Løkka på vinnersporet igjen!

VINDEREN

 

17. Seriekamp; Bærumsløkka – Vinderen  6-2 (3-1)

Nadderud kunstgress; ca. 12 grader og oppholdsvær

Tilskuere; Familien Sørensen og Ola Jakobsen (Ola gikk i pausen)

Lagoppstilling:

4-4-2:

Arnfinn
Bydal –  Tiger –  Wæhler – Morisbak

Dahle –  Strand –  Hauger – Dan

Karlsen – Sørensen

Benyttede innbyttere:
Oleg, Hartmann, Mathisen og Nordraak

BB: «Futsal» Karlsen

Oppsumering:

Yes, Yes…

Vi snakker fotball og seriekamp…. etter at Løkka dessverre måtte gi en «walkover» for et par uker siden, og et tap sist mot Frigg 3, var det tiden for og få skuta på rett kurs igjen.

Denne torsdagen var det Vinderen som skulle finne frem til Nadderud for og spille ball. Jeg må faktisk innrømme at jeg er overrasket over at Vinderen har et fotballag, jeg var sikker på at Vinderen bare var en rens og skjorte service og et T-bane stopp. Men der tok jeg feil gitt… Etter og ha fordypet meg i Vinderen, har jeg jo skjønt at både India og Kina har ambassadør-boliger i strøket. Dessuten er vaffeljakker, Range Rover og Gordon Setter et «must» for og få innpass i dette lille, men artige miljøet. At rens og skjorte servicen går så det griner, kan jeg jo forstå, for hvem i all verden vil ha skrukkete skjorte under vaffeljakken nå midt i jakta?

Løkka som nevnt etter en «walkover» og et tap sist, kom til Nadderud for og snu kjerringa, og med et mannskap som var klar for og vise muskler. Vinderen hadde ikke det beste utgangspunktet, de er sist på tabellen og nedrykkspøkelset ligger over Vinderen som en gammal hore de aldri blir kvitt. Unnskyld,…prostituert sier de vist på Vinderen, beklager!

Om det er miljø partiet de grønne eller bare ren kameratskap som gjør at Vinderen, faktisk kommer flere i en bil, vet jeg ikke. Men når jeg ankom Nadderud, kom det en stasjonsvogn hvor det bare ramlet ut fotballspillere. Du vet den følelsen når du prøver å telle, men klarer det ikke og du ser på bilen og tenker hvordan i all verden har alle de fått plass inni den… de kan ikke ha vært så mange flere enn 13 i alle fall, for de hadde bare 2 innbyttere. Det blir litt sånn… vi bare stabler alle inni, også er det han nærmest rattet som kjører.

Vi nærmer oss kampstart og Vinderen gutta har så smått fått igjen blodsirkulasjonen, og Løkka gutta er topp motivert etter Managers garderobe prat, igjen handler det om motivasjon, jobbe for andre, blø for drakta og være fokusert på arbeidsoppgaver. Eller kort gjenfortalt; Gutta, i dag skal vi vinne. Vinderen har ingenting og spille for, men det er sikkert alltid moro og slå Løkka.

Praten gir uttelling og etter bare 2 minutter er det nyinnkjøpte «Futsal» Karlsen som setter 1-0 etter nydelig innlegg fra Sørensen. Og løkka har akkurat fått den starten de ønsker. Men Vinderen vil være med og setter 1-1 etter litt klabb og babb foran løkka målet, bare minutter etterpå. Det er 20 minutter spill nå som ikke resulterer i noe, Løkka er laget som helt klart fører kampen, og Sørensen setter 2-1 etter et skudd fra langt hold. Vinderen keeperen er ute av målet, og Sørensen bare setter ballen i tomt mål fra 30 meter. Før pause er det igjen «Futsal» Karlsen som setter 3-1. Han dedikerer scoringen til sine besteforeldre som han også har tatovert brudebildet fra 1962 på låret… denne Karlsen altså, er i ferd med å vinne publikums hjerter.

I pausen er det god kok, kaffe og seigmenn. Og ingen bryr seg om at TV3 kjører premiere på sesong 4 for Eventyrlig Oppussing, eller at Frank Løke føler seg dolket i ryggen.

Andre omgang er egentlig en «copy/paste» av førsteomgang. Det tar bare noen minutter før «Telia kongen» Gilbert setter 4-1, og viser seg frem for familien Sørensen. Men så er det Vinderen Rens og skjorte service som ikke gir seg, og setter 4-2 rett etterpå. Dette var ikke den råeste scoringen jeg har sett, og Arnfinn, Løkkas keeper hadde sikkert gjort det på en annen måte om han fikk sjansen igjen. Det fikk han altså ikke… og vi snakker 4-2.

Også, mine damer og herrer, det er klart for Glenn Hartmann, gi han en god applaus… han setter 5-2 på et skudd som det ikke fins ord for. Du må være der for å oppleve, og det var du ikke… for det er bare kona til Sørensen som kan drømme om den scoringa i noen år fremover. Som Hartmann selv sa i garderoben etter kampen, beklager Gilbert, det var ikke meningen og stjele oppmerksomheten fra scoringen din.

Vi tar med oss at på stillingen 5-2, kommer det en kommentar fra Vinderen rens og skjorte service sin keeper… «Jævlig bra jobba Kjetil, vi pisser på dem…». Mulig det var litt trangt i bilen til kamp, men jeg må bare beundre måten denne keeperen ser ting på. Der har vi alle noe og lære…

6-2 settes av Sørensen selv, kun for og fortelle familien at han fortsatt kan hvis han gidder, eller som Northug ville sagt «Kem æ Kongen».

Sirkus løkka pakker sammen etter 3 gode og fortjente poeng. Og når vi nå ser på tabellen, er den siste runden neste torsdag en thriller av en avslutning. Løkka møter Wam-Kam borte som allerede er seriemestere og rykker opp. Mens Stabæk 3 møter Fossum. Og tabellen sier følgende før siste runde: Wam-Kam 36 poeng, Stabæk 30 poeng, Løkka 29 poeng og Fossum 28 poeng. Det betyr at både Stabæk, Fossum og Løkka kan rykke opp… mest sannsynlig vil ikke Løkka ha plassen, men hvor morsomt er det ikke og ringe til Fossum og spørre om det kunne passe og spille i 4 divisjon… for da kan de åpne kiosken igjen.

Pressen skal selvfølgelig ha tak i Karlsen, Sørensen, Hartmann, Playboy Dahle og Manager etter kampen. Alle vil ha en bit av dem, og de selger godt…

Selv gikk jeg ut på parkeringsplassen for å se logistikken inn i bilen, og om Vinderen hadde en plan om rekkefølgen. Men jeg kom dessverre for sent… men journalisten jeg traff utenfor mente de gikk inn i en nærmere 3-5-2 formasjon, de forduftet like fort som de kom. Og det eneste som lå igjen var dritten fra en Gordon Setter.

Skal du se en fotball kamp i år, bør du komme på Linderud kunstgress neste torsdag, da blir det vilt og kanskje skal det skrives historie!

Bærumsløkka – Fordi vi er best!

 

# 21

løkkaløkka

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s