God lagmoral tross nytt tap!

Løkkajutul

 

5. Seriekamp; Jutul – Bærumsløkka 4-1  (2-0)

Skuisletta kunstgress; 16 grader og oppholdsvær

Tilskuere; LP og 2 fra Jutul, høyt støynivå, vanskelig for spillere og kommunisere på banen.

Lagoppstilling:

2-3-1:

Manager
Ankjell –  Roll

Lal – Tiger  – Batty

Eckmann

Benyttede innbyttere:
Nei, tilbudet var ikke der…

BB: Tiger Nils

Oppsumering:

Yes, yes…

Dette Bærumsløkka laget anno 2019, «en spennende gjeng med mye potensialet» ble det uttalt av TV-ekspertene før sesongen. Nå er sesongen godt i gang og en tredjedel spilt, kan det virke som det er mange i klubben som har en jobb og gjøre?  Alle lagene har møtt hverandre en gang, og det skal de gjøre to ganger til før tabellen er endelig. Og resultatet akkurat nå er ingen god lesning for Løkka, som altså står uten poeng og en målforskjell på minus 17. Hva som skjer i spillergruppa, skal vi ikke gå til pressen med… men vi kan si at kaptein Tiger Nils akkurat har fyrt av en mail, hvor han ber folk om å ta seg en tur opp i ribbeveggen og sette av onsdager til fotball. Men om vi blir noe bedre fotball-spillere av og se Champions League fremover fra en ribbevegg, er jeg ikke helt sikker på.

Spørsmålene er mange, og det flere lurer på er om treningsprogrammet i vinter har vært for tøft, slik at slitasje skadene kommer nå? Har ledelsen mistet garderoben? Er Kikkan fortsatt på alpintrening? Vil Allan noen gang komme tilbake etter fylt 50? Vil vi se Rieber-Mohn på scoringslisten? Kan vi tørke støv av Preben Berg, eller har familien fortsatt boller i ovnen? Som sagt er spørsmålene mange… det eneste jeg vet helt sikkert, er at ledelsen har mistet garderoben, for vi har skiftet ute hver gang.

Det er uansett 7 kampklare gladiatorer som møter opp på Skui-sletta denne nydelige onsdags kvelden, mørket er i ferd med og ta over sletta, og flomlys kombinert med noe yr i luften gjør denne kvelden spennende. Sigurd Roll mente at sist han spilte kamp var på Tørteberg kunstgress i 99, om det var kunstgress der da? Men det skulle man ikke tro, om han ikke eide hele Skui-sletta denne onsdags kvelden, hadde han i alle fall en stor aksjepost. Og sammen med investor Knut Ankjell kunne de to, lure småsparerne på topp for Jutul.

At Jutul bare leder 2-0 til pause, er god spilt av Løkka. Vi ligger godt defensivt hele omgangen, spiller smart og bruker god tid. Alle jobber bra og står opp, og selv om Kenneth blir mye alene på topp, har vi et par avsluttninger.

I pausen blir vi enige om og fortsette det gode defensive spillet og Sigurd Roll mener at Sjaman Durek kunne hjulpet Løkka til seier her. Og lurer samtidig på hvordan det er og måtte ha medarbeider samtale med sjamanen. Men dessverre kommer ikke Durek til Skui-sletta denne kvelden, da han holdt foredrag andre steder.

Andre omgang er i gang og Løkka kjemper godt mot et egentlig ganske dårlig Jutul lag, og ja det betyr at vi er enda dårligere, men med få spillere på innbytterbenken blir dette en balanse gang mellom og unngå skader og gjøre det beste ut av situasjonen. Jutul setter 3-0, og punkterer vel egentlig dette oppgjøret, men plutselig dukker Lars Ødegaard eller Batty opp og tupper inn 3-1 på en kontring, og Løkka øyner et håp. Det håpet blir definitivt drept når Jutul setter 4-1 rett før slutt.

Det høres rart ut for de som ikke kjenner dagens Løkka lag, men denne kvelden spiller vi godt og smart. Alle kjemper og blør for drakta, samtidig som alle holder 60 minutter uten store skader. Når man vinner sier man ofte at det var en lagseier, men dette var et lagtap.

Det er vanskelig og trekke frem kun 1 spiller, men vil allikevel gi Tiger Nils, BB. Han løper mye, vinner dueller og leverer det publikum vil ha.

Vi må se fremover og tenke positivt. Vi kan fint finne mye bra og ta med oss, dagens lagmoral er bra. Og hvis vi snur tabellen er vi helt overlegne. At Jutul leder denne serien, er godt nytt. Vi kan slå alle de lagene vi skal møte 2 ganger til, også for vi telle poengene til slutt. Samtidig er det godt og vite at vi har ting og jobbe med på feltet, og fansen kommer på trening på mandag, hvor det står «sammen snur vi dette».  For Horneland og resten av apparatet, kan dette bare gå en vei. Og har de ikke fått sparken nå, så kommer de aldri til og få det.

Ja, det stemmer det, dette er jo et langsiktig prosjekt dette… det hadde jeg nesten glemt. Da er det jo greit da…

Sirkus løkka pakker sammen, og reiser hjem med noen kalorier mindre og mange svarte gummikuler i sokkene . Og tro det eller ei, men Onsdag 5 Juni er kamp mot Sagene. Og da er det null – null igjen…

Bærumsløkka – fordi du trenger forbilder!

 

#21

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s