Løkka ett nummer for store for Nesodden

Nesodden2

 

12. Seriekamp; Bærumsløkka – Nesodden 2   11-1  (7-0)

Nadderud kunstgress; 17 grader og en fin dag for fotball

Tilskuere; Kristine E. Wæhler med barn og Kaspersens juniorer.

Lagoppstilling:

4-4-2:

Rekdal
Tiger –  Wæhler – Haave – Morisbak

Gilbert – Strand –  Andersen – Dahle

Patsis – Sørensen

Benyttede innbyttere:
Nordraak, Kaspersen, Helstad og Lal

BB: Lars Iver Strand

Oppsumering:

Yes, yes…

Sommeren er definitivt over og 5 divisjon fotball er på agendaen igjen, snakk om få hverdagen rett i trynet. Det skal sies at vi spilte en kamp forrige torsdag også, det var vel mer en treningskamp å regne, da Løkka trenger mere tid fra år til år for å komme seg etter ferien. Det er viktig og fokusere på det positive og det vi kan gjøre noe med, for det som skjedde forrige torsdag er historie og blir ikke endret. Resultatet ble riktig nok 6-3 til jusstudentene, men som Kaspersen ville sagt; «Vi ser ikke på tabell, vi tenker prestasjon». Og om du tar med Høgmos tidligere uttalelser om at vi hadde mange gode perioder, så kan selv den kampen bli noe positivt.

I kveld er det andre boller, det er Nesodden 2 som skal gjeste et noe glissent Nadderud, denne torsdags kvelden midt i August. Sist vi møtte Nesodden 2 ble det 13-0 seier til Løkka, så vi kan vel si at vi har et visst favoritt stempel før dette oppgjøret. Nesodden 2 lager ikke noe sirkus ut av denne kampen og kommer akkurat med 11 spillere, og hva skal du egentlig med flere? Du kan jo bare ha 11 spillere på banen samtidig, og hvem i all verden gidder og kjøre fra Nesodden til Bekkestua for å se på en fotball kamp i 5 divisjon?

Dessuten så er idrett litt rart på det området at du skal ha innbyttere, du har folk på benken ved siden av i tilfelle skader eller om noen blir slitne. Se for deg at rørleggeren som kommer hjem til deg har med seg 2 ekstra mann, som sitter og ser på. Det kan jo hende at den første rørleggeren blir skadet eller sliten. Og da kan det jo være greit og bare bytte rørlegger, eller om den første rørleggeren bare ikke har dagen og faktisk ikke får til jobben sin…? Det er da sjefsrørleggeren kommer ut fra bakdøren i Toyota Hiacen i dress og slips, og bare bytter rørlegger. «Jonny du bytter med Ronny»… og når jobben er gjort, blir sjefsrørleggeren geni-erklært for et godt bytte… bare tenk litt på det da… eller når første rørlegger blir så sliten etter lunsj at andre rørlegger må ta over, og neste dag er første rørlegger på benken… eller tenk og tjent rundt en million i uken og sittet på benken i et middels-stort rørleggerfirma… da trenger du jo faktisk ikke og være rørlegger heller… vi kan snakke om dette lenge…

Uansett, Løkka er derimot klare for kamp og jeg tror vi var en fire/fem spillere på benken også, så her var det mange muligheter. Kampen er i gang og det er Løkka som helt klart kommer best i gang. Og dette på tross av manager sine vanlige floskler i garderoben før start. «Disse slo vi lett sist», «dette blir enkelt»… noe som kan minne om en klassisk undervurdering, og når han topper hele dritten med og fokusere på at vi ikke hadde med oss gjennomsiktig teip, rett før vi går ut av spillertunnelen så er det ikke så verst av gutta og komme godt i gang.

Kampen er nemlig bare 4 minutter gammel når det er denne lille juvelen fra Telia, som setter 1-0 og nærmest ber om å bli de ansattes representant i styret fremover. Fredrik Gilbert leverte i alle fall inn en god søknad… og Løkka bare leverte varene jevnt og trutt gjennom hele den første omgangen. Vi kan nevne at det var 4-0 etter bare 17 minutter, og at det sto hele 7-0 til pause. Playboy Dahle setter 3 scoringer i omgangen, og smelter enda flere pikehjerter. Og det er bare Patsis sin 4-0 scoring som ikke gjør at Playboyen kan sette et nytt hattrick på CVen. Og da er det bare sjefen selv da Sørensen, som aldri er noe dårligere og huker av i boksen for 2 scoringer i omgangen. Vi tar med at den syvende scoringen for kvelden var et nydelig frispark, i god gammel klasse av Sørensen. Og som vi har snakket om før, det er disse øyeblikkene du må være der for og oppleve. Ellers er det ikke så mye å si om omgangen, Løkka var nærmere 8-0 enn Nesodden var en redusering, og at denne nye Nordlands-yndlingen Lars Iver Strand hadde mange gode assist og til tider var hovedaksjonær på midtbanen.

I pausen er det kaffeslabberas og for innbytterne har de første 45 minuttene gått fort, det er jo tross alt litt koselig og snakke om ingenting av og til også, og bare se på og si at det kunne du gjort bedre osv…. At den lille juvelen fra Telia blir byttet ut i pausen på 7-0, er bare et kompliment.

Andre omgang er i gang, og det er jo ikke noe og lure på at 7-0 til pause ligger og lurer hos de fleste, og om en fotballkamp kan være død, så er vel denne så å si det. Nesodden kommer til et par sjanser, og skal få for forsøkene sine, og de blir også premiert med en scoring bare 7 minutter ut i omgangen og vi snakker 7-1. Etter dette var det stort sett Løkka igjen, og det er nyankomne Nordraak som starter andre omgang med scoring, og får følge av Lars Iver x 2 og Sørensen som setter den berømmelige spikeren i kista. At både Kaspersen, Helstad og Lal kommer innpå for en rask gjenopplivning av kampen, er det ingen som merker noe til. Når dommeren blåser av kampen, så står det 11-1, og Løkka kan putte 3 nye poeng på sparegrisen.

Maskinen og sirkuset Bærumsløkka er i gang, og det sies at Løkka alltid er best på høsten. Det kan bli vanskelig og hamle opp med Løkka fremover, om ikke manager klarer å rote det til igjen da. Skal vi kalle dagens seier for en lagseier, ja vi gjør det…! Lars Iver Strand stikker allikevel av gårde med dagens BB, og det er så absolutt fortjent.

Vi bruker anledningen til og ønske Nesodden en god tur hjemover, og vet at den veien er lang etter 11-1 i sekken. Men om de ser på prestasjon og ikke tabell, og alle de gode periodene, så trenger det ikke og være så galt allikevel. Men i dag hadde vi vunnet i badeshorts, slippers og med happy hour i pausen, er ikke sommeren over allikevel?

Bærumsløkka – fordi vi er best!

 

# 21

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s