Lekende Løkka-lag vinner igjen…!

frigg

 

7. Seriekamp; Bærumsløkka – Frigg 3   7-3  (4-0)

Nadderud kunstgress; 21 grader og nesten for fint for fotball

Tilskuere; 2  (Gulbrandsen seniors)

Lagoppstilling:

4-4-2:

Gulbrandsen
Gilbert –  Halvorsen –  Wæhler – Morisbak

Oleg – Strand  –Kim David  – Nordraak

Helstad – Patsis

Benyttede innbyttere:
Sørensen, Dahle og Lal

BB: Thomas Wæhler

Oppsumering:

Yes, yes…

Selv om det var spillefri forrige Torsdag grunnet 17. Mai, så kommer disse Torsdagene mer plutselig enn noen gang… men uansett denne kvelden var det Frigg 3 som skulle gjeste Løkkas lekegrind.

Det er en leken gjeng som møter opp, og kaptein Wæhler er den første som kommer. Da han ikke ser bilen til Manager utenfor blir han litt satt ut, og velger å stå utenfor og vente, selv om døren til garderoben er åpen. Og det er jo litt sånn en kaptein skal være, og det at han venter utenfor, tar i mot gutta, og ikke går inn først men samler troppene – bra Wæhler. Manager kommer bare minuttet før oppmøtetid, og i slike situasjoner er det godt med en sterk kaptein, og avverger at situasjonen ikke blomstrer i feil retning. For hvordan skal spillerne yte maks, når støtteapparatet svikter…?

Vi er ikke mer enn ca. 13 mann til start, men det dukker opp flere utover i andre omgang, og det er jo riktig så hyggelig for Haave og undertegnede som får besøk på benken. Samtalene på vestkanten går i «due diligence» og «Earn out» om du ikke vet forskjellen så bytt klubb, eller forresten du kan bare høre med Thomas Haave…  men så fort Sørensen kommer, endrer samtalene seg mer over til tysk fotball, bratwurst og lederhosen. Jeg tenker at dette burde vært en podcast i fremtiden…

Apropos tysk fotball…  Ukens konkurranse, hvor du kan vinne en signert løkka trøye, er følgende; Hvilke nordmenn har vunnet Bundesliga? Send sms til 90561988 og du er med i trekningen… vinneren blir mest sannsynlig offentliggjort i all hemmelighet.

Vi kan jo også nevne at Morisbak lukter på en karriere som dommer etter endt spillerkarriere, dette kom frem rett før han skulle varme opp…  han ser fordelene med å tjene noen kroner, holde seg i form og komme i kontakt med nye mennesker med samme interesser. Når du først kommer inn i dommerfamilien, er det vanskelig og komme ut, det er kameratskap for livet Morris. Og plutselig dømmer du eliteserien, også blir det nærmest en guttetur hver helg. Og da kan man jo bare tenke seg utlandet…? Her er det bare og følge drømmene Morris…

Om du har lest alt, så fikk du kanskje med deg i starten at oppgjøret endte 7-3, det er mer et bandyresultat enn en fotballkamp. Og med tanke på at Frigg nettopp er godt inne i bandyfamilien, passer jo det greit.

Det er et tamt Frigg 3 lag som kommer til Nadderud, og de har vel egentlig tapt før de kommer. De vet at de skal møte serielederen som er stapp fulle av selvtillit og er inne i en god periode. Og det gjenspeiler seg også på banen, og det er selvfølgelig Espen «Patsis» Torgersen som klipper snoren og setter 1-0 kvarteret spilt. Etter dette scorer Kim David etter at han selv snapper opp ballen, og gjør alt alene, og 2-0. 3-0 er kaptein Wæhler som setter pannen på en corner, og 4-0 er igjen Patsis som bare styrker egen selvtillit. Det står 4-0 til pause, og kampen er avgjort.

I pausen gjøres et par bytter, ellers skjer det lite det er verdt å nevne. Og de 2 eneste tilskuerne forlater stadion like fort som de kom…

Andre omgang er en transport etappe i det nydelige sommer været på Nadderud. At omgangen ender 3-3 er ikke noe å tenke på, det betyr bare at omgangen var underholdende uten spenning. Det er sørensen og Helstad som preger omgangen fra Løkkas side, de sammen gjør 3 mål, hvor Sørensen er sist på ballen to ganger og Helstad en. At vi slipper inn 3 mål, legger vi ikke så mye vekt på. Mulig keeper hadde solen i øynene…?

Oppgjøret ender uansett 7-3, og løkka henter igjen 3 nye poeng på en dag da vi er midt på treet. Sirkuset pakker igjen sammen og tabellen viser at løkka er på topp, og praten om gull bare vokser og vokser.

I dag er det en lagseier igjen, men BB går til kaptein Wæhler som alltid gjør en solid jobb. Vi må ta med at Playboy Dahle igjen er i manesjen, og får 30 minutter på bekostning av Patsis. Vi har prøvd å komme i kontakt med Patsis i dag, men managementet hans sier han trenger ro etter gårsdagens bytte. Men at han er preget av hendelsen.

Mens Morris leter etter bilnøklene sine, setter Lars Iver og Sørensen seg på hver sin motorsykkel og vinker lett til fansen mens de forlater Nadderud. Kim David er på tinder og skryter av nok en seier, også for vi se om det er noen «match»…

Sirkus Løkka er uslåelig om dagen, og alle skal ha en bit av oss, som alltid. Presset blir bare større og større, og Norge for lite…

 

Bærumsløkka – Fordi vi vinner!

 

#21

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s