De ekte heltene!

Furuset2

 

18. Seriekamp; Furuset – Bærumsløkka 6-4  (4-1)

Furuset kunstgress; 11 grader og oppholdsvær

Tilskuere; ca. 70 fra Furuset

Lagoppstilling:

4-4-2:

Rekdal
Halvorsen –  Wæhler – Mathisen – Haave

Gilbert  – Patsis  – Dahle – Morisbak

Tiger – Nordraak

Benyttede innbyttere:
Hunstok

BB: Alle gutta

Oppsumering:

Yes, yes…

Vi snakker siste seriekamp en torsdagskveld sent i September, og det er seriemestrene Furuset som skal få æren av hjemmebane. De har virkelig tatt et skritt i riktig retning, med gull-drakter og seriemestre 2017 på ryggen er det tydelig at dette betyr mye for de.

Løkka derimot hadde mange forfall denne kvelden, og det er rart hvordan denne siste seriekampen ikke betydde all verden for mange. Løkka stilte uansett med 11 spillere og en Kim-David Hunstok med lungebetennelse, og en skadet Lal, men det er ikke så mange flere man trenger for å spille god fotball eller lage god stemning i gruppa. Furuset kunne derimot stilt med to lag, og når vi teller bortimot 70 tilskuere og åpen kiosk, så er rammene rundt så absolutt tilstede. Og ikke nok med det, men de hadde også et gigantisk varehus rett ved siden av som også hadde sent oppe grunnet storkamp.

Sigurd Dalen ble ringt etter, og undertegnede hadde en god samtale med Dalen. Den eneste feilen som jeg i ettertid tar kritikk for, var og fortelle at Furuset var seriemestere. Etter noen minutter i tenkeboksen, valgte Dalen bedriftsfotball for brannvesenet denne kvelden. Et valg han kommer til å huske når han blir voksen, som et av de valgene han gjerne skulle tatt om igjen. Hvor var du når Løkka spilte sin siste seriekamp i 2017 eller kanskje for alltid…?

Etter at Furuset hadde stilt opp med gulldraktene sine for den lokale pressen, var de klare for kamp. Og det skulle vise seg at de startet godt. Etter bare 8 minutter tok de ledelsen, og dette skulle se veldig mørkt ut. Furuset setter enda en scoring, før Patsis finner Nordraak foran mål og vi er tilbake og 2-1. Resten av omgangen var det mye Furuset, og fasiten til pause sier 4-1.

En rask telefon til Drillo i pausen, fortalte at det var ca. 4-5 % sjanse for at Løkka skulle komme tilbake i denne kampen, men vi var alle enige om at det hadde skjedd større undere før. Vi var inne på at hver eneste uke, vinner det folk i lotto, og at sjansen for at vi skulle komme tilbake var større enn å vinne i lotto, og det skal faktisk ikke mere til for å få litt trua. Patsis var klokkeklar på at dette kunne vi snu, men nå jobber også han som rektor på Lakkegata skole, og da skal du ha trua…

Innbytter

(Løkkas innbytterbenk fullastet med unge talenter, som var klar for spill)

Akkurat i det Manager fyller opp øl glasset, legger bena på puffen i stua hjemme og tenker – fy f…  så deilig det er å ikke være på Furuset nå. Viser alle gutta som møtte opp en moral, innstiling og innsatsvilje av de sjeldne. Jeg vil gå så langt som å si at dette er Løkka beste omgang denne sesongen. Kanskje ikke spillemessig, men moral og innsatsvilje så er det helt klart det. Vi vinner omgangen 3-2, og det høres kanskje ut som man er 12 år når man prater om å vinne en omgang, men akkurat i dag så driter vi det. Vi vant omgangen 3-2 og det etter scoring av Mathisen, Tiger og sjefen sjølv Patsis. Om vi nevner assistene så gir vi også litt honnør til Morris x2 og Gilbert. At Tiger setter en corner på hodet, og at Hunstok må ta på seg drakten med lungebetennelse fordi Nordraak må hjem av en eller annen grunn, setter vi på kontoen for å ta en for laget. Det er taklinger over en lav sko, og faktisk så har løkka et par muligheter til å score enda et par mål. Det verste er at vi kunne hentet det opp… hadde det vært en omgang til, hadde vi vunnet, i alle fall ifølge Patsis. Og jeg er helt enig…

At resultatet er 6-4 når dommeren blåser, det blåser vi i også. Vi vant andre omgang 3-2… men vi gratulerer selvfølgelig Furuset med seieren og seriemesterskapet.  I dag kan alle gutta som møtte opp være stolte, vi jobbet godt og sto opp for hverandre. Og i dag er absolutt alle BB, og de ekte heltene.

For Playboy Dahle er dette en merkedag, han spiller sin siste seriekamp i sorg etter Hefner sin bortgang.  – Man kan aldri ta Playboy Mansion ut av Dahle, men man kan ta Dahle ut av Playboy Mansion.

Uansett, løkka har spilt ferdig sesongen og fasiten er 8 seire, 1 uavgjort og 9 tap. 87-62 i målforskjell og 7 plass på tabellen med 25 poeng. Vi er nok ikke bedre enn det… men er ikke det godt nok da…

Blir løkka og se fremover eller var dette den aller siste kampen i Løkkas 21 års historie…? Det er jo et fint tall da…

Morisbak tar debrifingen på det store varehuset ved siden av, det viser seg at de har tilbud på pølser til 5 kroner. Og det ingen vet er at han akkurat har spilt årets siste seriekamp, er 45 år og hadde to assist.

Snipp, snapp, snute så var eventyret kanskje ute?

Bærumsløkka – Fordi vi alltid er best uansett!

 

#21

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s