Sirkus Bærumsløkka vant seriepremieren!

1. Seriekamp; Kjelsås – Bærumsløkka  0-2  (0-1)

Myrerfeltet; 16 grader og fint vær

Tilskuere; Stig Jørgensen og mor Wæhler, takk skal dere ha.

Lagoppstilling:

4-4-2:

Rekdal
Morisbak – Haave  – Wæhler – Tiger

Gilbert  – Andersen  –  Strand – Solli

Helstad – Patsis

Benyttede innbyttere:

Lotten, S. Halvorsen, N. Halvorsen, Dahle, Kaspersen, Hartmann og Lal

BB: Thorstein Helstad

Oppsumering:

Endelig er tiden inne for Menn 33 ligaen, og sirkus Bærumsløkka. Og hvor deilig blir det ikke med noen timer fri fra familien noen onsdager fremover, etter en lang periode med teams møter i tøfler, ferdig leverte matkasser og «klikk og hent».

Bærumsløkka har vært gode på overgangsmarkedet den siste tiden, og hentet spillere fra Bærum, Ready, Røa og Skeid. Ledelsen har virkelig vært ute med lommeboken og hadde det vært lønnstak i denne ligaen, ville ikke disse signeringene vært mulig og gjennomføre. Etter at Bærumsløkka bestemte seg for å spille i Menn 33 ligaen, har Løkka hentet tilbake stjernelaget fra 2018, og krydret det enda litt til. Alle fra dette laget er jo godt kjent, men vi må nesten nevne noen navn for alle nye fans der ute. Og bare sånn med en gang, Playboy Dahle har aldri vært i bedre form og er full vaksinert.

Foruten om at Trond Andersen, Jan Derek Sørensen, Sven Morisbak, Thomas Kaspersen, Thomas Haave og Fredrik Gilbert kommer tilbake fra et bitte lite opphold Bærum, har Thorstein Helstad kommet tilbake fra Ready, Thomas Wæhler fra Røa og om overgangsskjemaet til Jan Gunnar Solli har kommet fra Skeid, New York Red Bulls, Treungenfestivalen, «skal vi danse» eller rett fra nachspiel på Brann stadion er fortsatt noe usikkert.

Ellers er det mange legender som har vært i løkka i mange år, som fortsatt har fått fornyet kontrakt, og ingenting er hyggeligere enn det. Men fortsatt pågår det hyppige medarbeider samtaler hjemme hos manager. Og når overgangsvinduet stenger i denne ligaen, er jeg litt usikker på, men Mino Raiola blir nok i Bærum ut uken i alle fall.

Når det gjelder ny signeringene Jonny Lotten og Vegard Langeland, så har pressen mange spørsmål, selv om ikke sist nevnte var med i kveld. Dette er uslipte diamanter, vi skal sette inn i et system som passer spillestilen vår, svarer Manager når jeg spør han. Gi dem tid, de vil garantert blomstre og gi oss troféer svarer han, før han får nok en ny telefon fra Raiola. Om du ser en kar spise Napoleons kake på Bekkestua i løpet av uken, i svarte solbriller, stort gullkjede, snakkende i telefonen og samtidig har latterlig høy BMI, er det nok han.

Av de 11 utvalgte til seriestarten og oppgjøret mot Kjelsås, kan vi skilte med over 1000 spilte eliteseriekamper, 400-500 kamper i øverste ligaer i det store utland og over 120 A-landskamper totalt. Og da er ikke Jan Derek Sørensen med i regnestykket, og det er kun fordi han dessverre ikke kunne være med i kveld. At dette er fantastiske gode fotballspillere er det liten tvil om, og akkurat de 120 A-landskampene forteller like mye om at gutta har lang erfaring på og forklare pressen hvorfor det ikke gikk veien akkurat i dag. Og det må jo være deilig å slippe i Bærumsløkka, bortsett fra Sørensen da. Han syntes det er så morsomt at han like gjerne tok over A-laget til Bærum Sportsklubb. Selv om det skal sies at Bærum og Florø spilte 1-1 i bunnstriden denne kvelden, og fikk jo med seg poeng. Et poeng som kommer godt med på bussen hjem, selv om det uansett kan være greit og ikke sette seg rett ved siden av. Og det skal også nevnes at A-landslaget vant faktisk noen kamper før i tiden også.

Ledelsen i Løkka har vært i hardt vær før, og har så å si vært umulig å skifte ut. Men vi kan ikke annet enn å hylle manager Øivind Gulbrandsen i år igjen, som de siste ukene ikke har gjort annet enn å trykke drakter, legge ting til rette og signere overgangsskjemaer. Men samtidig har det aldri vært bedre tid til å forberede seriestarten heller da… uansett, fantastisk!

Så var det fotballkampen da, vi snakker onsdags kveld på Myrerfeltet på Kjelsås. Kjelsås er en klubb alle har hørt om, og de har ifølge nettsidene sine visjonen «fotball for alle» og gjennom en stor bredde skal de også lage topp. De er ikke helt alene om det, og drukner således litt i markedet. Så bare der har vi overtaket. Du trenger for så vidt ikke bredden, når du har toppen.

Oppvarmingen er det for første gang Trond Andersen som leder, og det er nemlig han som har fått kapteinsbindet. Manager sendte mail kvelden før med kles kode og ny kaptein. Det var fint det altså, for ikke viste jeg hva jeg skulle ha på meg fra alt utstyret i den nye baggen. Og den kapteins endringen for jeg for hans skyld, håpe han tok i medarbeidersamtalen på forhånd.

Kampen er i gang og det er ikke så mye annet enn å si at det er litt kjedelig i starten, kampen er preget av 2 meters regelen og lenge siden det var kamp. Men etter 9 minutter løser allikevel Helstad gåten, og setter 0-1 til Løkka. Og assisten kom vist fra en Kjelsås spiller i følge Helstad selv. Resten av omgangen skjer det lite, men vi noterer et par målsjanser til hvert av lagene. Men ifølge Jørgensen er det vist ikke en målsjanse om ikke ballen treffer mål…? Da hadde vi i så fall ikke mange målsjanser.

I pausen gjøres det mange bytter, Lars Iver mener at pasningene ikke skal være lengre enn 10 meter , manager sier noe som ingen får med seg og de fleste syntes det var gøy å spille ball igjen.

2 omgang er nesten en kopi av første og etter ja, skal vi si 9 minutter er det Jan Gunnar sin tur, og setter 0-2 etter assist fra nettopp Helstad. Ellers kan vi nevne at Hartman vil vri spillet mer, og at Andersen mener han må ta selv kritikk. Nå skal det også sies at Andersens kone har termin denne dagen, og at følelsene kan ta overhånd. Lite lurt er det da og gi telefonene til manager som ikke hadde byttet han ut uansett hvor mange tapte anrop det hadde vært.

Kampen ender 0-2 til løkka, og vi kan innkassere vår første seier i denne ligaen. Godt er det også at det kun spilles 2 x 30 minutter. Sven Morisbak finner hjelmen og setter seg på sykkelen, han sa at han bodde rett nedi gata, noe han sier uansett hvor vi spiller. Det er som for 35 år siden, han syklet til kamp og spilte 2 x 30 minutter da også.

Eneste trøsten Kjelsås har denne onsdags kvelden er at A-laget spilte 2-2 mot Arendal, og at 0-2 mot Bærumsløkka ikke er så verst når alt kommer til alt. Neste onsdag blir det KFUM på hjemmebane, selv om de tapte 1-3 for Frigg i premieren, så blir det nok ikke bare «klikk og hent 3 poeng». Vi sees!

Bærumsløkka – Fordi vi er best!

# 21

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s