Fordi det er gøy!

REKDAL

(Hvis noen lurte, så er det Arnfinn Rekdal som er strandfotball og kveldens BB)

5. Seriekamp; Bærumsløkka – ØHIL 3-5 (0-2)

Nadderud kunstgress; 6 grader og grisekaldt

Tilskuere; ca. 7, med Kristoffer Adde og Søren Brinckmann i spissen, takk skal dere ha.

Lagoppstilling:

4-4-2:

Rekdal
Gilbert–  Andersen – Haave – Morris

Hunstok – Dahle –  Hauger – Oleg

Sørensen – Helstad

Benyttede innbyttere:
Tiger og Nordraak

BB: Arnfinn Rekdal

Oppsumering:

Yes, Yes…

Øvrevoll/Hosle eller ØHIL som de blir kalt var dagens motstander, og om vi så på tabellen før kampstart så hadde ikke ØHIL mange poengene. Men tabellen lyver nok litt, for ØHIL sto fortsatt uten tap men med hele 3 uavgjorte og en seier på de 4 første kampene. Og om vi legger til treningskampen før sesongen, så kan vi nok tenke oss en tøff kamp mot barna fra ØHIL. De er faktisk så unge at de operer med kjørelister til kamp, flaks for Petter Belsvik som egentlig sto på listen denne kvelden, var at sønnen og lekekameratene hans bare kunne sykle til kamp uten å gire. Vi snakker lokaloppgjør på Nadderud med stor L, og skyhøye forventninger.

ØHIL er en stor klubb som driver godt, og det skal de få for. De har til og med eget baseball-lag, og da har du vel ha et tilbud til alle. De mangler fortsatt eget lag i naken-yoga, men det står vel på agendaen på neste årsmøte. Og som vi alle vet, driver de under slagordet – Fordi det er gøy! Og det er nok også grunnene for at ØHIL stort sett blir nummer to, det er ikke så viktig bare du har det gøy. Og for all del vi trenger flere toere, for det er så utrolig mange vinnere der ute. Og bak enhver vinner står det alltid en toer.

Løkka sto også i kveld med en god del forfall, men som alltid er start elleveren i en egen klasse uansett. Men at både Strand, Wæhler, Halvorsen x2 og Bakke er ute med skader, skal nok merkes selv for en så rutinert gjeng som løkka.

Kampen er i gang og det er helt klart ØHIL som starter best, og det skal bare ta 6 minutter før de også får uttelling, og setter 0-1 med en meget fin stikker. ØHIL imponerer i åpningsminuttene og har helt klart en ekstra tenning foran dagens kamp, og det kan jeg forstå. Det er selvfølgelig stor stas og spille ball med de store guttene fra Løkka. Og bare to minutter etterpå setter de også 0-2, fint spill igjen men noe svakt av Løkka som kan bedre enn dette.

Resten av omgangen blir det ingen uttelling fra noen av lagene, Løkka har et par muligheter som kunne gått veien, men vi skal være såpass ærlige å si at ØHIL var nok nærmere 0-3 enn vi var 1-2. Vi kan nevne at Belsvik junior fort kunne hatt et par scoringer, mulighetene var i alle fall store nok.

I pausen skjer det lite som vanlig, manager prøver og finne på noe å si, og Løkka prøver og diskutere seg frem til scorings muligheter, mens de unge fra ØHIL gjør resten av hjemmeleksene, og det er fornuftig. Det er jo en veldig sen kampstart, og klokken er mye når man kommer hjem. Det er ikke mer enn akkurat tid til litt kveldsmat og bli lest litt for på sengen.

Andre omgang er i gang, og det er et noe bedre Løkka lag som er utpå der, og det er tydelig at praten i pausen har hjulpet litt. For etter 8 minutter i omgangen er det Andreas Hauger som finner Trond Andersen med en corner, og Andersen setter den bak lås og slå som det enkleste i hele verden og det er 1-2 og kampen lever i aller høyeste grad. Det var stor spenning, og akkurat nå var Løkka i en god perioden, et par gode sjanser kommer begge veier, men Løkka er absolutt mere med og kampen vipper begge veier. Men så er det ungguttene som setter 1-3, etter mye frem og tilbake foran mål, og til Løkka fansens store fortvilelse vipper det den gale veien.

De siste 11 minuttene har stor underholdningsverdi, og Sørensens pasning til Helstad som setter 2-3, er verdt inngangspengene alene. Utsøkt pasning til helt riktig spiller, det betyr scoring og en kamp som igjen henter frem spenningen. Det som ødelegger for Løkka denne kvelden er de to raske scoringene til ØHIL i det 36 og det 38 spille minutt i andre omgang. Plutselig står det 2-5 i en kamp som akkurat var utrolig spennende… den fotballen altså…

Media har den siste tiden skrevet mye om Løkkas X-faktor, om den er borte eller hva som skjedde med tanke på tapet over NIH sist. Men vi kan fortelle at selv med dagens tap, så er Løkkas x-faktor definitivt ikke borte. Andreas Hauger sitt 3-5 mål, går rett inn i kavalkaden og melder seg på årets mål. Skudd fra ca 40 meter, som går rett i mål og bak en ØHIL keeper som drømte seg bort et øyeblikk. Det handler om øyeblikket og om å ha X-faktoren.

I dag vinner ØHIL fortjent, og vi gratulerer med seieren. ØHIL har absolutt en mulighet til og vinne denne serien, men mitt tips er at de blir nummer to, det er liksom det tryggeste det. Vi tar oss selv i og se på talentene på benken og ser at ØHIL har et par som kan spille i det øvre sikte om et år eller to.

Mange gode redninger tross 5 scoringer, gjør at Arnfinn Rekdal går av med BB denne litt kalde mai kvelden. Ellers vil jeg si at det var to gode lag som spilte god fotball, det var en underholdene kveld, med stor lokal fotball.

Sirkus Løkka pakker sammen, og fansen forlater stadion. Manager Gulbrandsen har et stort problem, to tap på to hjemmekamper…? Du kan ikke ta Høgmo variantene da… «Vi er gode i flere perioder», «Vi må huske på at vi møter et godt lag», «Vi skal også se bak resultatet» «Husk at det er fortsatt tidlig»

Gulbrandsen, 3-5 for ØHIL på hjemmebane er ikke godt nok. Med mindre man bare spiller fordi det er gøy da?

Det viktigste er ikke å delta, men å se bra ut når du vinner!

 

# 21

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s