Helt «kokos» på Nadderud!

Abildsø

 

7. Seriekamp; Bærumsløkka – Abildsø 4-5 (2-2)

Nadderud kunstgress; Morisbak i ola shorts sier sitt (forøvrig feil kampantrekk), tenker rundt 15/16 grader

Tilskuere; En skadet Wæhler og Kolle, skadet eller ikke, tidenes benk.

Lagoppstilling:

4-4-2:

Rekdal
Tiger –  Andersen – Bakke – Morris

Gilbert – Sørensen –  Hauger – Oleg

Patsis – Helstad

Benyttede innbyttere:
Mathisen, Forn og LAL

BB: Usikkert

Oppsumering:

Yes, Yes…

Abildsø, bare navnet er spennende! De har uansett et fotballag i 5. divisjon og har funnet turen til Nadderud en torsdags kveld for å spille ball mot Bærumsløkka. Og det er jo en god start for en nydelig fotballkveld. Det alle sikkert lurer på, er hvordan Abildsø har gjort det i serien hittil, og det skal du selvfølgelig få svar på. De har på sine 6 kamper, 5 tap og en seier. De tapte faktisk 11-0 mot jusstudentene som vi spilte uavgjort mot, så da skal jo vi også vinne 11-0…eller, må kampen spilles først?

Om du lurer på hvor Abildsø ligger så ikke fortvil, du er sikkert ikke alene. Abildsø er litt som supermann, alle har hørt om han men ingen har sett han. For å klargjøre litt, Abildsø ligger ved Østensjøvannet, og det vet du vel hvor ligger. Hvis ikke, så bare drit i det.

Løkka har igjen mange forfall og er dessverre fortsatt preget av skader, sykdom og andre utenomsportslige tilstelninger, men det er en fin gjeng som er klare for å trille ball med Abildsø denne kvelden. Men det bør jo ringe en bjelle, når flere av løkka gutta kan gjøre opp taxien med TT-kort. Morisbak ankommer noe sent, men virker super profesjonell, skifter hurtig, raskt toalett besøk og ut for å varme opp. Det var nesten litt rutine over det hele.

Manager treffer vel ikke helt på pep-talken før denne kampen heller. Han er mer interessert i å fortelle om en mail korrespondanse om Løkkas yngre lag, enn om at Abildsø skal slås på hjemmebane. Nå er vel ikke manager kjent for de gode pep-talkene sånn rett før avspark, men dette må vi vel kunne kalle en real skivebom. Han har i alle fall stort forbedringspotensialet.

Dommeren er på plass, og låner toalettet før kampstart og slik gjestfrihet skal vel belønnes med et noe lett frispark til hjemmelaget i løpet av kampen. Eller er det bare sånn men tenker og ikke sier noe om?

Kampen er 18 minutter gammel når det er Abildsø som får straffe, og jeg skulle gjerne hatt en Davy Watne som kunne sett på reprise etter repris, for å se om det faktisk var straffe. Vi lar tvilen komme dommeren til gode, og sier at det var utrolig klønete av løkka, og at straffen var vel fortjent. Den omsettes uansett til scoring, og det er endene fra østensjøvannet som  tar ledelsen i løkkas lekegrind. Lekegrind og lekegrind, med 3 tap og en uavgjort på hjemmebane hittil i år, så bør vel den lekegrinden tilbakekalles for reklamasjonsfeil. Men slapp helt av, jeg har lagt inn annonse på finn.no, «5.divisjonsklubb i Bærum søker ny legegrind» så får vi bare ta tiden til hjelp.

Men så da, etter 22 minutter av omgangen dukker Telias Controller opp og gjør balanse i regnskapet, akkurat som en Controller skal, eller de skal i iallfall overvåke lønnsomheten, og 1-1 er jo mer lønnsomt enn 0-1. Og ikke nok med det, Gilbert setter 1-1 på hodet etter nydelig innlegg fra Morisbak.

Det er tydeligvis ikke dagen, og Løkka lager enda et straffespark. Om det kort og godt er sen reaksjon, dårlig blodsirkulasjon, for store sko eller bare klønete av løkka, er noe usikkert men Axel Kolle mener at straffen var korrekt. Og da er det ikke noe vits i diskutere det noe mer. Østensjøvannets badegjester er igjen i føringen med 1-2 denne kvelden.

Før pause, kommer reduseringen av Sørensen, et fantastisk frispark på linje med Per Egil Ahlsen sitt i cupfinalen 1984 for Fredrikstad mot Viking. Erik Thorstvedt var sjanseløs, og det var Abildsø keeper også. Om vi skal ta med noe positivt fra denne kampen, kan vi bare ta med dette og sove meget godt om natten. Vi går til pause på 2-2 og like langt. Det blir vanskelig og ikke ta med at Løkka i denne omgangen har hatt nok muligheter til og virkelig punktere denne kampen, at det står 2-2 og uavgjort, er faktisk litt fascinerende og ufortjent om man skal se på antall sjanser. Men nå er det faktisk antall mål som teller, og der er det helt likt.

Selv var jeg ikke i garderoben i pausen, men det sies at det ikke ble sagt mye fornuftig, og skal jeg tippe, fortsatte vel manager på denne mail korrespondansen. Og om det ble sagt noe om kampen, så er det vel de samme frasene som, «stå på» «det er 45 igjen» eller « vi er jo bedre enn dem» jeg sier bare, trenger du litt positivitet i gruppa kan du booke foredrag med Gulbrandsen, men fort deg, det blir ikke noe billigere med tiden.

Andre omgang er bare et par minutter gammel når det er Helstad som igjen har en eventyrlig mulighet til å sette 3-2 til løkka, men ballen går vel i stolpen, og setter i gang en kontring til Abildsø som de scorer på, og vi snakker 2-3 og det er synd vi ikke har det på video, for det er jo helt kokos.

Det må en keeper til for å redusere, Ivar Forn er satt inn på som spiss og kjemper inn redusering til 3-3, og han skal få for det, og de fleste tenker vel at nå løsner det. Men bare minuttet etterpå er det igjen endene fra Østensjøvannet som tar ledelsen 3-4 etter mere klabb og babb i løkkas bakre rekker. Men følg med, det skjer ting på Nadderud, nå er det løkkas tur til og få straffe, og om det er straffe eller bare en tilbakebetaling for gjestfriheten angående toalettet lar vi bare ligge. Sørensen setter uansett straffesparket like sikkert som at USA trekker seg ut av Parisavtalen og vi snakker 4-4, og en helt kokos-fotballkamp.

Det som gjør denne kvelden til rene svanesjøen for de ellers grå endene, er at Løkka blir litt overmodige og vill selvfølgelig vinne kampen, men som alt annet denne kvelden vil ikke ballen i mål for Løkka, og sjansestatistikken er sinnsyk i løkkas favør. Og da skjer det som skjer på slike dager, Abildsø scorer på en kontring og vinner denne fotballkampen med 4-5. Det er ikke så mye annet og si enn at dette var en rar fotballkamp, men i fotball er det mål som teller og der var jo Abildsø best, men det var også det. Det blir ikke riktig og si at Abildsø vant fortjent, men vi skal selvfølgelig unne dem seieren og gi de for at de løper og kjemper og faktisk vinner en fotballkamp og scorer 5 mål. Det er akkurat denne kampen som gjør at det blir jackpot på kupongen, og at jeg tenker jeg må begynne og levere den lottorekken min igjen.

Bare for å ta en rask oppsummering, vi tar med oss frisparket til Sørensen, redningen til Rekdal etter 1 minutt, at Forn er en målscorer, at Gilbert overvåker lønnsomheten og at det er fullt av svaner på Østensjøvannet i kveld. At manager har et problem, og at Helstad fort kunne satt et par scoringer lar vi bare ligge. Fansen elsker uansett Løkka, og gi ikke opp plutselig ringer det noen, og vipps så har vi fått en ny lekegrind.

For en kokos forestilling!

Det viktigste er ikke å delta, men å se bra ut når du vinner!

 

# 21

 

Én kommentar

 1. Fantastisk morsom og ærlig referat😂
  Takk for kampen.
  Dere hadde sjansene i fleng mens vi var effektive på halvparten av det igjen.
  Lykke til videre;-)
  Bærumsløkka er virkelig hyggelig lag.
  Gleder oss til returen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s