Hasle/Løren ble for sterke på eget gress!

Hasleløren3

 

14. Seriekamp; Bærumsløkka – Hasle/Løren 3-4  (2-3)

Storøya kunstgress; 12 grader og oppholdsvær

Tilskuere; Esben Eriksen, LP, Rieber-Mohn jr. to bilselgere og 3 fastleger.

Lagoppstilling:

2-3-1:

Bergskaug
Ankjell  –  Krogstad

Rieber-Mohn   –  Tiger  –  Wisløff

Lal

Benyttede innbyttere:
Overdale, Roll og Alvar Randa

BB: Knut Ankjell

Oppsumering:

Yes, yes…

Det var klart for tredje og siste kamp mot Hasle/Løren denne sesongen, og som flere andre syntes jeg vi stort sett har spilt mot dem i år. Det kan ha noe med at det er de kampene man husker, da vi står med to seire på de to spilte kampene.

Rieber-Mohn hadde tidligere på dagen meldt at han var i start syveren, og begrunnet det med at sist han startet ble det seier. Dessuten er det en god måte og faktisk komme seg inn i start syveren på. Alvar R. derimot, meldte at han akkurat kom til kampstart og kunne bidra ved eventuelle skader. Bare en annen måte og si at jeg kan avgjøre dette når det vipper, dessuten er det bedre at han gjør det enn at noen andre prøver. Overdale derimot mente han var milevis unna noe start syver, og med tanke på at han bor i Asker området så er det for så vidt korrekt, da kampen spilles på Storøya. Men fotball faglig er det helt feil…   Ellers var det også denne kvelden mange forfall, alpintrening, overtid og ryggproblemer for å nevne noen…

Løkka stiller uansett 11 tegneseriefigurer klare til kamp denne kvelden, det er i hvert fall det Wisløff mener Løkka er om dagen, etter en konfrontasjon med ledelsen tidligere i uken. Eller som unge Ødegaard ville sagt det, Wisløff du er på kant med ledelsen… (riktig nok sagt når Wisløff spilte på  kanten med Manager i en kamp for mange år siden) Og høflig som han er ville han også bare minne oss på hva et tegneserielag er. Det er et lag som bare finnes på papiret, men morsomme karikaturer og historier. Men Løkka er i tillegg til et tegneserielag, også et lag nederst på tabellen som fins også utenfor papiret. Men at Boing ikke lenger selges i løssalg på Narvesen på Eiksmarka, har Wisløff helt rett i, Boing skiftet nemlig navn i 2013, og ble Kickerz, og Narvesen på Eiksmarka solgte sin siste lotto kupong for over tre år siden…

Manager mente dette var en 9 poengs kamp, og begrunnet det med at vi hadde vunnet de siste to oppgjørene mot Hasle/Løren, og hadde da 6 poeng på dem… og plutselig fikk vi en 9 poengs kamp. Det er ikke vanskeligere enn det… men jeg tror det ble så mange poeng, at skuldrene ble høye og prestasjonen dårligere. Tror nesten det hadde vært bedre om det ikke hadde blitt delt ut noen poeng i det hele tatt.

Kampen er i gang og det er selvfølgelig ingen andre enn Wisløff som setter 1-0 etter en fin corner av Tiger. Wisløff stjeler overskriftene og pressen elsker han. Hvem elsker ikke en blanding av Myggen, Zlatan og Fleksnes… Norge blir for lite.

Etter scoringen har Løkka en dårlig periode, og når Løkka er ferdig med og feire 1-0 scoringen så står det plutselig 1-3. Hva var det som skjedde egentlig, var det bare at Hasle/Løren hadde et gir til. Eller var det Løkka som begynte og tenke på 9 poeng? Uansett, så er det løkka legenden Tiger som setter reduseringen  til 2-3 før pause.

I pausen skjer det lite, men vi kan jo ta med at et par bilselgere dukker opp. Og det er helt tydelig at Hasle/Løren er et synonym til nyttekjøretøy, men dessverre ser det ut til at de helt store avtalene uteblir. Det er vel mulig et tegn på at fotball karrieren er på hell, når fotball-agentene blir byttet ut med nyttekjøretøy selgere.

Kampen er i gang igjen og det er vel ingen som tar tak i kampen, og det ser ut som om det er en old-boys kamp i mellom de to nederste lagene på tabellen. Hvert av lagene scorer en gang, og for Løkka er det igjen Tiger som setter ballen i nettet. Hasle/Løren er ikke veldig gode, men gode nok til og slå et meget svakt Løkka lag 3-4 på eget gress. Og selv om Løkka har nok sjanser til å score et mål eller to, så er det Hasle/Løren som vinner fortjent, og kan stikke av gårde med 3 eller var det 9 poeng? Vi kommer ikke unna dommeren heller, han gjør en god figur han, og dømmer godt. Men han sto på samme stedet under hele kampen, og det har jeg sjeldent opplevd. Hadde han hatt bil, kunne han bare sittet i bilen og blinket med lysene når det var innkast, og tutet når det var frispark, og kjørt vindusviskerne på full fart sammen med spylevæske om det skulle bli en straffe.

Sirkus Bærumsløkka pakker sammen, og Sigurd Roll bare gliser fra øre til øre og lurer på når neste forestilling er, mens Ankjell blir titulert banens beste, og det er vel fortjent. Han spiller 60 minutter og gjør mye riktig denne kvelden. Wisløff derimot snakker ikke med noen i presse sonen, og skal i hastemøte med ledelsen. Men han har meget gode kort på hånden, for det er flere klubber som er interessert.

Denne kampen er historie og uavhengig av resultatet er det en guttegjeng som har møtt hverandre, ledd, fortalt vitser, og fått frisk luft, og til og med scora 3 mål.. hvem i all verden bryr seg om at vi slapp inn 4 mål…

 

Bærumsløkka – Når du trenger litt fri fra hverdagen!

 

 

#21

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s