Poengdeling i sesongpremieren!

Løkkastabæk

 

1. Seriekamp; Bærumsløkka – Stabæk 3   2-2  (1-1)

Nadderud kunstgress; 7 grader og oppholdsvær

Tilskuere; ca. 4 stk. Takk skal dere ha, når passer det neste Torsdag?

Lagoppstilling:

4-4-2:

Rekdal
Gilbert – Haave –  Wæhler – Morisbak

Hunstok  – Hauger  – Strand – Oleg

Tiger – Helstad

Benyttede innbyttere:
Mathisen, Halvorsen og Sørensen

BB: Arnfinn Rekdal

Oppsumering:

Yes, yes…

Endelig er ventetiden over, den varme fine tiden er snart på vei, skal vi tro på TV-reklamen for eliteserien i Norge. Men faktum er at våren er noe forsinket, og at Løkka ble snytt for den første seriepremieren sist Torsdag. Nå spiller ikke vi i eliteserien, men i 5 divisjon avdeling 01. Men jeg tipper at TV-reklamen for 5 divisjon ville vært omtrent den samme. Eller mulig den ville vært vridd noe i denne retningen; «Samme hvilken divisjon du spiller i, så lenge du spiller i Bærumsløkka… nå kommer den varme fine tida… osv»

Når det gjelder spillerkjøp foran denne sesongen, må vi vel innrømme at Manager har duppet av i timen. Vi skulle vel gjerne sett han litt lenger fremme i manesjen, og noe mer på tærne. Her kan det virke som om andre har kommet han i forkjøpet. Nå skal det vel også nevnes at listen for ledige klassespillere, klare for 5 divisjon ikke henger på inngangsdøra på den lokale matbutikken. Ikke for det, den type markedsføring kan høste frukter. Bare husk og klipp nederst med en «riv av funksjon» med korrekt telefonnummer. Det kan jo hende at det dukker opp innimellom alt annet –  «Vi maler alt innvendig/utvendig, eller vi gjør hva du vil»  «Jeg og kammeraten min klipper plutselig hekk» «Klassespiller klar for 5 divisjon for småpenger» her kunne vi holdt på lenge…

Det er uansett bare klassespillere som stiller klare til denne seriepremieren på Nadderud mot nettopp Stabæk 3. Og ikke bare er det premiere, det er nabooppgjør og kampen om tilværelsen i lokalområdet. Det alle spør seg om før kampen er om det er plass til begge lagene i denne divisjonen, og eventuelt hvem som må tåle slengbemerkningene på butikken, hvem som hele tiden må se seg over skulderen når de bare skal ut en liten tur… pressen skriver at dette er mer enn bare 3 poeng, at det handler om hvilket kartell som skal regjere den neste perioden.

Løkkas oppstilling skal være kjent for de fleste, Rekdal, Gilbert, Haave, Wæhler, Morisbak, Hunstok, Hauger, Strand, Oleg, Tiger og Helstad. Om du ikke har hørt om disse gutta, så bør du klippe håret og skaffe deg en jobb…

Det er mye rutine som hjelper Løkka i starten, og det er godt og ha med seg med tanke på det tøffe treningsopplegget Løkka har vært igjennom de siste ukene før denne kampen.

Løkka har et par sjanser ved Thorstein Helstad i starten, men ingen av de gir uttelling. Men det går et gjesp igjennom alle de 4 fremmøte, og underholdningsverdien er stor når ballen ved et par anledninger er farlig nær. Guttene fra Stabæk 3 er ingen kasteball og har også sine sjanser, faktisk et par farlige de også, men keeper Rekdal har alt under kontroll. Kampen er 32 minutter gammel når Stabæk guttene kan innkassere avkastningen på mange gode muligheter, og tar ledelsen 0-1 etter godt spill og godt investerte angrep. Men det tar bare noen få minutter etter dette når Løkkas Lars Iver Strand finner Oleg og Oleg setter 1-1 kontant nede i hjørnet. Vi tar med at Lars Iver prøvde et par nye fotballsko før start, men de gikk ikke gjennom legesjekken og Copa Mundial sist brukt på Alfheim i 2007 med mye teip rundt, leverer altså varer enda.

Det står 1-1 til pause og like langt på Nadderud denne noe kalde vårkvelden. I pausen skjer det ikke så alt for mye, Manager mener vi kan vinne og Jan Derek Sørensen ankommer Nadderud. Gilbert må vike for Mathisen, og Morisbak kjører et par seigmenn for å balansere energibalansen. Selv har jeg et tapt anrop fra Norges Energi, og mere enn det er vel ikke verdt å nevne.

Det tar bare 4 minutter i andre omgang før Oleg blir felt, og forteller dommeren noe på Latvisk ingen andre enn dommer German Rudnev forstår. Det betyr rødt kort, og tidlig dusj på Løkkas Latviske perle.

Det betyr også litt rokkeringer, Sørensen kommer inn og Tiger går ut. Og du kan neste ikke se at det er 10 mot 11… Stabæk gutta gir seg ikke, og jobber godt og igjen kan de innhente mer avkastning og setter 1-2 etter fint spill. Stabæk er igjen i ledelsen, og de oppmøtte får virkelig underholdning for pengene. Det er Drillos 98 mot pub gjestene på Onkel Blaa i det offensive spillet til Løkka etter at Sørensen kom inn, og det gir selvfølgelig resultater. Dommeren blåser straffe til Løkka og hvem andre enn Sørensen setter 2-2 i flomlyset på Nadderud.

De siste minuttene har Stabæk et par store muligheter, men Arnfinn Rekdal holder oss inne i kampen med et par fine redninger. Noe som også kårer han til BB og mannen alle skal ha en bit av når dommeren finner det for godt til og blåse av kampen, og det blir 2-2 og poengdeling i premieren. Det blir ikke mye ro på den gutten fremover, godt han har dyktige folk rundt seg til og ta seg av alt det utenomsportslige.

Vi takker gutta fra Stabæk for en fin kamp og ønsker lykke til fremover, og til alle fans over hele verden, det er fortsatt ledige plasser på Nadderud neste Torsdag, om du vil se magiske øyeblikk av kunstnere med erfaring.

Sirkus Løkka er på veien igjen… – og snart kommer den varme fine tida!

Bærumsløkka – Fordi vi er best!

 

#21

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s