Jutul et hakk for store for Løkka!

REKDAL

(selv Arnfinn Rekdal kunne ikke stoppe Jutul, selv med mange gode redninger)

 

10. Seriekamp; Bærumsløkka – Jutul 1-7  (1-2)

Storøya kunstgress; 18 grader

Tilskuere; 2 fra Jutul, takk for at dere kom

Lagoppstilling:

2-3-1:

Rekdal
Batty  –  Krogstad

Tiger  – LP  – Wisløff

Eckmann

Benyttede innbyttere:
Rieber-Mohn, Roll, Ankjell og Lal

BB: Står for banens beste, og blir ofte delt ut… Rekdal er nærmest.

Oppsumering:

Yes, yes…

Sist oppgjør mot Jutul endte i 4-2 tap, men det var en velspilt kamp av Løkka med kun 7 mann tilsted, og vi var jo tross alt på vinnersporet etter 3 strake seire, så her skulle alt ligge til rette for et gigant oppgjør om man kan kalle det det på dette nivået?

Løkka hadde selvfølgelig flere forfall denne kvelden også, og Ola J. kunne ikke komme seg fort nok til Gran Canaria etter at siste hest hadde kommet i mål på Norsk Derby. For de fleste av oss regner vi året fra Januar til Desember, for Ola J. er det fra Derby til Derby. Vi får for hans skyld håpe at han ikke ligger i andre par innvendig på stranda… mens han feiret 3. Derbydag. Når det gjelder siste skanse Jan Allan, er vi noe usikre på hans forfall, men ryktene sier at han sammen med unge Ødegaard reiser rundt på turne med Sexibition. Jørgensen derimot vet vi ingenting sikkert om, men at han sammen med noen høyt oppe i systemet spiser middag med hvite duker og sølv bestikk, er vel ikke helt usannsynlig. Mens Overdale sørger for at flytrafikken går som normalt i Europa. Og når det gjelder Kikkan, så har alpintreningen faktisk akkurat startet igjen…

Da Manger selv ikke kunne spille, måtte han hente inn forsterkninger og tidligere Løkka legende Arnfinn Rekdal ble hentet inn bare minutter før overgangsvinduet knuste. For de fleste Løkka-fans er Rekdal godt kjent, men for nye sesongkort innehavere kan vi bare kort nevne at det er bedre at Rekdal redder ballene, enn at Manager eller Bergskaug prøver. Og ja, han er i familie med «selveste»… Dessuten har ikke Rekdal reist til Storøya for å bli pissa på…

At Rieber-Mohn tar turen fra Jessheim står det respekt av, og han virker godt trent, men tydeligvis ikke godt nok til å komme i start syveren. Det ble fleipet litt med at når du blir plassert på benken på dette nivået, så bør det kanskje ringe en bjelle. Og når du i tillegg har reist fra Jessheim, så er vel bare og tenke fremover… eventuelt bakover. Og ikke nok med det, han måtte han faktisk kjøre dommeren hjem etter kampen. Men de er jo dommere begge to, så at den praten gikk på å dele litt erfaringer seg imellom, er det liten tvil om.

Manager var i stor humør denne kvelden, og hadde gått til innkjøp av ny taktikk tavle. Han skulle bare komme til Storøya og peke litt, og lede Løkka til en seier over Jutul, vi hadde jo tross alt 3 seire på rad og selv om Jutul toppet tabellen kunne vi fint vinne dette. Og med seier kunne Manager gå rundt med hevet hode og si at det ikke skal så mye til, litt taktikk prat først fra noen som kan det, ikke overlate noen ting til tilfeldighetene, starte med et godt lag på papiret, også slår vi plutselig serielederen. Sosiale medier kunne gått varmt og Manager kunne blitt geni erklært. Men slik gikk det dessverre ikke… det var så vidt det kom noe på sosiale medier fra selfie kongen. Og da Roll ble byttet inn i andre omgang, var han faktisk litt usikker på hvilken vei han skulle spille, der mener jeg Manager kunne vært klarere på tavla…

Om du lurer på hvordan kampen gikk, så tapte vi 1-7, men var helt på høyden til pause på 1-2. Wisløff pirket inn Løkkas mål, og i tillegg har Rekdal mange gode redninger. Men vi kan ikke si annet enn at resultatet lyver… men Jutul er gode og det skal de få for, gratulerer  så mye med seieren den er vel fortjent.

Sirkus Løkka pakker sammen, Jakobsen bestiller en ny øl og denne kampen er historie. Men alle er enige om at det hadde vært en fin kveld på Storøya, frisk luft og sosialt samvær er tross alt det viktigste. Og ikke nok med det, vi har ny taktikk tavle og godt humør.

Bærumsløkka – fordi vi kan!

 

#21

 

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s