Poengdeling på eget gress!

2. Seriekamp; Bærumsløkka – KFUM  1-1 (0-0)

Nadderud kunstgress; ca. 14 grader og oppholdsvær, mye vind

Tilskuere; LP, Stein Halvorsen, Glenn Hartmann, Thomas Overdale med den yngste, Kim David og Nico Halvorsen.

Lagoppstilling:

4-4-2:

Rekdal
Tiger –  Wæhler – S. Halvorsen – Kaspersen

Dahle – Sørensen – Andersen – Lotten

Helstad – Torgersen

Benyttede innbyttere:
Langeland, Karlsen og Lal

BB: Deles ikke ut når vi ikke vinner ifølge Manager (dere vet, han lager egne regler)

Oppsumering:

Yes, Yes…

Da var det klart for årets første hjemmekamp og det er KFUM, Kristelig Forening Unge Menn eller «Kåffa» sin tur til å vise hvem frem hva de har trent på i pandemien. KFUM kommer fra et 3-1 tap mot Frigg sist Onsdag, og således entrer de vel ikke bygrensen full av selvtillit. Men nå er først og fremst KFUM en «klubb for livet» og da er det vel slik at man taper og vinner med samme sinn. I alle fall er det klubbens visjon, og et sted der man finner seg til rette gjennom hele livet. Av mer eller mindre kjente spillere kan vi nevne at både Daniel Fredheim Holm og Carl Erik Torp er ansatt i ledende posisjoner i klubben, og om gutta har «direkte kontakt» oppover, så kan de sikkert fikse et bra resultat denne onsdags kvelden. Jeg syntes de har noe på gang, men er fortsatt litt sur for at de måtte lage banen akkurat der hvor tivoliet på Norway Cup var, det blir ikke det samme å løpe i offside der du fikk 5 kast for 10 kroner, og traff du på 3 av de, var den store bamsen din. Jeg vant nemlig noen av dem, så de ville uansett ikke hatt mange igjen. Også radiobilene da, hvor gøy var ikke det. Norway Cup blir liksom aldri det samme igjen.

Bærumsløkka stiller godt forberedt også denne onsdagen, og selv om pandemien gjør garderobe fasilitetene noe begrenset, har manager selvfølgelig både kaffe, seigmenn og lakrisbåter tilgjengelig. Det er riktig nok noen frafall og Jan Gunnar Solli kom på en spillejobb han hadde glemt, men hvem har vel ikke en spillejobb de har glemt? Det han burde kommet på, var den fotball kampen han skulle ha spilt. Om vi går noen år tilbake, så skulle jeg gjerne vært flue på veggen når han fortalte Nils Arne Eggen at han ikke kunne komme på kamp, fordi han hadde en spille jobb han hadde glemt.

Det stiller uansett opp 14 spillekåte unge herrer, som skal til seters for å gjøre seg fete. I praten før kampen, sier manager at vi må være med 100% med fra start av, i motsetning fra sist. Og det er der vi må snakke sammen, for alle var enige om at vi nettopp gav 100% fra start sist.

Vi må benytte anledningen til å gratulere kaptein Trond Andersen med en nyfødt gutt, og da jeg spurte Trond hva gutten skulle hete, svarte han «Vet ikke» noe jeg syntes var et rart navn. Men setter du Andersen bak, kan det så absolutt funke og det er utrolig hva man venner seg til.

Kampen er i gang og det er som Hartmann og jeg var enige om at første omgang var kjedelig i kveld. Han hadde forresten kjøpt nye fotball sko gjennom «klikk og hent», og var vel egentlig på vei for å hente dem. Det skjer lite, vi har et par gode skudd på mål som det kunne blitt noe av men hadde det vært inngangspenger, burde det vært konsert eller show i pausen. Vi kan ta med at Løkka hadde ballen mest, og at KFUM så absolutt også har spilt ball før. Mange gode fotballspillere som gjør så godt de kan, uten å få det til helt. Litt usikker på hva stillingskrig egentlig betyr, men jeg tror det var en form for stillingskrig. Når omgangen er over, står det uansett 0-0, og 30 minutter vi aldri får igjen. Ikke for det, jeg fikk svart på en mail, sånn halvveis uti der.

I pausen er det konsert og show, akkurat det publikum trengte, vinden stilner litt, publikum får tilbake troa og på de fleste tv-kanalene som ikke sender denne kampen live, er det partileder debatt for alle pengene. Manager gjør et par bytter. Inn kommer både debutant Vegard Langeland og Fredrik Karlsen, det og få inn en dyktig forretningsadvokat og en tidligere Futsal proff kan være akkurat det som skal til for og velte dette vår vei. Jeg mener at alle lag bør ha det i tilfelle man trenger å velte en kamp en eller annen vei.

I andre omgang har Løkka ballen mest igjen og som tidligere journalist Stein Halvorsen sa, var det absolutt mot spillets gang at KFUM satte 0-1 på et fin innlegg. Om det var supporter gjengen «Profetene» som kom på at det var kamp sånn rett før ti tiden, og fikk kontakt helt der oppe, vet jeg ikke, men de skal uansett få for et veldig fint mål. Og som alle vet er en profet, en person som mener og motta direkte henvendelser fra en guddom, i mange tilfeller mens vedkommende faller i søvn eller er i ekstase. I dette tilfellet må det være mens søvnen kommer snikende.

Noen som hold seg våkene var Thorstein Helstad og rektor Torgersen, først nevnte reduserte etter et presist og nydelig innlegg fra nettopp Torgersen. De gutta hadde nemlig ikke kommet til Nadderud bare for mette et helt fotballag med seigmenn og lakrisbåter. De ville ha med seg både poeng og skrive historie på Nadderud. Og det fikk de, hverken poenget eller historien kan noen ta fra dem. Og jeg tror Torgersen er sjefen på lærerværelset i dag, den historien og det innlegget blir bedre og bedre utover dagen. Når du er rektor, så er du vel sjefen uansett, men deilig og kunne skryte av litt mer enn bare å ha syklet til jobben for en gangs skyld. Jeg ser han for meg, snakker med hele kroppen, og når historien kommer for 4 gang, har han dratt av 6 mann først. Men det er greit, det har vært en litt stille periode i det siste Torgersen.

Vi kan ta med at løkka hadde presset de siste minuttene, at Sørensen har et par farlige skudd som like gjerne kunne gått innenfor, men at KFUM også hadde noen farlige overganger, og når vi sover litt på det store bildet er kanskje 1-1 et greit resultat. Selv om det å komme en Onsdags kveld  i ni tiden på Nadderud og bare ligge bakpå og gå for uavgjort, gjør dette kjedelig for alle som så på. Men disse gutta har tross alt funnet en klubb for livet, noe vi finner igjen i den trekantede logoen, ånd, sjel og kropp. Og det å dele, er jo en god egenskap. Så er det et lag vi skal dele poengene med i år, så blir det jo nettopp KFUM. Takk for kampen forresten.

Vi er fortsatt ubeseiret og er helt der oppe på tabellen, så pressen snakker fortsatt om gull i Bærum. Fansen trekker hjemover og sirkus Bærumsløkka pakker sammen. Manager tar en telefon fra Raiola, som blir her en uke til, hva nå det betyr.

Neste onsdag er det Høybråten og Stovner på bortebane, det er meldt om kaotiske tilstander. Alle vil ha en bit av Løkka, skal du se på kom tidlig, innslipp starter Tirsdag.

Det viktigste er ikke å delta, men å se bra ut når du vinner!

Bærumsløkka – Fordi vi er best!

# 21

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s