Totalt bortkastet tid…!

NIH

13. Seriekamp; NIH – Bærumsløkka 5-2  (3-1)

Kunstgresset på NIH; 12 grader og nitrist

Tilskuere; Samuel Massie og to joggere

Lagoppstilling:

4-4-2:

Rekdal
Halvorsen –  Wæhler – Haave – Morisbak

Tiger – Hundstok –  Andersen – Dahle

Patsis – Sørensen

Benyttede innbyttere:
Mathisen, Nordraak og Kaspersen

BB: Samuel Adegbenro (på Lerkendal)

Oppsumering:

Yes, yes…

Plutselig var det torsdag igjen, og disse torsdagene bare kommer fortere og fortere… og denne torsdagen var det borte kamp på  Norges Idrettshøyskole (NIH). Sist møte med disse ivrige treningsstudentene tapte vi 5-4 på eget gress, men det må vel kunne revansjeres?

Dessverre så har jeg litt dårlig tid i dag, så dette må bare gå litt fort… jeg mener litt fortere enn vanlig, det går alltid fort, men for å trekke frem noen høydepunkter fra kvelden så vil jeg nevne; Det bygges om på NIH så skifting skjer i brakker, og da mener jeg brakker. Rektor Torgersen ankommer sent og andpusten samt noe svett i blazer, fra et «krisemøte» på jobben. Han har ingen kommentar på hva dette dreier seg om, men nevner senere at dette er «heftig shit ingen kan forstå». Og vi skjønner også at når rektoren har tatt på seg blazeren så er det alvor.

Thomas Wæhler er som vanlig førstemann i garderoben foruten om manager, legger frem drakt, shorts og har full kontroll. Det er som vanlig, han spiser jo tross alt det samme pålegget på brødskivene sine hver eneste dag, kjører stasjonsvogn og puler alltid forfra…. Trond Andersen kjører alt i baggen til hver tid, så slipper han og glemme noe, en taktikk som fungerer overraskende bra. Så lenge han ikke kommer syklende med baggen bak og syv plastikkposer på styret så er det innafor.

Når det gjelder kampen så ligger løkka under med 3-0 etter bare 11 minutter. Og vi må bare spørre oss selv hva som skjedde…? Rektor Torgersen reiste altså fra krisemøte til krisemøte denne torsdagskvelden. Og det er mannen som har spilt flere champions League kamper og vunnet bundesligaen som setter 3-1 før pause, og da blir kontrastene store. Tenk litt på det, fins det større kontraster?

I gamle dager husker jeg at kammeratene mine og jeg testet hvor mange vi fikk inn i en telefonkiosk… for det første så vet alle i løkka hva en telefonkiosk er, og bare det er skremmende. Men uansett, sånn var det i pausen også, hvor mange får du inn i brakka på NIH. Det er som å få et skip inn i en flaske.

Før innbyttere, manager og jeg har rukket å komme ut av telefonkiosken så har Rektor Torgersen redusert til 3-2 og prøver og løse floken, men det hjelper lite når dommeren blåser straffe på noe som ikke skulle vært frispark på midtbanen engang. NIH omsetter straffen til mål, og Torgersen må igjen ta på seg blazeren for og fortelle at nå er det alvor. Løkka kommer aldri inn i kampen igjen, og det er NIH som setter 5-2 og spikeren i kisten.

I dag er NIH for gode for oss, men vi dessverre ikke med helt i starten heller… manager har reist hjem og Samuel Adegbenro øker verdien sin i Rosenborg betraktelig etter noen fine scoringer på Lerkendal.

Nei, gutter dette var bortkastet tid… vi var 15 mann på NIH denne kvelden, og vi brukte ca. 3 timer hver. Det blir 45 arbeidstimer det, tenk hva vi kunne gjort med dem… det sies at Norge ikke ble bygd av å sitte på ræva, og det er riktig, men det ble ikke bygd av og tape 5-2 på NIH heller.

Neste torsdag må vi opp i ringa igjen, da skal vi bruke tiden bedre og sirkus Løkka skal ut i strid igjen! Vær positive nå, alle fotballkamper starter på 0-0, og da kan alt skje!

Jeg må nesten bare løpe nå, har vannlekkasje i kjelleren, strømmen har gått på lageret, noen stjeler penger av bankkortet mitt, naboen har kjørt inn i bilen min og mail-boksen er full. God helg gutter, ikke ring meg, jeg ringer dere!

 

#21

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s