Jutul for sterke i serieavslutningen!

Jutul3

 

15. Seriekamp; Jutul – Bærumsløkka 11-3  (6-2)

Skuisletta kunstgress; 5 grader og litt yr…

Tilskuere; Marit G

Lagoppstilling:

2-3-1:

Gulbrandsen
Batty  –  Krogstad

Eckmann – Tiger –  Jørgensen

Eriksen

Benyttede innbyttere:
Roll, LP og Lal

BB: Remi Krogstad

Oppsumering:

Yes, yes… det var plutselig godt ut i Oktober og siste kamp for sesongen, og godt er det. Det var serieleder Jutul som var motstander for tredje gang, og når Løkka har tapt de to første møtene henholdsvis 4-1 og 7-1 så burde vel det trede møtet strengt tatt vært unødvendig. Vi kan være såpass «svære» og si at Jutul pr i dag er et bedre lag enn oss i praksis. Selv om vi i teorien er vel så gode og kanskje til og med bedre.

Det er noe mystisk over dette Jutul laget, de har laget en fotballbane i unnarennet på en hoppbakke inni skogen, valgte grønne drakter og stenger kiosken så fort noen kjøpesterke kommer langveisfra. Akkurat som om det er aldersgrense på vafler og pølse i lompe, men slapp helt av vi kommer ikke for å stjele kalorier fra drittungen deres, vi skal bare tape en fotballkamp slå av et par vitser og dra hjem. Her lukter det fasade lang vei, jeg tenker umiddelbart Norges største swingers klubb, pakket inn i Norske verdier. En stor fotball familie, hvor alle smiler og ler og alle ligger med alle. Noe må det være, og det er helt greit med «ski inn ski out» som det sikkert sto i prospektet, men du bør sjekke litt nøyere etter når du kjøper bolig av Matti Nykänen, om ikke billig hjemmebrent svært når K-punktet er helt øverst på lista da…

Nok om det, og det var vel fotball vi kom for å spille. Løkka stiller 10 mann denne høstkvelden i unnarennet, og det skal vi være godt fornøyd med. Manager oste ikke av positivitet denne kvelden, og da jeg snakket med han på telefon tidligere på dagen, og lurte på om han skulle spille kamp, svarte han; Ja, jeg må jo det…  og i ettertid kan vi alle forstå at det og slippe inn 11 mål på 60 minutter er ikke noe å være i overkant positiv for.

Jutul skal selvfølgelig få for at de allerede før dette oppgjøret er vinner av serien, men at de tar seg bryet til og spille av Champions League hymnen før kampstart viser stor klasse. Det gjør det lille ekstra, man glemmer plutselig tid, sted og alder et par minutter, så tusen takk skal dere ha.

Kampen er i gang og det er Jutul som kommer best ut av det de første minuttene. Og Jutul leder 2-0 allerede etter 6 minutter. På 2-0 scoringen må vi nevne nummer 10 på Jutul, som setter et kanon skudd i krysset, en fantastisk scoring. Det artige her er at han gjør noe du ikke forventer, akkurat som når Paul Potts sang i Britan´s got talent. Og ikke nok med det, han har også en nydelig assist på Jutuls scoring nummer 3, bare noen minutter etterpå. Han går nok ikke i fred rundt hoppbakken i tiden fremover.

For Løkkas del er det Eriksen som setter reduseringen på 2-1 og lager kamp igjen etter en fin scoring. At Tiger brenner et straffespark rett før utligningen, er det ingen som tenker på. Men vi ser jo alle sammen at scoring her, hadde blitt et helt annet utgangspunkt. Men Tiger vil det altså annerledes og velger og ikke omsette straffe til scoring. Men med det presset som Tiger har på sin skuldre når straffen skal settes, tror jeg ingen kan forestille seg. Siste seriekamp mot Jutul, vi ligger sist på tabellen, ligger under 2-0, ingen tilskuere… kan du finne en vanskeligere setting?

Uansett, det står 6-2 til pause. Og det er Eckmann som scoret Løkkas andre etter fin pasning av Eriksen, akkurat som om det skulle vært på Fossum banen i 1989. I pausen skjer det lite, bortsett fra at LP har dukket opp og varmet opp kroppen etter en uke med influensa.

I andre omgang er det ikke så mye annet og si enn at Jutul fortsatt er bedre enn Løkka, og scorer 5 ganger til. Men vi scorer også en gang til og det er Remi Krogstad som tar saken bokstavelig talt i egne hender. Han kaster ballen i mål fra innkast via keeperen og i mål. Noe jeg tror du bare finner i Old Boys ligaen litt utenfor Oslo. Ikke at det får Løkka spillerne til å få troa tilbake, men det er et litt artig bidrag i en ellers vanskelig fotball hverdag.

Vi gratulerer Jutul med fortjent seier og tabell vinnere, og takker for 22-5 i målforskjell på 3 kamper, og da lar vi det bare bli med det. Vi trenger ikke noen treningskamp i februar…

Sirkus løkka pakker sammen for siste gang denne sesongen, og vi må trekke frem Eriksen, Tiger, Roll…  ja egentlig hele laget, alle er like svake… men det er allikevel Krogstad som går av gårde med BB. Han jobber godt i hele 60 minutter, gjør ingen store feil, og kaster ballen i mål.

Jutul har samling i klubbhuset til helgen, hva som skjer der er ikke godt å vite, ikke vil jeg vite det heller. Men ingen ta fra de 2019 sesongen, det laget blir det snakket om lenge.

Vi sees neste sesong tror jeg, og da er det mange som skal passe seg, for vi stikker nemlig på leir!

Bærumsløkka – Fordi noen må vinne!

 

# 21

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s