Enkel seier på Nordre Åsen

5. Seriekamp;  Skeid – Bærumsløkka   1-4  (0-2)

Nordre Åsen kunstgress; 14 grader og dusk regn

Tilskuere; Vet da faen jeg vel…

Lagoppstilling:

Gulbrandsen
Kaspersen – Haave – Jørgensen  –  Valland

Dahle –  Andersen – Strand – Patsis

Helstad – Sørensen

Benyttede innbyttere: JaBB: Thorstein Helstad

Oppsumering:

Yes, yes…

Etter at forrige ukes kamp mot Bærum ble flyttet, var det denne onsdagen klart for kamp mot Skeid. Skeid ligger dessverre på nedre halvdel av tabellen og har på de fem siste kampene 3 tap en uavgjort og en seier. Det er ikke noe sykt god start. Nå skal det sies at det er ingen start, det er snart ferdig spilt serie.

Alle har hørt om Skeid, om melkesjokoladen er et lite stykke Norge, er Skeid et lite stykke Oslo. Og Bærumsløkka er et lite stykke Europa.

Skeid trenger vel egentlig ikke noe mer introduksjon, alle har hørt om dem og alle vet at de har fostret opp talenter over en lav sko gjennom mange år. Skeid skulle vel vært hovedstadslaget i Oslo og spilt i eliteserien, men sånn har det altså ikke blitt. Men hvem vet, kanskje en vakker dag.

I og med at undertegnede lå hjemme med sykdom denne onsdagskvelden, vet jeg for så vidt lite om denne kampen og alt sirkuset rundt. Men Manager har satt opp noen stikkord for kvelden… (så da skal han få med seg dem…)

 • Manager parkerte bilen så nærme banen som mulig
 • Vi spilte kampen på ulike baner ! Byttet bane i pausen… Første gang i historien !
 • Banen passer bedre for tivoli enn fotball !
 • Manager måtte steppe inn i målet i første omgang, da Arnfinn ikke rakk kampstart pga. Visstnok et foreldremøte som ikke tok slutt. Det kalles drittunger…
 • Manager gjorde dog jobben med både assist på 2-0 målet og Clean Sheet !
 • Dommeren kunne fått eget avsnitt….vet ikke om det er manglende kunnskap ! Offside regler det kunne han tydeligvis ikke ! Stygge taklinger er frispark…… det så han ikke  Terningkast 1
 • I første omgang på Tivoli gresset, hadde Løkka egentlig full kontroll, burde vært både 3 og 4 til pause !
 • Thorstein lar seg ikke vippe av pinnen, dog dårlig og humpete bane – Putter 2 Goaler ! Assist 1-0 Jan Derek
 • Assist 2-0 Manager med langball i bakrommet, som Thorstein ta med seg og lobber over Skeid keeperen
 • I 2. Omgang: Arnfinn rakk 2. Omgangen og han får tillit de siste 30 minuttene. Endelig en flott fin bane. Burde byttet dommer også….men det gikk ikke
 • Løkka gutta lekte seg i den nye lekegrinda….Thorstein fullfører Hat Tricket sitt !!! Assist: Jan Derek
 • Vi lar Skeid få et trøstemål etter at en av Skeid Gutta, får seg tidenes lengste løpeball.. Han mestrer den ballen og får lagt inn foran mål! Der dukker det opp en Skeid Okse og får dyttet ballen over streken !
 • Resten av omgangen kontrollerer Løkka fint og Kapteinen Andersen tar kontroll på kampen og styrer inn 4-1 ! Assist: Patsis

Ingenting er hyggeligere enn at manager kan få utløp for sine synspunkter på denne kampen. Ofte er man litt irritert på dommeren rett etter kampen, men selv dagen etterpå, blir det bare terningkast 1 altså.

Sirkus løkka pakker sammen og tar uansett med seg tre nydelig poeng til vakre Bærum.

Og som alltid er det kaos i mixed zone, alle skal ha en bit løkka, og gutta hadde stått der enda, om ikke vaktholdet på Nordre Åsen var såpass bra som det var. Det er noe med dette løkka laget, tydelig at Bærumsløkka selger ute i verden. Trykket er sykt om dagen.

Selv fyller jeg på med paracet, og prøver og svare de fleste spørsmålene vi får inn på nett. Folk lurer på alt. Det siste som kom inn nå, er forresten til Lars Iver Strand. En dame som spør om han kan skaffe autografen til Morisbak.

Om du lurer på hva du skal neste onsdag, spiller vi mot Lommedalen kl. 21:00 på Nadderud.

Bærumsløkka – Fordi vi er best!

#21

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s