NIH stjal alle poengene på Nadderud!

NIH

 

4. Seriekamp; Bærumsløkka – NIH 4-5 (1-3)

Nadderud kunstgress; 14 grader og drømmen om sommer i det fjerne

Tilskuere; Knut Hartold, takk for at du kom og vel hjem!

Lagoppstilling:

4-4-2:

Forn
Halvorsen–  Wæhler – Nico – Haave

Gilbert – Dahle –  Andersen – Morris

Sørensen – Helstad

Benyttede innbyttere:
Mathisen og Tiger

BB: Hmmm, ja, nei, ikke godt å si…?

Oppsumering:

Yes, Yes… Eller hva skal man si?

NIH, Norges Idrettshøyskole var dagens motstander. De hadde prøvd alle muligheter før dette oppgjøret, og sto med en seier, en uavgjort og et tap før dagens oppgjør. Det er jo greit og sjekke litt, hva er det som passer best?

Det var ingenting å si på rammen rundt kampen, og til og med et lokalt korps hadde forvillet seg til Nadderud denne kvelden. Mulig de trente til 17 mai, men uansett et artig innslag. Rart de ikke trener i uniform egentlig, tenk hvordan de plutselig står der dagen de skal levere, også blir de helt satt av at alle er like. Nå skjønner jeg hvorfor jakken til han med tubaen er litt stor, og at han på fløyte har høyvannsbukse. Det er vel slik at er du ny i korpset, så arver du uniformen til han som spilte instrumentet før deg. Og det finner du jo ikke ut før selve dagen. Samtidig ville det vært litt rart og sett fanebæreren komme i uniform tidlig i mai for egentrening i lokalmiljøet, da tenker jeg det dukker opp mange forslag på nye diagnoser. Men skal du først bære en fane, så for all del ta like gjerne på uniformen også…

Uansett, det er fotball vi driver med og godt er det. Som vanlig denne sesongen er det en del forfall og manager står med bare et par innbyttere. Men som alltid ser start elleveren meget stabil ut. Det tar bare fire minutter før spiss paret Sørensen og Helstad finner hverandre, og det er Helstad som setter 1-0 under en noe svak NIH keeper og løkka er i føringen. Vi snakker bare minutter etter dette, så er det legenden Sørensen som skal vise seg frem igjen, og setter 2-0 etter nydelig pasning fra Trond Andersen. Og kampen er bare 16 minutter gammel når Sørensen setter sitt andre og løkkas tredje scoring for kvelden. Løkka leder 3-0 og har total kontroll på det hele. På dette tidspunktet blir det fleipet litt på benken at kampen var i en meget spennende fase, 4-0 ville vært spikeren i kista, mens 3-1 ville satt fyr på et ellers fuktig bål. Og nå kan du jo gjette hva som skjer?

Om du vet hvilket lag som scorer det neste målet på stillingen 3-0, så kan du sende inn svaret på SMS til 46175555 skriv; BLFK(mellomrom)NAVN PÅ LAGET. Så er du med i trekningen av en lunsj med Playboy Dahle. Noe som for øvrig Nicolai Mathisen bør se nærmere på som et nytt TV-konsept fremover. Jeg tenker at Senkveld bør byttes ut med; Sen-lunsj med Playboy Dahle! Snakk om og treffe flere generasjoner, og igjen få samlet familien foran TV’en. Om ingen skulle kjøpe ideen umiddelbart, så har vi; Thomas Wæhler minutt for minutt, i bakhånd!

Før pause er det nettopp ungguttene fra NIH som setter 3-1, og mot alle odds får fyr på det fuktige bålet.

Hva som sies i pausen vet jeg faktisk ikke, men at minuttene blir brukt mer fornuftig i borte garderoben er det liten tvil om. Korpset har pakket sammen, og rytmene til en russebuss kan høres i det fjerne. Tiger Nils har varmet opp, og Hartold har fortalt noen vitser jeg fortsatt går og tenker på.

Bare fire minutter i andre omgang setter NIH 3-2 og det er nerve i kampen igjen, nå kan alt skje og NIH tar mer og mere over spillet. Og de løper mye og spiller ikke så verst fotball heller. Men det de glemmer er at vi har Thorstein Helstad, og når Fredrik Gilbert finner en stor nok luke til Helstad så snakker vi 4-2. Og igjen tenker alle løkka-fans at dette skal gå veien. Men nei da… de siste 17 minuttene er katastrofale, vi lager et selvmål på 4-3, også blåser dommeren straffe på en «hands» på Playboy Dahle, som de omsetter i mål, og dessuten må Dahle ut med rødt kort. Om dette er korrekt dømt eller ikke, bruker vi ikke noe energi på, men plutselig er stillingen 4-4 og like langt i en kamp løkka egentlig hadde kontroll på for ikke alt for lenge. Utrolig hva som kan skje på noen minutter i fotball?

At guttene fra NIH setter 4-5 og seiersmålet et minutt før slutt, gjør det hele til en fotballkamp løkka helst bare vil glemme så fort som mulig. Om det er fortjent, vet jeg ikke. La oss si at lagene hadde hver sin omgang, men et uavgjort resultat hadde sikkert også NIH sovet godt på. Tydelig at NIH hadde funnet ut av det var seier som passet best.

Manager har et forklaringsproblem, og sponsorene vil ha resultater for de millionene som blir dyttet inn i sirkuset. Vi må se på hva vi kan gjøre annerledes, og om noen endringer må gjøres allerede i dag. Det er mange i ledelsen som bør ta en tur på finn.no for og se hva som er på arbeidsmarkedet om dagen.

Vi tar med at både Sørensen og Helstad noterer to scoringer hver, at vi leder 3-0 og starter meget bra. At første omgang er godkjent, og at et rødt kort på slutten ikke går i vår favør. Men vi er vel alle enige om at vi ikke skal slippe inn 5 mål på hjemmebane, ikke på bortebane heller for den saks skyld. Men når du scorer 4, så skal du vinne fotballkamp. Merkelig nok er det ingen pressefolk, eller autograf jegere utenfor garderoben, og sirkus løkka kan forlate Nadderud uten mere oppstyr. Plutselig var alt det oppstyret man takket nei til, borte. Hva har skjedd? Har løkka mistet X-faktoren eller var dette den drit kampen du alltid har i løpet av en sesong? Jeg vet ikke, men følg med neste torsdag samme tid, samme sted, men ny motstander. Da har vi nemlig en uke mer erfaring og forhåpentligvis så er også X-faktoren tilbake igjen!

Det viktigste er ikke å delta, men å se bra ut!

 

# 21

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s