Trengt seier og god stemning i gruppa!

Fagerborg

 

15. Seriekamp; Bærumsløkka – Fagerborg 2   4-2  (1-1)

Nadderud kunstgress; 11 grader og oppholdsvær

Tilskuere; Morisbak senior, takk for oppmøte…

Lagoppstilling:

4-4-2:

Gulbrandsen
Halvorsen –  Wæhler – Andersen – Morisbak

Strand – Hundstok –  Hauger – Dahle

Patsis – Sørensen

Benyttede innbyttere:
Helstad og Tiger

BB: Jan Derek Sørensen

Oppsumering:

Yes, yes…

Først må vi bare beklage på det sterkeste at vi dessverre ikke klarte å stille lag sist torsdag, det skal ikke gjenta seg… også må gruppa tenke fremover gå i seg selv også alt dette her…

Fotball er moro, og det er jo derfor vi holder på, men det er ganske morsomt på benken også. Det er ikke alltid like enkelt og sette sammen et lag, men det og sette sammen en «benk» kan også være utrolig utfordrende. I dag vil jeg si at benken er på høyde med laget, om ikke bedre. Nordraak, N. Halvorsen, Mathisen, Tiger, Helstad, Kaspersen, Oleg og Lal.

Har du hørt om den gangen Helstad ble skadet i Polen, og ble kjørt i en sykebil som var for kort. Beina utenfor, og hodet i skrittet på sjåføren. Beinet ble gipset helt opp, også viste det seg at det bare var en enkel overtråkk. Eller når Raymond Kvisvik i kamp mot Kongsvinger spurte Helstad etter 14 minutter på banen, om de skulle ta en pils i morgen? Kunne du tenkt deg å se Rektor Torgersen parodiere Oleg som en trener ingen forstår hva sier? Eller vil du rett og slett bare fortelle alle, at det kunne du gjort bedre selv… Oleg hadde også en historie, men ingen forsto helt hva poenget var, og det kan jo være gøy det også. Eller late som om Liverpool tar imot Norwich i en vanskelig cup-kamp på Nadderud… (Les; Løkka røde/røde, Fagerborg gule/grønne) Nei, det blir ikke lett å spille seg inn på den benken.

Om vi også tar med oss Lars Iver Strand sin mimring før kampstart om Tromsø mot Galatasaray i Europa cupen I 2005, så blir kvelden på Nadderud komplett. Tromsø vant nemlig 1-0 hjemme, og uavgjort 1-1 borte, og gikk dermed videre. Om du lurte; Lars Iver, så var det 4764 tilskuere på Alfheim, og ca. 22000 i Istanbul. Men for å legge en liten demper på det hele, rangerer Ole Martin Årst, Tromsø sitt cupgull i 1996 foran mirakelet i Tyrkia. Men det skjer ofte mirakler i Tyrkia, bare spør Steven G, Smicer og Alonso…

Det var Fagerborg 2 som hadde kommet til Nadderud for å hente lette poeng mot en Løkka-lag i vanskeligheter, men så enkelt skulle det vise seg og ikke være. At gjestene tar ledelsen 0-1 etter en noe defensivt Manager i Løkkas mål, kan vi på benken ikke gjøre noe med. Manager gjør forresten en meget god kamp, og vi skal ikke trekke frem det negative, men samtidig må det sies at alle på benken hadde tatt to skritt ut i feltet, ropt «keeeepper» og plukket den lett ned. I slike situasjoner bor det en keeper i oss alle… i alle fall i oss på benken.

Etter halvtimen spilt er det Stabæks store sønn, Andreas Hauger som leverer innlegget, Jan Derek Sørensen setter i mål, og dermed balanse i regnskapet og 1-1. Hva som skjedde det siste kvarteret av omgangen er vi på benken ikke så opptatt av, vi er midt i noen gode historier. Det er så god stemning at det faktisk er litt irriterende og bli avbrutt av scoringer.

Om det hadde vært loddet ut en fruktkurv i pausen til tilskuerne, så hadde Morisbak senior vunnet den… og hvis ikke han hadde vunnet, så ville jeg tro det hadde vært noe feil med trekningen. Om man i det hela tatt kunne kalt det en trekning? Angående Morisbak senior, så lekte jeg litt med tanken om at han kunne få de siste 5 minuttene. Jeg så for meg en far og sønn på samme lag reportasje. Overskriftene er mange; «De gamle er elsdst», «122 år med fotball» eller den litt lekne «Spell kula a fattern»… dessverre ble det bare med tanken.

At gjestene tar ledelsen 1-2 etter bare 7 minutter ut i andre omgang, var like trist som å måtte gi slipp på Helstads gode historier på benken. Og igjen lå Løkka under i en fotballkamp, og de fleste fotballeksperter rundt om i landet snakket om at Løkka var nede for telling. Men så mine damer og herrer, har dere glemt Playboy Dahle…? Han kan riktignok takke Stian Halvorsen for et nydelig løp og godt innlegg, men snakk om å være på riktig sted til riktig tid. De største mote magasinene rydder nok plass til Playboy Dahle på forsidene igjen etter den scoringen… og maset fra media blir nok ikke mindre, men om det er noen som takler det så er det nettopp Playboy Dahle!

Det er Jan Derek Sørensen som vipper dette Løkkas vei, og setter først 3-2 etter tverrligger fra Hauger, og 4-2 etter innlegg fra Halvorsen igjen. Han scorer altså 3 mål, og er jo det man kan kalle en matchvinner. Og ikke nok med det, men jeg hørte rykter om at også Tiger fikk en pasning fra han og da er det god stemning i gruppa. Løkka vinner oppgjøret, og fansen snakker og gull på Nadderud. Og det er da fotball supportere gjør seg litt dumme. Det er ingen muligheter for gull. Det er 3 kamper igjen og 18 poeng opp til toppen. Det regnestykke går ikke opp…

Sørensen sa til meg før kampstart at vi måtte score 4 mål i dag for å vinne, og det er jo utrolig godt sagt fordi vi faktisk scorer 4 mål. Men samtidig må vi si at i dag hadde det holdt lenge med 3 mål Sørensen…  når du i tillegg setter 3 mål selv så er det bare å ta av seg tightsen. Uansett, han blir helt fortjent banenes beste i dag, men du verden for en fin fotballkamp. I dag kan Løkka være fornøyd med både innsats og prestasjon, alle sammen. Man er som regel aldri bedre enn sin siste kamp, så akkurat nå er vi gode!

Jeg sier bare; Bængshot mafakka – er du hypp på å bli skækk eller…?

Bærumsløkka – Fordi vi er best!

 

#21

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s