Sterk lagseier i høstpremieren!

Hasleløren2

 

Seriekamp; Hasle/Løren – Bærumsløkka 3-5 (1-2)

Løren kunstgress; 15 grader og noe regn

Tilskuere; Ingen over og ingen ved siden…

Lagoppstilling:

2-3-1:

Jørgensen
Batty  –  Krogstad

Tiger  – LP  – Wisløff

Eckmann

Benyttede innbyttere:
A. Randa, S. Roll, Ola. J og Lal

BB: Lagseier, men trekker frem Eckmann, LP og Jørgensen.

Oppsumering:

Yes, yes…

Da var det klart for høstens innsanking av poeng for et Løkka lag som har trent godt i hele sommer. Forrige møtet mot Hasle/Løren endte 2-3 i favør Løren, men etter en hyggelig prat med Løren gutta før dagens kamp, var de enige om at den kampen minnet om et lite ran.

Det var 11 Løkka gutter som hadde funnet veien til Mørtelversbakken på Løren, og det pressen var mest opptatt av, var hvem som skulle passe stengene for Løkka, i Allan og Managers fravær. Manager var både litt små forkjølet og hadde vondt i tåa, mens Allan er vi noe usikker på, men det går rykter om at han hadde bord på en restaurant på dette tidspunktet. Og når vi nå ser på SoMe at Manager er på messe dagen derpå, så ser det ut til at den tåa har blitt mye bedre på kort tid…

Sigurd Roll kom heseblesende bare minutter før oppgjøret startet, og det han var mest lei seg for var at lagbilde akkurat var tatt, og at det var mye av grunnen for at han i det hele tatt kom. Når det gjelder Remi Krogstad, brukte han oppvarmingen svært godt og valgte wienerpølse fra Strøm-Larsen i kiosken, og det skal Hasle/Løren få for… både at de har åpen kiosk og at det er varer fra Strøm-Larsen. Wisløff derimot, kom akkurat fra Svalbard og kjørte 3 cheeseburgere på McDonalds bare timer før start, og mente at det var bra match-mat. Også sykler han til kamp, akkurat som vi gjorde for 32 år siden… han mangler bare apache-sykkel og tiøringer til og kaste på stikka med. Eller forresten, det hadde han faktisk med seg, tror det var Wisløff sine som lå i boksen med verdisaker… sammen med masse klinkekuler og en gul Sony sports Walkman.

Det ble Løkka legenden Stig Jørgensen som til slutt tok på seg hanskene, og Tiger Nils tok kommandoen når det gjaldt start oppstillingen. Og når dommeren også tok turen, ja – da var alt klart for høstens eventyr, du bare må være der for og forstå, sirkus Løkka var i gang igjen!

Omtrent i det Rieber-Mohn hadde fylt opp bollen med potetgull og skulle til og legge beina på bordet for å få med seg Manchester Uniteds andre seriekamp et eller annet sted på Jessheim, er det LP som starter høstjakta med 0-1 og får Løkka fansen til og fyre opp noen bluss… om de hadde vært der da… Eckmann vil ikke være noe dårligere og setter 0-2 bare minutter etterpå, og Løkka ser resultater av sommer treningen.

Jørgensen gjør en svært god inntreden i målet, og skal ikke lastes for reduseringen rett før pause. Det er rett og slett et godt skudd, som inviterer Hasle/Løren tilbake i kampen. Og i pausen er alle enige om at dette går veien, om vi ikke lar gjærbakst lukten som kom snikende ødelegge. Det er fort gjort for en keeper og la tankene flyte… og denne lukten kan selv få en rutinert keeper til å tenke på kaffe og kaker. Vi vet fortsatt ikke hvor denne lukten kom fra, om det var tilfeldig, eller om det var et av Hasle/Løren sitt triks for og sette middelaldrende menn ute av spill.

Løkka brukte pausen godt, og ble vel enige om å vinne. Og kampen sto og vippet, om man kan bruke det uttrykket på 1-2, så var det litt første målet vinner… og hvem andre enn Eckmann dukker opp igjen og setter 1-3, og stopper både troa til Hasle/Løren og kiosken. Rieber-Mohn koser seg over 1-0 til Solskjærs disipler og fyller på med leskedrikk. Jørgensen har totalt kontroll bakover, og Ola J og Roll begynner og varme opp.

Spenningen er tilbake når det blir en redusering til 2-3, igjen godt levert av Hasle/Løren, og helt utagbart for Jørgensen. Og det er da LP tar saken i egne hender, og setter 4-2 og 5-2. Etter dette har Løkka kontroll på kampen, og vinner dette komfortabelt 3-5. Akkurat i det domeren blåser av kampen, setter Wolverhampton 1-1 og Solskjærs menn er akkurat like langt.

Vi har alltid vært et høstlag, og det kan vi bare bekrefte med denne kampen. Vi har endelig løst keepersituasjonen i klubben, den har vært rett foran øynene våre i alle disse årene… Eckmann har begynt og score igjen, ikke nok med det han hadde vel 3 assist også. LP styrer midtbanen, og alle gutta blør for drakta en mørk høstkveld i August. At det regnet litt, var det ingen som brydde seg om, vi tok med alle 3 poengene hjem. 2 poeng flere enn hva Ole Gunnar fikk med seg, og dessuten fikk Sigurd nytt lagbilde.

Sirkus løkka pakker og reiser hjem, og hadde kiosken fortsatt vært oppe, skulle jeg tatt en strøm-Larsen på veien hjem.

Bærumsløkka – fordi du trenger forbilder!

 

#21

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s