Meget svak Løkka start!

Løkka7alna

 

3. Seriekamp; Alna – Bærumsløkka 7-3  (3-0)

Trimmen kunstgress på Furuset; 11 grader og regn

Tilskuere; F.Ødegaard, S.Jørgensen og 4 uten identitet.

Lagoppstilling:

2-3-1:

Manager
Tiger –  TB

Eckmann – Batty  – Wisløff

Lal

Benyttede innbyttere:
LP, Granerud, ja, jeg tror det var det jeg…? (Ankjell og Roll ble ikke benyttet)

BB: Ingen, men vi løfter oss når LP kommer inn!

Oppsumering:

Yes, yes…

Da var det altså klart for Løkkas tredje serierunde mot Alna på Furuset, denne fredags kvelden i regnvær. For de som savner referat fra forrige serierunde, må vi bare meddele at den gikk under radaren da Løkka slet med og stille lag. Så da lar vi bare den ligge…

Kveldens motstander vet vi svært lite om, dette er spillere som ikke legger igjen noe spor. Ingen vet noe om Alna, og da vi var i kontakt med PST tidligere denne uken for og få mere informasjon, ble vi bare møtt med en kald skulder. Samtidig ble vi sterkt bedt om og ikke bry oss om dette.

Man skulle tro det var et sultent Løkka lag som skulle spille ball igjen, etter null poeng etter to serierunder. Men det var helt tydelig at de fleste Løkka spillerne hadde spist før de kom. Det var bare et par stykker som ville se på menyen, ikke for det de var sultne, men for det de var nysgjerrige.

Det var selvfølgelig en del forfall også denne kvelden, men det er en del av spillet, og alltid levere med det mannskapet man har tilgjengelig. Og i det dommeren blåste i gang kampen på Furuset, var det nok flere som hadde mere enn nok med å kutte opp agurk og tomat til kveldens taco middag, enn og tenke på hva Løkka kunne klare på borte bane.

Manager møtte kjøre bilen helt inn ved siden av banen, og etablere lokal garderobe. Og TB måtte endre «image» fra en dyr advokat til en middelmådig old boys spiller på kort tid i lett regnvær, men det klarte han utmerket. Det er lettere den veien, omvendt er vanskeligere TB… Yngve Granerud smilte fra øre til øre, da han fikk ny hvit drakt med navnet på ryggen. Vi tror det tente en gnist i Granerud, vi kommer til se mere av utover i sesongen. Og er det en spiller fansen husker fra tidligere sesonger, er det nettopp Granerud, det er vel den spilleren i Løkka, fansen har flest sanger om.

Det var helt klart Alna som kom best i gang, og som hadde et vist trykk på Løkka. Selv om de første 10-12 minuttene var jevne og litt sånn, det første målet vinner. Og det var egentlig helt riktig, for det var Alna som scoret først og vant. Alna scoret også gang nummer to og tre, før dommeren valgte og blåse av til halvspilt tid. Løkka var ikke gode i denne omgangen, og Alna ledet helt fortjent.

I pausen uttaler flere at vi kan snu dette. Men uten en plan, uten en rød tråd blir det vanskelig, det er litt Manchester United over det hele. Ellers skjer det lite i pausen, bortsett fra et par uttrykninger av politiet like ved.

Andre omgang er i gang, og vi får inn LP på midten, det hjelper betraktelig og vi vinner flere dueller og tar over litt av midten. Men samtidig skal vi gi Alna all honnør for at de kjemper og spiller smartere enn oss. Men vi får en redusering på et selvmål, og er inni i kampen igjen. Og det hadde jo vært litt artig når resultatet blir 7-3 at Alna hadde scoret alle, da snakker vi old boys fotball på høyt nivå. Men slik ble det ikke, for både LP og Wisløff satt seg på scoringslisten denne kvelden, med fine scoringer og det er LP som er toppscorer for Løkka i 2019. pr dags dato. Og den karamellen skal han suge litt på…

Løkka er for øyeblikket ikke gode nok, det er for mange feilpasninger blandet med svak taktikk når det gjelder 7er fotball. Her tror jeg Løkka har mye og hente, det spilles ikke smart nok, det er derfor vi taper i dag. For at Løkkas yndlinger innehar fotball kunnskapen og utførelsen, vet vi jo…. eller vet vi det?

Vi tar med oss det positivet og det er at vi bare taper andre omgang 4-3, selv om det er en mager trøst. Ledelsen med Manager og Stig Jørgensen har litt og ta tak i her, og sponsorene og fansen ønsker tydeligere spillestil. At eierne er tålmodige og tenker langsiktig er til ledelsens fordel, men hvor tålmodige er de egentlig?

Det er ny mulighet til onsdag alleredet, og da er det Hasle-Løren på menyen, det er en nøkkel kamp. De ligger rett over oss på tabellen, med to poeng. Vinner vi denne er plutselig med igjen… skal du se på en old boys kamp i år, er det denne. Onsdag 15 Mai kl. 21:00 på Nadderud. Og selvom du er i dårlig humør, er det bare å komme. Vi garanterer ikke seier, men vi gararnterer at du er i godt humør når du reiser…

Bærumsløkka – fordi du trenger forbilder og etterbilder.

#21

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s