme inn i kampen, og det skjer ikke. Og istedenfor er det diamanten Hunstok, som punkterer kampen med 0-3 scoring bare 4 minutter ut i omgangen. Han mener at ingen skal ha assisten, da han selv får tak i ballen, og setter den bak lås og slå. Etter dette blir det litt tilbake til morgendagens arbeidsoppgaver for min del, men det er vår ny-innkjøpte Lars Iver Strand som endrer fokus og setter 0-4 etter pasning fra Sørensen. Lars Iver er på scoringslista i første kamp og det demper noe av det enorme forventningspresset, han har hengt over seg de siste dagene. Han uttalte selv etter kampen at det var deilig med en slik start, og at Løkka alleredet så tidlig i sesongen får avkastning på investeringen.

Domus Atletica har stengt dørene for lenge siden, ettermiddag har for lengst blitt til kveld, og dommeren sier at nok er nok. Resultatet lyver mulig litt, jeg syntes OSI var bedre enn 0-4, men, men… ballen er jo tross alt rund. Skal vi ta med at Arnfinn gjør en solid jobb og holder nullen i premieren? Ja vi gjør det!

Sirkus Løkka er i gang igjen, og vinner komfortabelt i premieren. Fansen er fornøyd og det er Jan Derek Sørensen som blir BB. En scoring og to assist må vel være greit det… Morisbak tar på seg sykkelhjelmen og begynner å tråkke, og ingen vet at han blir 45 år, 12 April.

Det viktigste er ikke å delta, men å se bra ut når du vinner!

 

# 21

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s