Sterk prestasjon tross uavgjort!

Sagene3

 

11. Seriekamp; Bærumsløkka – Sagene  4 – 4  (3-1)

Nadderud kunstgress; 11 grader og regnvær

Tilskuere; I dette tilfellet, ingen

Lagoppstilling:

2-3-1:

Bergskaug
Batty  –  Tiger

Rieber-Mohn   –  LP  –  Wisløff

Lal

Benyttede innbyttere:
Eckmann, Jørgensen, A. Randa, Ankjell

BB: LP

Oppsumering:

Yes, yes…

Da var det klart for gutta fra Sagene for 3 gang denne sesongen, og resultatene har ikke gått i Løkkas favør med 7-1 tap i første kamp, og 6-1 i andre, så dette blir nok en helt klar B på midtukekupongen. Og Jesper Mathisen hadde tidligere i uken uttalt at Løkka hadde en lang vei og gå, og at dette var den sikreste kampen på hans kupong denne uken. Dette kunne ikke Sagene tape mente han!

Manager hadde lagt igjen tak-tikk tavlen hjemme, da den ikke virket forrige uke, og byttet den ut med en «real» prat før kampen og mente at vi måtte gå ut og ha det moro, selv om flere mente vi heller kunne ha det moro på takterrassen til Wisløff og ikke på banen… LP derimot, hadde lest seg opp på hvordan spille 7 mot 7, og hadde noen spennende tanker om 2-2-2 og ikke 2-3-1 som vanlig. Og det er jo interessant om man kan lese seg til seier til fotball… Rieber-Mohn kom tidlig og var helt klart overtent, mulig han hadde hat en 1 til 1 samtale med Manager tidligere på dagen, for han var helt klar på at han skulle starte dette oppgjøret, noe han også gjorde.

Løkka ledet allerede før dommeren blåste, da banen var noe liten i Sagene sine øyne. Vi var godt klar over det, og er en fordel man må benytte seg av på hjemmebane. Men klagingen stoppet ikke og Sagene startet kampen med høyt blodtrykk, og frustrasjonen på topp. Sagene består av 3-4 mann med langt hår som sikkert jobber med «lyd og lys», også har du legenden Kuvicek da, som i de tidligere oppgjørene til de grader har levert varene, men denne kvelden var han som en liten guttunge i verdens største godteributikk uten penger. Desperat, sutrete og mer opptatt av størrelsen på banen enn noe annet, og det var ingen som kunne tenke seg at hele Bislett Stadion skrek navnet hans på nittitallet, mens de spiste pølse med sennep fra papiret og fikk penger fra NAV.

At Løkka trives på små flater er det liten tvil om, og det kan vel vår sisteskanse Allan bekrefte. Han har noen timer på dansegulvet på Hit House i gamle dager, og der var det trangt om plassen…

Kampen var 8 minutter gammel når det er Rieber-Mohn som setter 1-0 og fyrer opp gutta på «lyd og lys» enda mer, om ikke den lille banen var nok. Dessuten kan det se ut som samtalen med Manager var forløsende… Vi var inne i en god periode, og lysten på seier var større enn på lenge. LP setter 2-0 og får Jesper Mathisen til og endre mening i studio, etter et fantastisk spill av Løkka. Mulig årets scoring i denne serien…  det bryr ikke Kuvicek seg om og snakker fortsatt om den lille banen. Vi skal gi Sagene for at de er et godt fotballag, og har flere sjanser, og da blir det også ofte mål… og reduseringen er et faktum, og vi snakker 2-1. Men så er det Eckmann som kommer nedover linja og finner Lal for tredje gang i kampen, og sjansen omsetter Lal til 3-1, og det er også pause resultatet.

I pausen skjer det lite, bortsett fra noen valgsendinger på NRK. Mens Mathisen og gutta fortsatt analyserer sjansene fra første omgang… og konkluderer med at Løkka var klart best i omgangen.

Andre omgang er 10 minutter gammel når Allan får tilsnakk av vakta på Hit House, og merker at noe ikke stemmer i hoftene. Han må bokstavelig talt kaste hanskene, og det er Jørgensen som må plukke de opp, og tar ansvar mellom stengene. Noe han gjør meget bra, og har flere gode redninger. Men tross gode redninger,  er det Sagene som kommer mer og mer inn i kampen, og setter både 3-2 og 3-3 midt i omgangen. Og akkurat her har vel den 51 årlige Slovaken en god periode, og setter vel begge så vidt jeg fikk med meg. Og ikke nok med det, Sagene setter også 3-4 og leder for første gang i kampen, og vi kan vel trygt si at 3-1 er en farlig ledelse.

Men LP vil det annerledes, og setter 4-4 etter et nydelig innlegg fra Eckmann, og det resultatet står slik til dommer Abas finner fløyten og blåser av dette oppgjøret for godt. Og Løkka tar et langt steg fra de siste to oppgjørene… dette er breddefotball på et høyt nivå, og fotball øyeblikk du må være der for å forstå.

Og i Nord-Odal sitter en mann på 78 år og tar seg et kake stykke til, han er nemlig alene om 12 rette på kupongen denne kvelden og manglet bare det siste resultatet fra Nadderud, for å innkassere jackpoten. Vi gratulerer!

Sirkus Løkka pakker sammen, og alle er enige om at dette er en lagseier, men vi kommer ikke unna LP som jobber på midten og setter 2 scoringer. Det er såpass bra at det resulterer i BB denne kvelden.

Samtidig takker vi Sagene for 3 kamper denne sesongen, og satser på at vi sees neste år, eller i alle fall på Sagene lunsjbar.

Neste uke er det Årvoll som skal passe seg, Løkka har løst koden…

Bærumsløkka – fordi du trenger forbilder!

 

#21

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s