Poengløst Løkka på riktig vei!

Løkka-HasleLøren

 

4. Seriekamp; Bærumsløkka – Hasle-Løren 2-3  (1-2)

Nadderud kunstgress; 19 grader og oppholdsvær

Tilskuere; nei

Lagoppstilling:

2-3-1:

Bergskaug
Tiger –  Batty

Eckmann – LP  – Overdale

Eriksen

Benyttede innbyttere:
Krogstad, Wisløff, Halvorsen, Lal og Manager

BB: Sigurd Roll og Knut Ankjell, gjør ingen feil…

Oppsumering:

Yes, yes…

Det kokte i Bærum denne onsdags kvelden, og det var selveste Hasle-Løren som skulle kjempe om trengende poeng rett i front av Norges Nasjonaldag. Hvilket oppgjør dette skulle bli…

Hasle-Løren er en bauta i norsk idrett og ble stiftet i krysset mellom Økernveien og Ulvenveien i 1911 (den gang Hasle Idrettslag). Og selv om vi spiller i Old Boys ligaen, var vel neppe noen av dagens Hasle -Løren spillere med på den åpningen. Det skal sies at Hasle-Løren egentlig ikke ble til før 1963, da Hasle og Løren ble slått sammen til et rike. Men dette viste sikkert de fleste, men det er alltid greit med en liten oppdatering. Vi kommer heller ikke utenom ishockey, og det er nettopp dette Hasle-Løren er mest kjent for, og de hentet 3 kongepokaler på 70-tallet… men det er jo helt irrelevant i kveld.

Det har vært et massivt press på ledelse, støtteapparat og Bærumsløkka som klubb den siste tiden etter relativt svake resultater. Manager Gulbrandsen har hold en lav profil og ikke vært spesielt mye i pressen, og jeg er usikker på om det har lønt seg?

Til kamp stiller Løkka 12-13 mann klare til dyst og med godt humør. Esben Eriksen har kommet tilbake fra 14 dager på oljeplattform, så han bør jo være i god plattform… ellers kan vi nevne en Allan Bergskaug som spiller sin siste kamp i 40 årene, og en Remi Krogstad som kommer tilbake fra en 8-9 jobbmiddager. Med andre ord, Hasle-Løren skal virkelig passe seg.

Kampen er 7 minutter gammel når det er Hasle-Løren som lurer lovens lengste i buret, og setter 0-1. Dette er litt mot spillets gang, for Løkka har hatt flere store muligheter til og sette noen scoringer. Men det er jo akkurat dette som gjør fotball så utrolig spennende, man vet aldri hvem som scorer, og det er jo slik i fotball at det ikke alltid er det beste laget som vinner. Bortsett fra at de har scoret flere mål enn det andre laget da, og det er nettopp antall mål som bestemmer hvem som vinner. Samtidig kan man si at det laget som har scoret flest mål, er det beste laget… ok, vi setter strek der altså…

Laget fra krysset, Økernveien/Ulvenveien setter også 0-2 etter halvspilt omgang, og vi kan tydelig høre fansen synger om Managers avgang, og at langsiktigheten til eierne ikke er så langsikt lenger.

Men så dukker Remi Krogstad opp fra troll i eske, full av energi og reduserer på hodet til 1-2, og setter fyr på fansen. Det går av noe bluss på tribunen, og sangen; «Hvem er denne Krogstad, med sekk og lue på», runger over hele Bærum… og det er også det som skjer i denne første omgangen. Bortsett fra at Løkka kunne scoret 3-4 mål til, det var i alle fall sjanser nok til det.

I pausen er det god kok, men uten at det produseres nok varme pølser i kiosken, fansen drømmer om poeng, og manager er sjanseløs i pausepraten som vanlig.

Andre omgang er Løkka godt med igjen, og har igjen noen store sjanser. Og det er selvfølgelig publikumsyndlingen LP som setter 2-2, og igjen setter fyr på Nadderud, Bekkestua og et hundretall puber i området. Etter dette har Løkka mange gode muligheter, men dessverre uten og lykkes.

At det er Hasle-Løren som setter 2-3 bare noen minutter før slutt, må vi sette på kontoen for «ufortjente tap og fordringer».

Sirkus Løkka pakker sammen, og det er LP, Krogstad, Manager og Jørgensen som pressen skal ha tak i. LP sier at det er alltid moro og score, og på spørsmål om han kommer til å bli i Løkka også etter sommervindet, er han noe unnvikende og slikt skaper spekulasjoner. Akkurat det manager ikke trenger nå… selv sier han at han har tillitt i gruppa, og at 4 kamper er for tidlig til å trekke konklusjoner. Samtidig sier han også at laget trenger ro, og gode treningsøkter. Han beroliger også alle journalister som har møtt opp, med at LP også er og finne i Løkka drakt etter sommeren.

Krogstad bare haster forbi og sier han må rekke Kiwi før 23:00. Mens Jørgensen tar seg god tid, og for det jeg vet snakker han med pressen enda… det svirrer rykter om at Jørgensen ble observert på Onkel Blå i 02.30 tiden svært beruset, og i heftig diskusjon med fansen, men dette er ikke bekreftet.

For å ta med oss det positive, så spilte Løkka sin beste kamp for sesongen. Vi skaper mange sjanser og viser at vi kan bli gode utover i sesongen. Men vi skal være glade for at dette er et langsiktig prosjekt…

God 17. Mai! Og til vår siste skanse Jan Allan Bergskaug, gratulerer med 50 års-dagen!

Bærumsløkka – fordi du trenger forbilder!

 

#21

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s