Løkkatap gir spenning i serietoppen!

Løkka WamKam

 

9. Seriekamp; Bærumsløkka – Wam-Kam 2-3 (1-2)

Nadderud kunstgress; 21 grader og nydelig dag for fotball

Tilskuere; 4 og da har jeg tatt med sjefen selv, Morisbak senior…

Lagoppstilling:

4-4-2:

Rekdal
Tiger –  Haave –  Wæhler – Morisbak

Oleg – Strand  – Hauger  – Gilbert

Sørensen – Kim-David

Benyttede innbyttere:
Mathisen, Dahle og Kaspersen

BB: Andreas Hauger

Oppsumering:

Yes, yes…

Vi snakker toppoppgjør på Nadderud denne kvelden og det er guttene fra Wam-Kam som skal finne veien til Bærum. Ja da, det er helt riktig… navnet er Wam-Kam, ikke Ham-Kam.

Her snakker vi om noen riktig artige karer som etter noen halvlitere på Waldemars Cafe på St. Hanshaugen startet fotball klubben Wam-Kam. Altså en forkortelse for Waldemars-kammeratene, og etter navnet og dømme skulle jo dette være ren plankekjøring. Rart hvordan fotballklubber oppstår etter noen øl på en pub, men det er jo enten fotball eller damer som er hovedingrediensene, og da er vel alternativet fotball, noe enklere og dra i gang. Det var i alle fall det for kammeratene til Waldemar.

Wam-Kam har funnet veien til Nadderud og er klar for kamp, i det Løkkas stjerner ankommer stadion. Og når Løkka går ut av spillerbussen som har plukket dem opp på hotellet, så er det; høretelefoner, fine skreddersydde dresser, slapp holdning men konsentrert, lite fokus på kameraer, nesten ingen selfies og de aller største stjernene har bare med seg toalettmappa under armen og later som om dette er det vanligste i verden, og at alt presset er lagt igjen på hotellet. Nei da… løkkas yndling Fredrik Gilbert syklet faktisk, også låste han sykkelen til gjerdet. Og på Nadderud var det god plass til og låse sykkelen til gjerdet, men han tok av seg hjelmen før han gikk inn i garderoben da. Han skiftet hjemme også, akkurat som du husker fra du var liten.

Manager hadde tidligere på dagen prøvd lunsjen på Lysaker Brygge i solen og klekket ut en sikker plan. Og da er det jo synd at spillerne selv endrer lagoppstillingen som blir presentert, da de mener oppstillingen til Manager ikke er helt 100… nå er det jo mange år siden Manager mistet garderoben, så et par endringer fra eller til spiller jo ingen rolle. Rart det der med at trenere må gå når de mister garderoben, Bærumsløkka leder serien og Manager leter etter garderoben enda… dessuten har han byttet ut garderoben mange ganger, men denne garderoben er så god at det er vanskelig og bytte den ut. Med andre ord, er du en dårlig trener, så finn den beste garderoben, da vinner du uansett.

Det er løkka som har et lite overtak i starten av kampen, og triller mye ball og kommer til et par store muligheter. Løkka burde så absolutt ha omsatt noen av disse muligheten til scoringer, men slik går det ikke. Men etter ca. kvarteret ut i omgangen får vi frispark på 18 meter. Det er Sørensen og Hauger som stiller seg opp, og da vet jo vi som har fulgt med en stund, at dette blir scoring. Sørensen setter 1-0 etter et nydelig skudd over muren og i motsatt hjørnet for keeper.

En nydelig scoring fra en av Norges største fotball legender gjennom tidene, Jan Derek Sørensen. Pub gjestene som ser kampen direkte på Waldemars Cafe på St. Hanshaugen, setter peanøttene i halsen, og han som ser på fra pissoaret søler litt på buksa uten at han bryr seg nevneverdig.

Løkka har en veldig god periode, og de første 30-40 minuttene bør de avgjøre dette, men ballen vil ikke i mål og da er det Wam-Kam som reduserer i Løkkas gode periode og litt ufortjent etter spillets gang. Det står uansett 1-1 og like langt. Og ikke nok med det, bare minutter før pause er det et godt Wam-Kam angrep på høyresiden etter noe slapt forsvarsspill fra Løkka, som blir et fin innlegg som fører til 1-2 ledelse til pub-gjestene. Dommeren blåser til pause og vi snakker 1-2 til Wam-Kam.

I pausen er det «Happy Hour» på Waldemars, og stemningen tar seg stadig opp. Toaletter begynner og bli opprettet lokalt og flere av gjestene mister noe av lyd og bilde…

Andre omgang er en fin fotball kamp, det er to gode lag som spiller fotball og det er mange gode prestasjoner. Og det skal sies at Wam-Kam har flere farlige muligheter til og øke ledelsen, og til tider er de farligere enn Løkka når de kommer med mange foran mål. Men så dukker vår latviske stjerne Oleg, opp foran mål på en corner, og setter 2-2 til enorm gledes jubel fra de 4 oppmøtte. Dessverre for Løkka er dette kortvarig, for Wam-Kam setter 2-3 etter et nydelig angrep og innlegg som settes på hodet, og igjen er det Wam-Kam som jubler høyest.

Det blir ingen flere mål, og det er Wam-Kam som stikker av med 3 poeng. Vi skal gi skryt til kameratene som spiller en god kamp, og scorer 3 mål og sånn sett vinner de jo fortjent, de scorer flere mål enn oss, og det er jo det fotball handler om.

På Caféen på Haugen, bestilles det øl over en lav sko, og stemmingen er på briste punktet, og du ser ikke ut på grunn av dugg…  Det kan virke som om pub eieren har mistet puben. Og det kan jo være hakket verre enn garderoben i mange tilfeller. Så det er jo fordel Manager…

I dag må vi trekke frem Andreas Haugers mange nydelige pasninger, som kommer akkurat der de skal. Lars Ivers innsats på midten, Wæhler som styrer bra bak selv med 3 mål i sekken. Også frisparket til Sørensen da, Manager har det på video, så det er mulighet for flere og få det med seg.

Vi taper kampen, men ser ingen grunn til og henge med hodet, vi kunne avgjort dette i første omgang, da var vi best, og det skal vi gjøre når vi møter Wam-Kam på puben. Det blir Hauger som får BB i dag, tross tap. Men han har det lille ekstra i dag… som ville sendt han til Oslo om det var Idol eller X-factor.

I dag er det vanskelig og være Wam-Kam spiller og gå uforstyrret på St. Hanshaugen, det er fotball feber på haugen, og alle skal ha en bit av de oransje trøyene. Moro for gutta og slå selveste Løkka på bortebane, og vi syntes dere var gode og spiller fin fotball, men noe «lovprising» kan vi prate om etter sommeren, ref. www.wamkam.no  Puben trenger definitivt påfyll av øl, og lett renovering. Men du verden for en forestilling, det er dette man lever for….

Sirkus Løkka pakker sammen, og neste torsdag er det nye muligheter, hold av dagen, det blir vilt…!

Bærumsløkka – fordi du trenger forbilder!

 

#21

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s